POLAND Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 DAMNNNNNNNNN BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RIP Zeal, imi pare rau
liquidlove Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 (edited) Adevaru e ca ne-am cam luat tzeapa cu ZEAL .Era practic..n-aveai cum sa-ti dai seama,si comportamentul lui a fost detectat ca fiind unul necorespunzator din a 2'ua noapte... Pare rau :),a fost vina mea in mare parte . Edited October 6, 2009 by liquidlove
Memmorex- Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Imi place ca acum toata lumea incearca sa se scoata pe forumu de chat . Oricum.Frumoasa editie.congrats thade!
Life Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 sper ca sunteti pregatiti sa fiti linsati, cei care se simt :)
Life Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 faceti-ma sa va zic cateva .. imi zic rolul si voi tot pe a voastra o tineti =) .. asa e cand joci 1 vs 3 mafioti
thade;f Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 moare POLAND, ultimul politistcastiga mafia, mai exact THuG-Radu - GODFATHERrevin cu alte lucruri p-aic, acum MANANC SI VREAU SA FIU LASAT SA MANANC thanks
THuG-Radu Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 flawless shit Don`t be sad, don`t feel blue, frankenstein was ugly 2 !
Memmorex- Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Poland...you`re an asshole . Glumesc,dar ai facut rahatu praf. Pot sa spun ceva? Am trait cat sa investighez 3 persoane. Am fost politist competent. Am gasit pe Alguth-vinovat kid-vinovat radu-curat(godfather). Pacat ca nu am avut timp sa ma exprim...
thade;f Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 nu ma cunosti a fost schimbat cu liquidlove pentru ca ultimul nu putea sa joace din prima zeal s-a inscris dupa si a primit rolul de bodyguard jocul a fost facut in asa fel incat Mafia sa aibe mai putine sanse de castig, avand in vedere c-au fost un cartofor, psihoapat si supradozat. am dat veste antiglont lui poland, liquidlove, zeal, lukl, morfina lui the.first. basically cei "buni" au jucat foarte slab, la fel si mafiotii, din 10 nopti (ca ex), doar in 3-4 au omorat, dar se pare ca ultimul politist ramas in viata (aka Poland) n-a citit regulile si nu si-a dat seama ca nasul iese curat la investigatii. best mob: Radu best cop: Memmorex best misc: Zeal/Wanksta/andix3 worst mob: crazy_kid worst cop: Live! worst misc: renegade anyway Poland are meritul sau, l-a gasit pe psihopat, asta era treaba lui principala, dar apoi a fost faaaaaail
Equilibrium Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Sorry dudes :D Flawless victory Uite ca la cate editii ai murit in primele zile, in sfarsit experienta a inceput sa dea roade
POLAND Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 :hangmyself:sorry dudes :Dradu, gg, mori incet :Dps: o sa castig urmatoarea editie.
Memmorex- Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 best cop: MemmorexSe mai face vreo editie? :D
thade;f Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 best cop: MemmorexSe mai face vreo editie? :Dda, se face, dar o sa fie Zeal moderatorul
thade;f Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 o faza funny dupa ce l-a gasit Poland pe andix3, i-am spus ca a devenit politist competent, uite cum imi da el tinta : EU, politist competent, il anchetez pe liquidlove. =))
Memmorex- Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 o faza funny dupa ce l-a gasit Poland pe andix3, i-am spus ca a devenit politist competent, uite cum imi da el tinta : EU, politist competent, il anchetez pe liquidlove. =)) Intrase in rol omu...
POLAND Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 plm, nu am mai jucat pana acum. la inceput ma batea jocu.totusi, cum trebuia ? :D