Dropkillerz Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 emigrati in state pentru casatorii intre gay -_- Pleaca ba in treaba ta. Heeei, ştii că aşa e prima zi, just havin' fun :) e un joc până la urmă, au voie să posteze atâta timp cât nu depăşesc anumite limite, nu le pot impune un nr de replayuri pe zi :) A vorbit copila >:D<
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 emigrati in state pentru casatorii intre gay -_-oooooo.... deza securistul...Ce mai faci omule?A mai adus becali soldati la meciurile stelei?
Life Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 nu zic sa le impui, ci doar sa nu depaseasca anumite limite ... eh probabil ca ala cu stadionu si cioara a facut insolatie =(
Dropkillerz Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ii doar un joc omule,nu mai fi asa de stresat si bucura-te de el.
_Deza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Pleaca ba in treaba ta.de ce ma?se supara parteneru' pe tine? :(oooooo.... deza securistul...Ce mai faci omule?A mai adus becali soldati la meciurile stelei?aha.invidios?n-are legatura una cu alta, dar ai vrut sa faci si tu o gluma. te inteleg :hug:
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 de ce ma?se supara parteneru' pe tine? :(aha.invidios?n-are legatura una cu alta, dar ai vrut sa faci si tu o gluma. te inteleg :hug:Ba mie imi plac baietii mai slabuti ca tine. :tiphat: Te bag in sac si te car dupa mine,doamne fereste de furtuna ca cine stie....
_Deza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ba mie imi plac baietii mai slabuti ca tine. :tiphat: Te bag in sac si te car dupa mine,doamne fereste de furtuna ca cine stie....imi pare rau, prefer fetele, nu ma pasioneaza astia ultra-steroizati cu ceafa lata :-sincearca mai incolo :)
Equilibrium Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 (edited) men, i was like :o and he was like :huh:, then she was like "damn...", but i was like :o Edited January 4, 2010 by Equilibrium
Guest celmaislabaN4 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Vrem sa dominam chatu de la comunitate! daca o sa existe
Equilibrium Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Daca o sa existe o sa fie o mare greseala...
Guest celmaislabaN4 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 De ce esti invidios? , o sa ramai singur la flmc? :(@ pana la urma, este vreo sansa sa fie dat mai rpd drumu la joc, sau maine la pranz? :D
_Deza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Daca o sa existe o sa fie o mare greseala...n-are cum sa fie o greseala mai mare decat asta
Dropkillerz Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Terminati ca va bat cap in cap.Asa,toate ca toate,care da o bere?
luk xD Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Terminati ca va bat cap in cap.Asa,toate ca toate,care da o bere?halba?
fanaticaldoll Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 două emailuri mai am de primit şi dăm drumul în seara asta :)vă rog, cei care nu sunt jucători mafia, nu transformaţi din topicul ăsta un chat :) mersi
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 două emailuri mai am de primit şi dăm drumul în seara asta :)vă rog, cei care nu sunt jucători mafia, nu transformaţi din topicul ăsta un chat :) mersiin seara asta? Pai eu trebuie sa ma duc la nani :(
Irina Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 of of ,hai sa incepem in forta,m-am pregatit cu pungi :D
fanaticaldoll Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 e ok eugen, mergi ca să nu fii de faţă când îl voi ucide pe CEL după care stăm :lol:
Razvan Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 pff dupa cum se comporta cu siguranta eugen e mafiot.. shut the bastard!!
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 e ok eugen, mergi ca să nu fii de faţă când îl voi ucide pe CEL după care stăm :lol:mersi papusico..Daca am aprobarea ta pot sa dorm linistit :)@SilenR :crazy:
Dropkillerz Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 e ok eugen, mergi ca să nu fii de faţă când îl voi ucide pe după care stăm :lol: sa mor daca am inteles ceva Cata :D
Razvan Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 hai ma eugenia, tu old neo-nazi "mafia", eu young si incoruptibil poolice-man, te ajut pentru o bere na! :D wut do u say?