Zeal Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Nu m`au aparat cand trebuie,deci nu s`au descurcat . Daca mai traiam ziua aia eram pwnzor stiam 2 mafioti deja.. stii care e faza amuzanta? ca puteai trai, a fost greseala mea atunci ... am trimis mail la cannibal_grave in loc de cannibalgrave ca vreau sa te apar si doh, asa ai murit :( my bad sorry.
Memmorex- Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 stii care e faza amuzanta? ca puteai trai, a fost greseala mea atunci ... am trimis mail la cannibal_grave in loc de cannibalgrave ca vreau sa te apar si doh, asa ai murit :( my bad sorry. :angry1: :comp1: :sef: mda...
Life Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 eu in nopatea aceea memorex, am fost cam ocupat si nu am mai trmis tinta, ca vruiam sa te salvez
SidoX Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 stii care e faza amuzanta? ca puteai trai, a fost greseala mea atunci ... am trimis mail la cannibal_grave in loc de cannibalgrave ca vreau sa te apar si doh, asa ai murit :( my bad sorry. :angry1: :comp1: :sef: mda... Poor memmo , oricum nu vad pe nimeni distrus...asa ca nu e nimic ...hai sa bem in cinstea gafei lui zeal .. @ si eu vroiam sa te salvez :D
POLAND Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 @ wankstate-am investigat inainte de a-l gasi pe andix3 psihopat, deci, am primit raspunsul ' Wanksta nu este psihopat '. apoi l-am gasit pe el psihopat si nu te-am mai investigat. Cand am mai ramas: eu, tu, Zeal, the_first, liguidlove si Radu, i-am investigat pe: the_first si pe Radu. nestiind regula ca nasii ies intotdeauna curati la investigatii, am dat in fail. apoi l-am votat pe zeal luindu-ma dupa voi, initial nu am vrut sa il votez. in ultima noapte l-am investigat pe liquidlove, mi-am primit raspunsul ca e curat si asa am dedus eu ca tu esti mafiot.
Life Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 am inteles poland, dar eu ti-am recunoscut oricum meseria mea, si l-ai corupt pe liquid spre pacate.Ai vazut ca a murit zeal si era nevinovat, si ai vazut ca am fost de acord cu el sa eliminam mafiotii, dar nah.. asta e :) see next mafia :)
Memmorex- Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Poor memmo , oricum nu vad pe nimeni distrus...asa ca nu e nimic ...hai sa bem in cinstea gafei lui zeal .. @ si eu vroiam sa te salvez :D Mai ales tu ai vrut sa ma salvezi
POLAND Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 am inteles poland, dar eu ti-am recunoscut oricum meseria mea, si l-ai corupt pe liquid spre pacate.Ai vazut ca a murit zeal si era nevinovat, si ai vazut ca am fost de acord cu el sa eliminam mafiotii, dar nah.. asta e :) see next mafia :)am vazut ca ai zis ca esti medic dar nu te-am crezut.my bad, eu am gresit la final. daca stiam ca nasii ies curati la investigatii, altul era rezultatul, fii sigur :)
the_first Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 aiurea.thade....eram.la.fac....ai...cam.grabit.lucrurile.astazi...btw...nice.joc...gg.all
thade;f Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 aiurea.thade....eram.la.fac....ai...cam.grabit.lucrurile.astazi...btw...nice.joc...gg.alloh c'mon n-avea sens s-o mai lungim..
liquidlove Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 totusi liquid, tu ce erai ? mafiot ?Vezi quote'ul de mai jos,eram navetist . deci liquid era navetist, nu?Vezi raspunsul de la quote'ul de mai sus .v-@m $p4t7 :>0k3 m4n3 .
Equilibrium Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Vezi quote'ul de mai jos,eram navetist . Vezi raspunsul de la quote'ul de mai sus .0k3 m4n3 .peachy -_-
Lancelot Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 nu ma cunosti a fost schimbat cu liquidlove pentru ca ultimul nu putea sa joace din prima zeal s-a inscris dupa si a primit rolul de bodyguard jocul a fost facut in asa fel incat Mafia sa aibe mai putine sanse de castig, avand in vedere c-au fost un cartofor, psihoapat si supradozat. am dat veste antiglont lui poland, liquidlove, zeal, lukl, morfina lui the.first. basically cei "buni" au jucat foarte slab, la fel si mafiotii, din 10 nopti (ca ex), doar in 3-4 au omorat, dar se pare ca ultimul politist ramas in viata (aka Poland) n-a citit regulile si nu si-a dat seama ca nasul iese curat la investigatii. best mob: Radu best cop: Memmorex best misc: Zeal/Wanksta/andix3 worst mob: crazy_kid worst cop: Live! worst misc: renegade anyway Poland are meritul sau, l-a gasit pe psihopat, asta era treaba lui principala, dar apoi a fost faaaaaail well deci avem asa warn down memorex zeal wanksta si andix daca nu ma insel Andixe asteapta sa iasa suspendul si apoi primesti si warn down pe cnt :D
Memmorex- Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Pe asta nu am warn.Dar cand imi iese suspendu pe celalalt cont astept un warn down.Mersi :D
THuG-Radu Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 well deci avem asawarn down memorex zeal wanksta si andix daca nu ma insel Andixe asteapta sa iasa suspendul si apoi primesti si warn down pe cnt :DSi radu ? De ce nu primeste warn down ?
Lancelot Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 done :D desi nasii primesc suspend si trebuie sa plateasca consumatia