Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

fanaticaldoll, daca acesta nu este prima oara cand organizezi un astfel de joc, fara indoiala ca ai mai dat de trolls pana acum.

De ce lasi sa te afecteze?

Posted

după acest inteligent post al tău, chiar nu va mai fi!

1. nu ştiu câte ai mafia ai citit tu, moderat sau în câte ai activat, dar te asigur că asta nu a fost nici pe departe "chiar bine". Şi mă scuzi acum că "mă tot plâng" dar aşa face omul "când dă de greu", ce să fac şi eu, compar experienţa asta cu cele din trecut şi îmi dă nesatisfăcător.

2. hai că dacă tot ai înţeles cum e jocu' , pe următoarea să o faci tu!

Nu stiu de ce continuii sa ma mai obosesc sa-ti scriu...

Draga mea,ti'am mai zis de vreo 2-3 ori pana acum,fara hard fellings,nu lua nimic personal . De citit am citit cam tot din regulament/roluri ..nu am jucat,si nici nu am mai moderat,si nici nu voi modera . Pe acest forum nu s-a mai jucat asa ceva,toata lumea s-a bagat,si nu stia ce e de facut,pot sa-ti spun asta findca cunosc personal cateva persoane care au jucat in prima tura ,si chiar acum pe sfarsit sunt unele chestii neelucidate pentru ei . Eu cu ochiul meu de begginer ,mi s-a parut o mafie buna,organizarea la fel ,asta findca vad prima data,si nu am cu ce sa compar,' sa zic...aaaa dezastru ' . Tu ai mai jucat,probabil ca tu ii acorzi aceste-i ture calificativul nesatisfacator,ca ai mai vazut,ai mai moderat,si sti despre ce e vorba,ma tot repet pe aici sa intelegi anumite lucruri pe care nu prea le-ai inteles .

Don't take it personal,am vazut ca ai probleme si cu tensiunea :kiss:

Posted

Hmm stop flaming arround..daca va mai fi vreo editie :) tot fanatic o va pastorii..ea stie cel mai bine cum merg lucrurile..asa ca nu au rost aceste mici atacuri infantile :)

Posted

hmm... mi-am facut putin timp sa intru pe forum...

ce am observat : -deznodamantul a fost unul favorabil noua..... mafiotilor

-pe final am inceput sa ma prostesc , datorita faptului ca era prea putina activitate

-daca era cu cine ... iesea foarte frumos... dar asta este ( nu o luati ca pe o jignire :right: )

Si eu ?!

Cam slabut jocul dupa mine:

Multi s-au inscris, putini au activat.

Cei care trebuia sa fie mai discreti, din contra au fost in prim-planul actiunii (de ex: firs, care s-a expus mult, mult prea mult si nu inteleg cum de restul nu l-au votat mai deloc - ori era politist ori era mafiot - clar)

Dupa prima noaptea deja s-a intrat in rutina intrebarilor "unde ai fost azi-noapte la pranz?" - booooring

Celine eu mi-am dat sema mai devreme (sper sa nu ma insel,nu am verificat atent), dar ai facut lista in fct de pozitiile pe care le ocupam in sat: de la primele pozitii (cele mai imp) pe care ai pus mafiotii, politistii - pana la ultimele unde ai pus cetateti normali - pe viitor (daca se mai joaca) ai grija :P

Asteptari mai mari de la urmatorul joc ...

.... daca eu trebuia sa fiu mai putin activ.... inseamna ca tu trebuia sa faci opusul... de ce nu ai facut-o?

daca se implicau toti la fel de mult ca si mine ... eu puteam sa-mi joc rolul...dar asa ...

btw...observatia facuta lui Celine ee total aiurea , deoarece la fel cum acum s-a dovedit ca personajele au o ordine in aceea lista, la fel personajele puteau sa fie puse aleatoriu... :error:

in linii largi pot sa zic ca aceasta editie nu a fost una tocmai reusita , dar urmatoarele cred ca vor avea parte de mai multa atentie din partea "personajelor"

GL&HF :beer:

Posted

după acest inteligent post al tău, chiar nu va mai fi!

1. nu ştiu câte ai mafia ai citit tu, moderat sau în câte ai activat, dar te asigur că asta nu a fost nici pe departe "chiar bine". Şi mă scuzi acum că "mă tot plâng" dar aşa face omul "când dă de greu", ce să fac şi eu, compar experienţa asta cu cele din trecut şi îmi dă nesatisfăcător.

2. hai că dacă tot ai înţeles cum e jocu' , pe următoarea să o faci tu!

da nu-nteleg de ce faci atata tam-tam si de ce te superi atata. a fost doar un joc. ar fi trebuit sa va distrati. daca as fi participat si eu nu cred ca as mai fi vrut sa particip si a doua oara, avand in vedere comportarea ta de dupa si chiar si in timpul jocului. cam stresanta atmosfera.

nu te supara, dar te agiti cam mult si iei prea in serios orice.

Posted

da nu-nteleg de ce faci atata tam-tam si de ce te superi atata. a fost doar un joc. ar fi trebuit sa va distrati. daca as fi participat si eu nu cred ca as mai fi vrut sa particip si a doua oara, avand in vedere comportarea ta de dupa si chiar si in timpul jocului. cam stresanta atmosfera.

nu te supara, dar te agiti cam mult si iei prea in serios orice.

ma,stresanta sau nu tipa a adus ceva NOU pe forum...si totodata funny,era normal sa fie asa pt ca e prima data,ne-am acomodat si noi..

aa,si sa sti ca lumea s-a distrat daca nu ai vazut tu asta e problema ta :right: nu mai pune paie pe foc pe unde treci ;)

:tiphat:

Posted

ma,stresanta sau nu tipa a adus ceva NOU pe forum...si totodata funny,era normal sa fie asa pt ca e prima data,ne-am acomodat si noi..

aa,si sa sti ca lumea s-a distrat daca nu ai vazut tu asta e problema ta :right: nu mai pune paie pe foc pe unde treci ;)

:tiphat:

ai dreptate ... si cum a spus si liquidlove... a fost o perioada prost aleasa pentru desfasurarea jocului.... multi au BAC'ul , liceente.... si multe altele... :D , oricum la adresa organizatorilor n-am nimic de reprosat :clap:

Posted

Cred că avem o problemă; nu ne-am stabilit priorităţile şi nici raportul dintre noi :)

Aşa stresantă şi obsesivă cum mă percepeţi voi, eu mă număr printre cei care vor să facă treaba 'ca la carte'. Dacă nu cunoaşteţi conceptul, nu vă convine sau pur şi simplu vi se pare deplasat folosit pe un forum de gameri, atunci mi se pare trist. De ce? Pentru că regulile ne guvernează, indiferent dacă ne convine sau nu, şi tot ele dau un sens acţiunilor noastre. Deşi ne place să ne batem în piept că suntem stăpânii universului, de fapt universul propriu e cam mic şi se rezumă fix la persoana noastră, dincolo e universul altora. Nonconformismul în aceeaşi oală cu succesul, e o utopie. Şi poate par stupidă şi încercând să vă dau vouă lecţii, deşi nu e aşa, dar mă risc şi-mi spun punctul de vedere.

Tam tamul ăla de care menţionai, LukyShot e al naibii de util, crede-mă pe cuvânt până ajungi tu să şi experimentezi aşa ceva, deşi, după statut ar trebui să ştii ce înseamnă să fii autoritate şi să vrei să faci lucrurile în felul tău, convinsă fiind că e "felul" cel mai potrivit.

Înainte de a ne distra, în jocul ăsta învăţăm alte lucruri, nu de alta, dar sunt aici destule spaţii unde te poţi distra cum vrei şi cum nu vrei, la mafia avem o convenţie, o promisiune făcută restul participanţilor că respectăm regulile jocului, participăm aşa cum se cuvine şi lăsăm deoparte 'fumurile' de artist. După asta, jocul mai antrenează şi perspicacitatea, logica, creativitatea; mai la urmă vine şi distracţia, care e implicită, lucru experimentat şi verificat. Socializarea e şi ea garantată, nu cunosc joc de mafia de unde tinerii să nu fi ieşit cu amiciţii plăcute.

Sunteţi nedrepţi cu mine din mai multe motive; puneţi problema ca şi când am fost genul de persoană care v-a spus când aveţi voie să respiraţi şi când nu, parcă v-am interzis să vă distraţi! aţi trecut cu vederea momentul când m-am amuzat alături de voi referitor la inventivitatea hazlie şi firul poveştii create de voi, dar aţi asimilat şi pregătit pietrele ori de câte ori am avut de făcut observaţii :) Dar dacă aşa credeţi voi că e corect, atunci nu mai am ce comenta.

Indiferent câte mafia vor mai fi, lucrurile pe aici nu se vor schimba, eu nu mă voi schimba şi stilul rămâne acelaşi. Problema e că nu sunt suficient de ignorantă să stau cuminte şi să suport aluziile referitoare la mine şi modul meu de a modera jocul şi până nu înţelege toată lumea treaba asta, lucrurile stau în loc. Nu, nu am jucat numai cu îngeraşi sau eu ştiu ce roboţei lipsiţi de personalitate; sunt tineri ca şi voi dar nu consideră că le-am cerut mare lucru referitor la joc. Ca să joci mafia trebuie să ai timp pentru internet, zilnic timp; ştii că nu te înscrii în categoria asta, atunci stai liniştit în banca ta. Eu nu am obligat pe nimeni şi nici acum nu o fac, din contră, am vrut doar să ne simţim bine, dar am finalizat după cum se vede: eu încercând să-mi spăl 'păcatele' înaintea voastră.

Dar şi aspectul ăsta probabil că e mai mult decât ciudat.

seară plăcută!

Posted

ca de obicei..atacati pe cei care nu sunt ca voi sau pe cei care incearca sa faca ceva constructiv..rau sau bun..e un lucru nou..si pe langa faptul ca e un joc..e si un exercitiu de socializare probabil..Daca nu ati participat sau nu aveti intentia sa o faceti..mai bine sa nu comentati pe cei care au dorit sa se implice la modul serios..

Daca va mai fi macar o editie..si eu sper ca va mai fi 1 :)...eu sper ca utilizatorii LM sa stranga un pic randurile

Posted

aloha every1, cum o mai duceti ?:>

am citit printre randuri, ms celine pt laude ^^, si da, the_first s-a vazut 100% ca era mafiot, dar nimeni nu l-a bagat in seama, doar eu

Posted

aloha every1, cum o mai duceti ?:>

am citit printre randuri, ms celine pt laude ^^, si da, the_first s-a vazut 100% ca era mafiot, dar nimeni nu l-a bagat in seama, doar eu

si pe mine m-ai bagat in seama,dar nu sufiecient :)) :sef:

Posted

Hai hai Wanksta , cine i`a deconspirat pe mafioti la sfarsit folosindu`se de povestea lui the_first ?:lol:

@celine Nu te lasa descurajata de unii membri de pe link , peste tot sunt persoane 'friendly ' si 'unfriendly ' ^_^ ...Decat sa ne certam degeaba mai bine am planui mafia 2 :) ...

Posted

sa o rugam frumos pe celine sa mai faca o editie :P

Doll, te rugam frumos :D mai faci o editie :P?

Hai Celince , inca o editie te rugam :D ..

plissssssss

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...