Lucian Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 castigi tura viitoare,dar acum e momentul meu de glorie pana pici cetatean cinstit sau politist incompetent si se alege praful de rulatul tau fin eu v-as face pe toti testoase si melci daca as fi mod
Memmorex Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Si eu astept editia urmatoare si jur pe blogu meu cel drag in constructie ca o sa ma implic si daca sunt mort!Si un sfat pentru moderatoru de la urmatoarea editie.Alege participantii cu mai multa atentie.!
Slow Motion Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 pe ăsta ai 20%, pe ăla 10%, tu alegi. suspendul expiră în 2 zile, deci e de bine :)pe luk xd o sa mi-l scoata bunny peste 2-3 saptamani :D asa ca ramane sa scoti pe asta :D
Dropkillerz Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 pana pici cetatean cinstit sau politist incompetent si se alege praful de rulatul tau fineu v-as face pe toti testoase si melci daca as fi modHai nu plange,o sa-ti vina si tie randul.
pitikoo Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 propun sa se dea si warn up de editia viitoare pentru cei care se inscriu si nu joaca
Memmorex Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 propun sa se dea si warn up de editia viitoare pentru cei care se inscriu si nu joaca Sustin! Are cineva idee cand incepe urmatoarea editie?
Slow Motion Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Sustin! Are cineva idee cand incepe urmatoarea editie? Mai bine zis cine o organizeaza ? sau tot catalina ne organizeaza? @merci de warn down
THuG-Radu Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Luciane, bem impreuna, petrecem impreuna, mafioti amandoi SI TU MA OMORI PE MINE ?
POLAND Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Propun o regula noua pentru urmatoarea editie:- sa participe doar cei care activeaza pe forum zilnic, posteaza in mod regulat, au vechime si sunt cat de cat cunoscuti..Sa nu vina badea Ioane din deal sa se inscrie, sa nu joaca si sa tina un loc ocupat degeaba. 35% din cei inscrisi la editia asta au murit prin neparticipare ( sa zic asa ).Sper ca moderatorul urm. editii va tine cont de regula asta, cred ca va fii mult mai ok.
Slow Motion Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Propun o regula noua pentru urmatoarea editie:- sa participe doar cei care activeaza pe forum zilnic, posteaza in mod regulat, au vechime si sunt cat de cat cunoscuti..Sa nu vina badea Ioane din deal sa se inscrie, sa nu joaca si sa tina un loc ocupat degeaba. 35% din cei inscrisi la editia asta au murit prin neparticipare ( sa zic asa ).Sper ca moderatorul urm. editii va tine cont de regula asta, cred ca va fii mult mai ok.sustin :)
Lucian Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Luciane, bem impreuna, petrecem impreuna, mafioti amandoi SI TU MA OMORI PE MINE ? pana mea, chiar mi-ar fi parut rau daca nu te nimeream mafiot sau politist :P da' ce, acum nu putem sa bem? :D Hai nu plange,o sa-ti vina si tie randul. cum sa bagi dume d-astea cu mine? randul meu a venit demult ma baiatule, dovada ca am intrat de cateva ori in gala cu diferite roluri si am jucat destule editii incat sa ma intereseze mai mult cum decurge jocul decat ce rol imi pica. scuza-ma daca ti-am dat de inteles ca discutam despre persoana ta, eu mai mult ma refeream la rolul ce l-ai avut. cum sa joci cand aia cinstiti prezinta 0 interes si avem si-un popa alocat? nu mai trebuie bagat un asemenea rol, apare un dezechilibru enorm. parerea mea...
Dropkillerz Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Promit ca nu mai joc data viitoare daca incetezi cu plansu asta :(
fanaticaldoll Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 eu promit că dacă vă mai atacaţi vă dau warnul la loc ;)
Memmorex Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 eu promit că dacă vă mai atacaţi vă dau warnul la loc ;) eu promit ca incep sa plang daca nu dai drumu la mafia! si nu cred ca iti place sa vezi un copil plangand! (nu am uitat cand m`ai facut copil in PM! )
Memmorex Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 vreau funclub! funclub sau fanclub? @loyd pentru ce mha!Pana si eu m`am descucat mai bine.Si eu nu am scos o vorba tot jocu
fanaticaldoll Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 am spus, fun!btw memo, tu chiar eşti copil :lol:
Memmorex Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 am spus, fun!btw memo, tu chiar eşti copil :lol:Nu face asta!Nu vreau sa cred asta!
fanaticaldoll Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 nu am timp o vreme, cum rezolv problema asta mai negociem :)
Slow Motion Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 nu am timp o vreme, cum rezolv problema asta mai negociem :) naspa:( @nb allz
Memmorex Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 nu am timp o vreme, cum rezolv problema asta mai negociem :)Chiar ca naspa.Nb mazzafunkerz! :D