fanaticaldoll Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ştiaţi că foamea în asociere cu lenea e fatală? :lol:lucian e în bucureşti? sexiii :D
liquidlove Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Buna LexaAm urmarit posturile tale ceva vremeEsti tare!Mein Fuhrer Eugen!wrong post ? who's lexa ?:-?
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Lexa? nice.................. Daca iti spun,va trebui sa te ucid
Lucian Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Asa te-ai invatat de cand esti in Bucuresti sau si inainte? Sau ti-e lene sa gatesti?gatesc cand am chef. acum mi-e lene...si aveam pofta de mecştiaţi că foamea în asociere cu lenea e fatală? :lol:lucian e în bucureşti? sexiii :Dsunt acasa. si sunt sexi pretutindeni :D
Dropkillerz Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Da-te ba drecu,vrei sa salivez pe tastatura ?
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Da-te ba drecu,vrei sa salivez pe tastatura ? Berea este pentru barbati....Tu esti fetita
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ba da ce imi place accentul asutralian. WAKE UP MATE! FUCK YOU MATE!nu schimba subiectulfuck you loyd
fanaticaldoll Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ce tot aveţi? <_< mă gândeam să deschid un topic de taclale aici la comunitate, dar să vorbesc cu mai marii noştri :D
Dropkillerz Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ştiaţi că foamea în asociere cu lenea e fatală? :lol: se poate rezolva cumva aceasta dilema ? :lol:@fuck eugen :D
fanaticaldoll Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 se poate rezolva cumva aceasta dilema ? :lol:fireşte, i-am spus la mama :lol:
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ce tot aveţi? <_< mă gândeam să deschid un topic de taclale aici la comunitate, dar să vorbesc cu mai marii noştri :DO idee foarte buna :cool2: Si asa ma plictisesc de moarte.
Dropkillerz Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 fireşte, i-am spus la mama :lol: mama nu-i acasa,era rezolvat de muuult timp :(
Memmorex Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ce tot aveţi? <_< mă gândeam să deschid un topic de taclale aici la comunitate, dar să vorbesc cu mai marii noştri :D eu zic sa nu faci asta O sa devina la fel ca Topicu ala dupa Fun...Ala cu free chat. Mai frumos aici intre noi. Eu acu mi`am dat seama ca CHIAR habarnuam ce facultate o sa fac .
Life Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 fanatical, te rog calmeaza`i .. nu stau 15 minute sa citesc 6 pagini de aberatii , calmati`va .. i-auzi, stadioane ? wtf?, stiu ca e zi si nu aveti despre ce vb, dar supermeni,spidermeni,si alte prostii pastrati-le pentru voi
Dropkillerz Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 fanatical, te rog calmeaza`i .. nu stau 15 minute sa citesc 6 pagini de aberatii , calmati`va .. i-auzi, stadioane ? wtf?, stiu ca e zi si nu aveti despre ce vb, dar supermeni,spidermeni,si alte prostii pastrati-le pentru voi Nu-ti convine,du-te unde vezi cu ochii.
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Eu acu mi`am dat seama ca CHIAR habarnuam ce facultate o sa fac . Nici eu nu stiu. Porbabil o sa fac una la bungheala.Istorie banuiesc!!!
Memmorex Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Nici eu nu stiu. Porbabil o sa fac una la bungheala.Istorie banuiesc!!! Asa ma gandeam si eu sa fac una acolo sa fie .... Da` totusi as vrea sa fac ceva interesant...Nu sa ma duc la facultate doar asa...
Life Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 @loyd, titlu era naufragiatii, nu super eroi sau fantezi cu ciorile O_o
_Deza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ba da ce imi place accentul asutralian. WAKE UP MATE! FUCK YOU MATE!fuck you loydse poate rezolva cumva aceasta dilema ? :lol:@fuck eugen :Demigrati in state pentru casatorii intre gay -_-
fanaticaldoll Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 fanatical, te rog calmeaza`i .. nu stau 15 minute sa citesc 6 pagini de aberatii , calmati`va .. i-auzi, stadioane ? wtf?, stiu ca e zi si nu aveti despre ce vb, dar supermeni,spidermeni,si alte prostii pastrati-le pentru voi Heeei, ştii că aşa e prima zi, just havin' fun :) e un joc până la urmă, au voie să posteze atâta timp cât nu depăşesc anumite limite, nu le pot impune un nr de replayuri pe zi :)