Raul Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Din conustinta mea nu avem mese si nici grase pe insula, asa ca e imposibil sa se intample asta
Guest celmaislabaN^ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 de unde sti tu ca n-avem grase pe insula?)
Raul Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pai am fost alesi cu totii pe spranceana mai putin eleodor, de el li sa facut mila si l-au bagat si asa
fanaticaldoll Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 am o întrebare. vreţi să lungim zilele şi nopţile de mafia? că am impresia că entuziasmul vostru s-a cam dus şi nu e suficient o zi calendaristică pentru a vă hotărî. vă rog mult, îmi e indiferent, eu pot să lungesc jocul, nu-i problemă.aştept mâine răspunsurile voastre!
luk xD Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nu e vorba ca deciziile se iau greu , dar multi sunt inactivi :)
Memmorex Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 am o întrebare. vreţi să lungim zilele şi nopţile de mafia? că am impresia că entuziasmul vostru s-a cam dus şi nu e suficient o zi calendaristică pentru a vă hotărî. vă rog mult, îmi e indiferent, eu pot să lungesc jocul, nu-i problemă.aştept mâine răspunsurile voastre!Mie mi se par ok asa.Daca ar fi prea lungi ar trebui sa asteptam prea mult dupa ce votam pe cineva...Dupaia oamenii isi mai schimba votu si iar nu mor mafiotii...Si tot asa.Deci e bine asa dupa parerea mea.
Guest celmaislabaN^ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 problema este reprezentata de jucatorii care nu activeaza deloc, nu de durata zilei/noptii.
Asrai Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Sau rolurile altora nu prea sunt de "palavrageala". Just for killin` ! LE: Sorry, am uitat sa dau log off.
Raul Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Eu zic sa ramana la fel, sunt doar cei inactivi problema
L3x@ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Well, la mine e primul joc :). Incerc mai mult sa observ si sa intervin cand este mai necesar doar :). La al 2-lea, rampage .
Raul Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Rolul meu implica palavrageala doar asa ca dupa ce faceti cinste, I'll entertain you
fanaticaldoll Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 lexa, acum văd avatarul tău :lol: prea tarepregătesc jocul, fiţi pe fază!ar trebui să scot pentru neparticipare pe green, masakre şi lord.. vă las pe voi să decideţi :)aştept reacţii aici
Guest celmaislabaN^ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 pe massakre scoate-l primu ... :D in rest e ok ) asteptam jocu. :>
Slow Motion Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 tu fiind? :Pcheck sig :D suspend pe useru celalalt <_<
fanaticaldoll Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ahahahhahaaa hahahaha :lol:cine ţi-a plasat-o micuţule? trebuie să văăăăăăd! :D :lol:
eugen88 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Luk,pana la urma mi-am dat seama care este rolul tau. Esti politist! Am dreptate?
fanaticaldoll Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Luk,pana la urma mi-am dat seama care este rolul tau. Esti politist! Am dreptate?eugen, ştii că pot să-ţi dau suspend?
Slow Motion Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ahahahhahaaa hahahaha :lol:cine ţi-a plasat-o micuţule? trebuie să văăăăăăd! :D :lol:rila :(
eugen88 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 eugen, ştii că pot să-ţi dau suspend?Dar de ce? :bananadance2: NVM daca esti asa rea cu mine :(
Slow Motion Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dar de ce? :bananadance2: NVM daca esti asa rea cu mine :(m-ai prins , asta e :(
Guest celmaislabaN^ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 nu se poate, cand descoperisem mafia, sa mor )