Memmorex- Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 meh acum am ajuns si eu acasapoland you failed at the end :<gg lui radu, pacat ca n-am avut mai mare influenta ca el.ce ziceti, dam drumul in seara asta la inscrieri pt ed 7?Tu o faci ? :>
Dr.Oetker Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 As juca si eu.N-am mai jucat pana acuma.Ma pun pe citit alea.
POLAND Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Zeal, imi pare rau ca te-am dezamagit :(da-i drumu la inscrieri :P
Life Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 poland eu nu te inteleg..daca m-ai investigat si ai vazut ca sunt doctor, dc ai votat impotriva mea ?:)
Memmorex- Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 poland eu nu te inteleg..daca m-ai investigat si ai vazut ca sunt doctor, dc ai votat impotriva mea ?:)Semanai cu Ciomu :o
thade;f Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 nu ma cunosti a fost schimbat cu liquidlove pentru ca ultimul nu putea sa joace din prima zeal s-a inscris dupa si a primit rolul de bodyguard jocul a fost facut in asa fel incat Mafia sa aibe mai putine sanse de castig, avand in vedere c-au fost un cartofor, psihoapat si supradozat. am dat veste antiglont lui poland, liquidlove, zeal, lukl, morfina lui the.first. basically cei "buni" au jucat foarte slab, la fel si mafiotii, din 10 nopti (ca ex), doar in 3-4 au omorat, dar se pare ca ultimul politist ramas in viata (aka Poland) n-a citit regulile si nu si-a dat seama ca nasul iese curat la investigatii. best mob: Radu best cop: Memmorex best misc: Zeal/Wanksta/andix3 worst mob: crazy_kid worst cop: Live! worst misc: renegade anyway Poland are meritul sau, l-a gasit pe psihopat, asta era treaba lui principala, dar apoi a fost faaaaaail
Zeal Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ma indoiesc, la sf vroia sa il voteze pe radu. l-a convins pana la urma poland sa greseasca :(edit : oh, ty thade eu sunt chior :(
thade;f Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 l-am schimbat pe liquid cu nu ma cunosti pt ca nu putea sa joace, am zis acolo -.-
POLAND Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 te-am investigat inainte de a-l gasi pe andix3 psihopat, deci, am primit raspunsul ' Wanksta nu este psihopat '. apoi l-am gasit pe el psihopat si nu te-am mai investigat. Cand am mai ramas: eu, tu, Zeal, the_first, liguidlove si Radu, i-am investigat pe: the_first si pe Radu. nestiind regula ca nasii ies intotdeauna curati la investigatii, am dat in fail. apoi l-am votat pe zeal luindu-ma dupa voi, initial nu am vrut sa il votez. in ultima noapte l-am investigat pe liquidlove, mi-am primit raspunsul ca e curat si asa am dedus eu ca tu esti mafiot.
Equilibrium Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 (edited) deci liquid era navetist, nu? Edited October 6, 2009 by Equilibrium
Memmorex- Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Pot sa fac o propunere? :DMedici sa nu poata sa se apere singuri mereu...
Zeal Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 o sa fie mai multe precizari, modific putin regulamentul pt editia astama apuc acum sa il fac si in 30 min or so sper sa dau drumu si la inscrieriget ready.
thade;f Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Pot sa fac o propunere? :DMedici sa nu poata sa se apere singuri mereu...pai au avut de 2 ori sa se apere singuri, s-au descurcat binisor medicii
Dr.Oetker Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 o sa fie mai multe precizari, modific putin regulamentul pt editia astama apuc acum sa il fac si in 30 min or so sper sa dau drumu si la inscrieriget ready.Daca o sa fiu acceptat.Pot sa iti trimit mail-uri neoficiale, in care sa intreb cate ceva despre rolul care il primesc?Nu am mai jucat.@Pe forum am urmarit cam tot.
Memmorex- Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 pai au avut de 2 ori sa se apere singuri, s-au descurcat binisor medicii Nu m`au aparat cand trebuie,deci nu s`au descurcat . Daca mai traiam ziua aia eram pwnzor stiam 2 mafioti deja..