fanaticaldoll Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Update1. wanksta2. pitikoo3. zeal4. luk xD5. equilibrium6. Lucian7. raul8. brokenlord9. homie10. mihai11. liquidlove12. andix13. radu14. loyd
fanaticaldoll Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 alex nu prea e dornic de forum, am să-l întreb pe blk. anunţă-i tu pe kreator şi gandalf dacă poţi, nu prea-i ştiu pe băieţi
Memmorex Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ntz Ntz ..pe mine ma uitati deja? :( Ma bag si eu daca ma primiti... De cand nu am mai jucat Mafia nu am mai intrat pe forum )
fanaticaldoll Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 te primim măi, te primim. ce ne-am face fără imaginaţia ta? :lol:
Dropkillerz Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 tu ma minti,asa mi-a zis si Mos Craciun ca-mi aduce un Aston Martin si il astept si in ziua de azi <_<
eugen88 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Daca aveti si nazisti in joc eu ma bag. Nu trebuie neaparat Hitler, ma multumesc si cu Himmler....Vreau sa intru si eu...
Dropkillerz Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Nu-l lasati pe asta sa joace ca ne omoara pe toti,cap coada :lol:
andix3x Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Nu-l lasati pe asta sa joace ca ne omoara pe toti,cap coada :lol:Presimt ca tu o sa fii primul :yum:
eugen88 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Sa nu muscati mana care v-a crescut baieti..Sa nu faceti asta.Apropo,tocmai cand incep astia scoala ati dat drumul la joc? Pentru mine nu e problema ,si asa sunt somer :)
pitikoo Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 incepem de pe-acum cu mail'urile ? cati o sa fim in total in joc ? sa stiu in cat timp mai dau pe aici :lol:
fanaticaldoll Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 tu ma minti,asa mi-a zis si Mos Craciun ca-mi aduce un Aston Martin si il astept si in ziua de azi <_< cred că Moşu' nu ştie cine e Aston Martin, nici eu nu ştiu :lol: Daca aveti si nazisti in joc eu ma bag. Nu trebuie neaparat Hitler, ma multumesc si cu Himmler.... Vreau sa intru si eu... ar fi funny să-i pice la eugen rol de psihopat te primim cu drag Nu-l lasati pe asta sa joace ca ne omoara pe toti,cap coada :lol: pe mine sigur nu :D hai sa-mi bag nasul si pe aici :D eleodor, tu nu ai mai jucaaat? Sa nu muscati mana care v-a crescut baieti..Sa nu faceti asta. Apropo,tocmai cand incep astia scoala ati dat drumul la joc? Pentru mine nu e problema ,si asa sunt somer :) dăm drumul când se înscriu suficienţi jucători. cei noi, vă rog să vă aruncaţi câte un ochi pe la reguli şi ultimul joc :) pitic, uşor că ameţesc. emailurile mi le trimiteţi mâine, eu acum sunt şi cu concursul foto pe cap şi cred că am şanse mari să fac ceva încurcătură :D
fanaticaldoll Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 da, un naufragiu pe o insulă pustie :Dsau dacă vreţi.... personaje din desene animate :D presupun că nu vreţi! :lol:
Dropkillerz Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 cred că Moşu' nu ştie cine e Aston Martin, nici eu nu ştiu :lol: Stie Mosu' cine-i nenea Aston Martin http://www.cargurus.com/images/2009/09/11/...0478559980.jpeg
eugen88 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Celine ai vreo idee pentru locatie ? auschwitz? Pe o insula pustie nu ar fi cool. Sunt sceptic in privinta lui loyd si andi. Se cam dau la mine...Cine stie ce idei au carlanii :( Eu fiind mai firav :)
andix3x Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 da, un naufragiu pe o insulă pustie :Dsau dacă vreţi.... personaje din desene animate :D presupun că nu vreţi! :lol:Kill bugs bunny , that fuckin` skinny bunny ....nope , sounds weird :D...Eu ma gandeam la o naveta spatiala care ramane fara combunstibil la 2000 km distanta de pamant :D ..