luk xD Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 yep :) vrem jocul , ma scuzati baieti/fete , am avut o iesire necontrolata :D
Lucian Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 nu e nimic in plus http://www.youtube.com/watch?v=Xe7V85lA-bI BUM
eugen88 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 yep :) vrem jocul , ma scuzati baieti/fete , am avut o iesire necontrolata :Dce joc mai vrei prietene?Tocmai ce te-ai dat de gol!Toata luema stie ca esti cetatean normal acum
THuG-Radu Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 nu e nimic in plus http://www.youtube.com/watch?v=Xe7V85lA-bI BUM Foarte tare Nush de ce aveam impresia ca e de la "noi" faza :D
L3x@ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Eram fanatic..... From: catalina spiridon <celine.spiridon@gmail.com> ... Add to Contacts To: maxim2cai@yahoo.com felicitări, eşti un fanatic! eşti nebun, poţi alege să ucizi pe cineva într-o noapte, este un gest sinucigaş, muriţi împreună. Nu eşti de partea nimănui, tu eşti doar ... nebun. Te-ai facut de kkt slabane Acolo scrie ca poti sa ucizi pe cineva . Deci, tot e bine ca te-au capacit voturile.
Lancelot Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 mie chiar nu mi se pare ca e asa greu regulamentul :) de ce nu puteti sa-l respectati? Mai ales ca o parte din voi au mai jucat :)
Lex@ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 mie chiar nu mi se pare ca e asa greu regulamentul :) de ce nu puteti sa-l respectati? Mai ales ca o parte din voi au mai jucat :)~Your mean
POLAND Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 nu incepeeem ? :/ sau iar nu am trimis mail toti ? :/
Raul Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 La 22:00 parca trebuie sa inceapa asa ca rabdare :D
POLAND Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 sorry, imediat :)te iert de data asta B)edit: vezi ca si eugen e mort..
Razvan Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ba poland da ce rau esti ba. las-o dom`le sa doarma.. a venit de la munca, e obosita si ea :Pnb :)
fanaticaldoll Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ba poland da ce rau esti ba. las-o dom`le sa doarma.. a venit de la munca, e obosita si ea :Pnb :)vin de la un grătar ... :lol: şi tu eşti generos :D :Pnb all, dacă nu-s mâine, trimteţi ţintele înepând cu ora 23 sau după linşarea instantă (dacă va fi)ok, poland... am văzut, editat. ce ai cu viaţa mea?mi-am cerut scuze nenea :">nu te iert! am zis!