fanaticaldoll Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 andix, discutăm referitor la joc după ce ia sfârşit, nu vreau să compromit nimic, nu că ar mai fi ceva de compromis ...
THuG-Radu Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Radu, m-a supărat, ce să mai ... no coment!De ce mama draga ? :(Imi pare rau. Am fost foarte ocupat these last 2 weeks...13 restante date, luate toate, agitat pt. licenta, facut rost de licenta, alea alea, virusi pe comp, net nu prea, ce mai, imi pare rau.O sa ma inscriu si la urmatoarea "editie" daca va mai exista ... si promit sa fiu mai activ :D
fanaticaldoll Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ok, cu un email la mine ştiam şi eu că eşti ocupat şi nu te mai mustram acum :) alţii nu au considerat prea mare efortul să dea un email şi să spună :)în rest, rock on şi baftă cu licenţa!
Lancelot Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 :D daca va mai fi o data viitoare imi bag eu un pic coada :) in organizare..macar asa in mare nu detaliile tehnice :D
fanaticaldoll Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 am uitat de mafiotul de rapture, şi el a fost ignorant! urât tinere, urât! stai jos!
rApTure_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Felicitări mafioţilor, talentaţi şi responsabili. irina, evident că a fost cireaşa de pe tort, lance a savurat fiecare moment iar the first a fost adorabil de fel; lui the first i-aş reproşa câteva postări care l-ar fi demascat dacă erau jucători mai experimentaţi.. gata, vă ajung laudele astea, savuraţi victoria! Si eu ?!Cam slabut jocul dupa mine:Multi s-au inscris, putini au activat. Cei care trebuia sa fie mai discreti, din contra au fost in prim-planul actiunii (de ex: firs, care s-a expus mult, mult prea mult si nu inteleg cum de restul nu l-au votat mai deloc - ori era politist ori era mafiot - clar)Dupa prima noaptea deja s-a intrat in rutina intrebarilor "unde ai fost azi-noapte la pranz?" - booooringCeline eu mi-am dat sema mai devreme (sper sa nu ma insel,nu am verificat atent), dar ai facut lista in fct de pozitiile pe care le ocupam in sat: de la primele pozitii (cele mai imp) pe care ai pus mafiotii, politistii - pana la ultimele unde ai pus cetateti normali - pe viitor (daca se mai joaca) ai grija :PAsteptari mai mari de la urmatorul joc ...
fanaticaldoll Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Si eu ?!Celine eu mi-am dat sema mai devreme (sper sa nu ma insel,nu am verificat atent), dar ai facut lista in fct de pozitiile pe care le ocupam in sat: de la primele pozitii (cele mai imp) pe care ai pus mafiotii, politistii - pana la ultimele unde ai pus cetateti normali - pe viitor (daca se mai joaca) ai grija :Ptu? pentru tine am câteva palme, le vrei?!referitor la partea a doua a mesajului tău....da, a fost un gest ironic :) relax, îşi dai seama că ştiam ce fac... chiar v-am pus pe toţi în ordinea importanţei rolurilor, ca să ştiţi acum că uneori avem esenţialul sub nas dar nu ştim de el....
rApTure_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 tu? pentru tine am câteva palme, le vrei?!referitor la partea a doua a mesajului tău....da, a fost un gest ironic :) relax, îşi dai seama că ştiam ce fac... chiar v-am pus pe toţi în ordinea importanţei rolurilor, ca să ştiţi acum că uneori avem esenţialul sub nas dar nu ştim de el....nu te lasa inima ... prea bine le observ maaaaaaaaaaaaaaaala jocul urmator vreau sa fiu detectiv
Lancelot Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 hmm rapture..da si eu mi-am cam dat seama de asta ..dar..asta nu explica faptul ca tu ai fost inactiv in totalitate :) daca tot ai iesit mafiot puteai sa lucrezi cu noi :) noi am lucrat bine in echipa...
rApTure_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 hmm rapture..da si eu mi-am cam dat seama de asta ..dar..asta nu explica faptul ca tu ai fost inactiv in totalitate :) daca tot ai iesit mafiot puteai sa lucrezi cu noi :) noi am lucrat bine in echipa...Nu stii tot ... La inceput eu am avut initiativa (desi nu eu eram "the boss") - eu am facut rost de iduri (eu, iri, first, tu, celine).Tu nu erai si am inceput jocul in 3 - eram cu iri acolo pe treaba, pe care o stiu mai demult oarecum si firs pe care nu-l mai vazusem pe forum (nu avea importanta asta). La prima conferinta stiu ca a fost caterinca tare, celin foarte de treaba - prima noapte a fost fun rau.Peste cateva zile, am luat suspend pe forum - m-am ofticat oleaca.Next day a plecat iri - nu mai aveam cu cine rade.... si mi s-a cam dus cheful. Inactiv nu am fost, pt ca intram zilnic si citeam. Si, cred ca ai observat ca a fost mai bine "inactiv" ca mine, care eram MAFIOT si nu avea NICI UN ROST sa-mi fac simtita prezenta - dovada - niciodata votat!
andix3x Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Lancelot / mafia (ucide andi, noaptea 3)Sa ma salvezi a ? W8ting for the new game :> ....promit razbunareee P.S puneti si voi un premiu la last game ..ex : warn down :D ...
fanaticaldoll Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 mno, poate să ia lance de la tine şi să pună la mine, că eu am 0.. dar nu cred că vrea
Lancelot Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 :-? hmm pai cui sa dau warn down..ok cate un warn down la mafioti din partea casei :DPS rapt nu am nimic cu tine..da nu am fost la prima sedinta eram plecat..imi pare rau ca te ai suparat ptr suspendul pe forum :D darrrr mai bine postai si tu pe aici ca sa-i mai ametesti pe dragii nostri cetateni care aproape il dibuisera pe the first...de aceea eu am pus semnul de egal intre tacerea ta si inactivitate..Dat fiind ca e un joc pe forum..trebuie jucat aici..si trebuie activitate pe forum :DPS noroc cu celine ca se pricepe sa va negocieze premiile..deci avem 3 warn down ptr 3 mafioti adaugate la acel 0 al ei :D ca o buna crestina ce e
fanaticaldoll Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 mno, dă-i şi lui andix tu mafiotule, că a jucat bine .... că eu oricum nu am nevoie de warn down, plus că nu mai stau mult pe aici :)
Lancelot Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 oki :) acum vroiam sa te intreb cui dintre sateni sa-i acord un warn down pentru cum si-a jucat rolul
rApTure_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 da da da scoti si mie suspendu de pe rApTure ... ca merit, nu de alta.
nu ma cunosti Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 oki :) acum vroiam sa te intreb cui dintre sateni sa-i acord un warn down pentru cum si-a jucat rolul mie.. mie #Equilibrium : eu m`as mai baga.. dar as vrea un rol mai atractiv :)
liquidlove Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 So..felicitari participantilor,a fost frumos tinand cont ca a e prima editie,eu deabia acum am inteles jocul in totalitate :D ... .So,Celine am tot observat,nu te plange atat...eu zic ca a iesit chiar bine prima editie . Jocul e frumos,daca nu vrei tu sa te mai ocupi de el,e alegerea ta (am tot vazut posturi de genul #da-mi mie warn,nu stiu cat voi mai sta pe aici#,suna destul de copilaros,no offence . ) Nu cred ca cineva s-ar mai putea ocupa de joc asa cum o faci tu,stiu e de munca,impartirea rolurilor...sa ai grija de una de alta...email..si da,e dureros,aproape emo cand tu te ocupii,si altu-ti rade'n nas . Hai,ti'am mai zis,fara hard fellings,daca mai e urmatoarea editie,i'm in !
fanaticaldoll Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 după acest inteligent post al tău, chiar nu va mai fi!1. nu ştiu câte ai mafia ai citit tu, moderat sau în câte ai activat, dar te asigur că asta nu a fost nici pe departe "chiar bine". Şi mă scuzi acum că "mă tot plâng" dar aşa face omul "când dă de greu", ce să fac şi eu, compar experienţa asta cu cele din trecut şi îmi dă nesatisfăcător.2. hai că dacă tot ai înţeles cum e jocu' , pe următoarea să o faci tu!