Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

masonii vietii, daca am murit eu astia nici nu au vb intre ei :-j

homie n-are nici o treaba cu jocul, ma intreba pe mine ce tre as faca :| .. alexa nu a mai dat pe mess de 12312 ani, doh

Posted

eu nu am murit corect!! wtf is that?

Nash

• Seful mafiotilor. Are specialitatea de a reiesi ca nevinovat la anchetele politistilor.

• Intr-un joc cu mai multe clanuri criminale, nashupoate fi invulnerabil la atacuri nocturne.

• Unii moderatori ii dau drept de decizie sau veto in privinta tuturor tintelor/atacurilor mafiei si a celui care le executa.

Pe mine m-a omorit un mafiot, ce e asta? :( -> noi l-am omorit pe memo, memo m-a omorit pe mine

Adica acum serios, ce rost are sa mai jucam tura asta cand a fost incorect? Na, ca is ofticat marturisesc: loyd este ultimul mafiot de la mine -> ideea era urmatoarea: el ma "ghicea" pe mine, voi ma votati - eu ieseam mafiot, el capata incredere ca fiind gabor si va omora pe toti ceilalti unul cate unul. Insa pe mine m-a omorit memo, care era mafiot, desi dupa cum scrie in regulament asta nu se putea. In fine, hai sa terminam mai repede jocul asta..

ps: Apropo loyd, vorbisem sa zici ca sunt "mafiot", nu "nas", ca deja era prea suspect.

Si chiar ma intrebam: ce ai tu cu zeal de vrei asa rau sa fie eliminat?

poate îmi explicaţi şi mie ce se întâmplă?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...