Guest celmaislabaN4 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 lasa si mie ceva, sa pot sa traiesc fericit . !!! tot n-a trm ala mail? ;o
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 hai ma eugenia, tu old neo-nazi "mafia", eu young si incoruptibil poolice-man, te ajut pentru o bere na! :D wut do u say? Nu stiu ce sa zic.... Fuhrerul nu se vinde pe nimicuri
Dropkillerz Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Usurel draga , ca poate se sperie si fuge in lumea larga :lol:
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Usurel draga , ca poate se sperie si fuge in lumea larga :lol:Loyd,ti-am spus pe mess... In poza de la avatar, o am legata de piciorul stang.E un monstru pregatit pentru tine
Guest celmaislabaN4 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 suntem pe 7 carari, asteptand sa se lase ziua
<Pupi> Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 of of ,hai sa incepem in forta,m-am pregatit cu pungi :DFeriti-va de IrnK, e periculoasa.
fanaticaldoll Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 lasa si mie ceva, sa pot sa traiesc fericit . !!! tot n-a trm ala mail? ;on-a. <_< are tot dreptul până la urmă, dacă nu aveam eu ideea strălucită să las noaptea până mâine. vestea proastă e că mâine sunt la lucru şi nu mă pot ocupa până seara de joc ... e după concediu, dacă am timp să respir am să fiu mulţumitoare :lol:
Irina Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Feriti-va de IrnK, e periculoasa.hai ca nu sunt chiar asa :)
fanaticaldoll Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 eugen şi loyd, vreţi un +10% şi nu ştiţi cum care se? loyd editează-ţi aia şi go fish până nu mă supăr!
Razvan Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Nu stiu ce sa zic.... Fuhrerul nu se vinde pe nimicurihai ma pentru mine ca politist, ar fi prima afacere cu un mafiot :D don`t be shy, I don`t bite -plus ca I ne-am putea ajuta foarte bine reciproc..@fanatic bafta la munca si sper ca ti-am trimis mail. btw, i`m dissapointed.. ma asteptam si eu la un maffiozo macaronar, ca stargate, nu la unu neo-nazi care nu face afaceri cu police-mani incoruptibili -_-@nb!
Dropkillerz Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Noapte buna! Asa,du-te la culcare,ca n-am vorbit la pereti. :D
Guest celmaislabaN4 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 succes la lucru, dar asta inseamna ca nu incepe ziua pana vi? nu vine cineva sa dea startu?
<Pupi> Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Eu credeam ca marti la ora 12:00:00 ziua, nu 00:00:01 .
fanaticaldoll Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 succes la lucru, dar asta inseamna ca nu incepe ziua pana vi? nu vine cineva sa dea startu? păi nu vă interesează să ştiţi cine trăieşte şi cine nu? .... şi eu aştept un mail relativ important că dacă nu era aşa ....... în fineeeee..... Eu credeam ca marti la ora 12:00:00 ziua, nu 00:00:01 . păi credeai bine, şi eu credeam că marţi la 12 ziua lenevesc pe acasă într-o pijama sexi surpriză, mi s-a schimbat programul
fanaticaldoll Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 asta e, mergeţi la somn :)poate omul are ceva probleme, se mai întâmplă.prelungim noaptea până mâine la ora 22 sau mai devreme dacă pot.îmi cer mii de scuze pentru situaţie, să fiţi cuminţi!nb
Dropkillerz Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 asta e, mergeţi la somn :) poate omul are ceva probleme, se mai întâmplă.prelungim noaptea până mâine la ora 22 sau mai devreme dacă pot.îmi cer mii de scuze pentru situaţie, să fiţi cuminţi!nb Somn usor copilă. :D