the_first Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Tu trebuie sa faci tot ce fac si eu . Poti pune poza mea pe peretele din camera ta.Cand eu sunt suparat si tu esti suparat......Cand eu sunt vesel esti si tu vesel. Daca cineva incearca sa ma violeze, tu o sa fi cel care ma va apara. Ba ai inteles? edit: Si ai grije la papusa.Sa NU ai incrdere in ea! Hail eugen88! ai inteles ele' ?
fanaticaldoll Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 cine e bun sa-mi faca si mie un rezumat cam cum se joaca? :D pm la mine cu id de mess şi vorbim ;) Tu trebuie sa faci tot ce fac si eu . Poti pune poza mea pe peretele din camera ta.Cand eu sunt suparat si tu esti suparat......Cand eu sunt vesel esti si tu vesel. Daca cineva incearca sa ma violeze, tu o sa fi cel care ma va apara. Ba ai inteles? edit: Si ai grije la papusa.Sa NU ai incrdere in ea! Hail eugen88! <_<
fanaticaldoll Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 aştept pm cu emailuri de la:loydmemoraulbrokenlordhomiezealluk xDeleodorşi mai vreau încă 3 participanţi înscrişi. Cei care nu au mai jucat, vă rog să citiţi regulile şi să urmăriţi ultimul joc de mafia, dacă sunt nelămuriri mă puteţi contacta. Când spun nelămuriri nu mă refer la întrebări de genul: "Şi cum se joacă domne jocul ăsta?" ci mai degrabă la ceva de genul: "cum iese un poliţist la investigaţii?" sau "cum îmi dau seama că sunt incompetent?"aici şi pe aici de urmărit, dar şi primele pagini ale acestui topic, sunt multe lămuriri pe acolo.
Life Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 poate ies si eu un rol mai imp, ca tot aiurea am fost -_-
andix3x Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 daca vreti sa invatati ceva, va uitati la primele jocuri. acolo jucam eu...si dominam B)Sau la editia 4 , cand ai murit primul si andix a castigat B)
Raul Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Eu am citit cap-coada ultimul topic Mafia si nu prea am inteles faza cu tintele si investigatiile cum decurg
fanaticaldoll Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 raul, anumite personaje au activitate nocturnă (vezi listă roluri), ţintele alea sunt de fapt emailuri trimise la mine de către aceste personaje (mafia trimite o ţintă cu victima din noaptea respectivă, poliţiştii trimit şi ei emailuri cu investigaţii ş.a.m.d.) clear?
Raul Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 raul, anumite personaje au activitate nocturnă (vezi listă roluri), ţintele alea sunt de fapt emailuri trimise la mine de către aceste personaje (mafia trimite o ţintă cu victima din noaptea respectivă, poliţiştii trimit şi ei emailuri cu investigaţii ş.a.m.d.) clear?da, si daca sunt un personaj care nu implica activitate nocturna ma ocup doar de votare ?
fanaticaldoll Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 may I join?sigur, ai mai jucat? am emailul tău? pm me.da, si daca sunt un personaj care nu implica activitate nocturna ma ocup doar de votare ?da, în principiu da; totuşi m-am gândit să fac jocul astfel încât aproape toţi vor avea activitate nocturnă.
Raul Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 La faza cu activitatea m-am gandit mai mult la Navetist. :)
fanaticaldoll Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 update1. wanksta2. pitikoo3. zeal4. luk xD5. equilibrium6. Lucian7. raul8. brokenlord9. homie10. mihai11. liquidlove12. andix13. radu14. loyd15. memo16. eugen17. eleodor18. slaban19. ganezu20. Durango21. the first22. green23. irina24. SilenR25. Lancelotposibil să joace şi lancelot, dar nu se poate exprima încă, dacă nu, scoatem rolul lui şi jucăm în 24.mai am emailuri de primit. La faza cu activitatea m-am gandit mai mult la Navetist. :)n-avem navetişti în jocul ăsta :P
Raul Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Good :P, urasc sa fiu departe de casa printre "straini"
fanaticaldoll Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Good :P, urasc sa fiu departe de casa printre "straini" regret, în jocul ăsta toţi sunteţi departe de casă, "printre străini" :lol:
Dropkillerz Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 In, daca mai e loc. pentru tine se face nubcake >:D<
fanaticaldoll Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ok, gata cu înscrierile.începem azi mai târziu, în funcţie de mailurile pe care le-am primit.
fanaticaldoll Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dacă eşti prea "hot" ce mă fac cu tine? :lol: