Dropkillerz Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Sa-mi bag ceva in ei de masoni,ii a doua oara cand ma enerveaza in jocul asta.
Life Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 masonii vietii, daca am murit eu astia nici nu au vb intre ei :-j homie n-are nici o treaba cu jocul, ma intreba pe mine ce tre as faca .. alexa nu a mai dat pe mess de 12312 ani, doh
Slow Motion Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 mai stau putin ca s-a anuntat o noapte scurta , ca in alaska :lol:
Dropkillerz Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 memmo mafiot si sillen nasacuma sa va vad cu sugestii de votare
liquidlove Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Noapte buna . ,vb maine ...aveti grija ce miscati .
POLAND Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Daca mai lasa jocul 1 min, imi schimbam votul inapoi, schimband si parerea voastra cred.
POLAND Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Da, dar dupa ce a postat loyd, scriam alt post dar mi-a luat-o doll in fata. Imi schimbasem votul.
Dropkillerz Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Da, dar dupa ce a postat loyd, scriam alt post dar mi-a luat-o doll in fata. Imi schimbasem votul.next time duude :D
Memmorex Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Au inceput sa vorbeaza mortii(silen)Everybody is freeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!This is the sound of freedom!
fanaticaldoll Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 eu nu am murit corect!! wtf is that?Nash• Seful mafiotilor. Are specialitatea de a reiesi ca nevinovat la anchetele politistilor.• Intr-un joc cu mai multe clanuri criminale, nashupoate fi invulnerabil la atacuri nocturne.• Unii moderatori ii dau drept de decizie sau veto in privinta tuturor tintelor/atacurilor mafiei si a celui care le executa. Pe mine m-a omorit un mafiot, ce e asta? :( -> noi l-am omorit pe memo, memo m-a omorit pe mine Adica acum serios, ce rost are sa mai jucam tura asta cand a fost incorect? Na, ca is ofticat marturisesc: loyd este ultimul mafiot de la mine -> ideea era urmatoarea: el ma "ghicea" pe mine, voi ma votati - eu ieseam mafiot, el capata incredere ca fiind gabor si va omora pe toti ceilalti unul cate unul. Insa pe mine m-a omorit memo, care era mafiot, desi dupa cum scrie in regulament asta nu se putea. In fine, hai sa terminam mai repede jocul asta..ps: Apropo loyd, vorbisem sa zici ca sunt "mafiot", nu "nas", ca deja era prea suspect. Si chiar ma intrebam: ce ai tu cu zeal de vrei asa rau sa fie eliminat?poate îmi explicaţi şi mie ce se întâmplă?