Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

Tu trebuie sa faci tot ce fac si eu . Poti pune poza mea pe peretele din camera ta.Cand eu sunt suparat si tu esti suparat......Cand eu sunt vesel esti si tu vesel. Daca cineva incearca sa ma violeze, tu o sa fi cel care ma va apara. Ba ai inteles?

edit: Si ai grije la papusa.Sa NU ai incrdere in ea! Hail eugen88!

=)) ai inteles ele' ?

Posted

cine e bun sa-mi faca si mie un rezumat cam cum se joaca? :D

pm la mine cu id de mess şi vorbim ;)

Tu trebuie sa faci tot ce fac si eu . Poti pune poza mea pe peretele din camera ta.Cand eu sunt suparat si tu esti suparat......Cand eu sunt vesel esti si tu vesel. Daca cineva incearca sa ma violeze, tu o sa fi cel care ma va apara. Ba ai inteles?

edit: Si ai grije la papusa.Sa NU ai incrdere in ea! Hail eugen88!

<_< :naughty:

Posted

aştept pm cu emailuri de la:

loyd

memo

raul

brokenlord

homie

zeal

luk xD

eleodor

şi mai vreau încă 3 participanţi înscrişi.

Cei care nu au mai jucat, vă rog să citiţi regulile şi să urmăriţi ultimul joc de mafia, dacă sunt nelămuriri mă puteţi contacta.

Când spun nelămuriri nu mă refer la întrebări de genul: "Şi cum se joacă domne jocul ăsta?" ci mai degrabă la ceva de genul: "cum iese un poliţist la investigaţii?" sau "cum îmi dau seama că sunt incompetent?"

aici şi pe aici de urmărit, dar şi primele pagini ale acestui topic, sunt multe lămuriri pe acolo.

Posted

daca vreti sa invatati ceva, va uitati la primele jocuri. acolo jucam eu...si dominam B)

Sau la editia 4 , cand ai murit primul si andix a castigat B)

Posted

raul, anumite personaje au activitate nocturnă (vezi listă roluri), ţintele alea sunt de fapt emailuri trimise la mine de către aceste personaje (mafia trimite o ţintă cu victima din noaptea respectivă, poliţiştii trimit şi ei emailuri cu investigaţii ş.a.m.d.)

clear?

Posted

raul, anumite personaje au activitate nocturnă (vezi listă roluri), ţintele alea sunt de fapt emailuri trimise la mine de către aceste personaje (mafia trimite o ţintă cu victima din noaptea respectivă, poliţiştii trimit şi ei emailuri cu investigaţii ş.a.m.d.)

clear?

da, si daca sunt un personaj care nu implica activitate nocturna ma ocup doar de votare ?

Posted

may I join?

sigur, ai mai jucat? am emailul tău? pm me.

da, si daca sunt un personaj care nu implica activitate nocturna ma ocup doar de votare ?

da, în principiu da; totuşi m-am gândit să fac jocul astfel încât aproape toţi vor avea activitate nocturnă.

Posted

update

1. wanksta

2. pitikoo

3. zeal

4. luk xD

5. equilibrium

6. Lucian

7. raul

8. brokenlord

9. homie

10. mihai

11. liquidlove

12. andix

13. radu

14. loyd

15. memo

16. eugen

17. eleodor

18. slaban

19. ganezu

20. Durango

21. the first

22. green

23. irina

24. SilenR

25. Lancelot

posibil să joace şi lancelot, dar nu se poate exprima încă, dacă nu, scoatem rolul lui şi jucăm în 24.

mai am emailuri de primit.

La faza cu activitatea m-am gandit mai mult la Navetist. :)

n-avem navetişti în jocul ăsta :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...