Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

Aldguth has a point.

daca votezi pe cineva si apoi devotezi, ti se ia dreptul la vot pentru ziua respectiva, nu e frumos sa votezi de 12936643646 de ori

@equilibrum: nu e adevarat, Lancelot n-a luat in calcul voturile celor care au votat 323145 ori

Posted

Aldguth has a point.

daca votezi pe cineva si apoi devotezi, ti se ia dreptul la vot pentru ziua respectiva, nu e frumos sa votezi de 12936643646 de ori

@equilibrum: nu e adevarat, Lancelot n-a luat in calcul voturile celor care au votat 323145 ori

Tu stii... nu ma bag, tu esti moderatorul.

Posted

Aldguth has a point.

ok ok...nu stiam regula asta cu voturile...

Apropo...mai sunt tinte de trimis ? :|

Posted

dap, mai sunt, anyway ideea e ca puteti s-aduceti dovezi ca unu' sau altu' e mafiot si apoi sa votati, nu inteleg de ce dati inapoi s.a.m.d, iar sa votez pe unu, apoi sa-l devotezi si iar sa-l votezi clar n-o sa fie permis.

e o regula impusa de mine pentru a nu face varza jocul, asta-i scopul, nu altul.

azi pana la 5-6 o sa fiu eu busy, deci jocul nu va incepe pana atunci oricum, astept sa trimiteti toti tintele si ce mai e nevoie

edit: si lasati cearta kek, be friends si fara "tu esti copil" huo, aldguth are 19 ani na l-am dat in gat, numai e copil.

Posted

poţi vota şi devota, ai dreptul ăsta; poţi avea suspiciuni la început care se pot concretiza sau nu, ai dreptul să-ţi retragi votul, nu obsesiv, adică de 56565676 de ori pe zi, dar de 2-3 ori tot o poţi face, alex, te sfătuiesc să nu le interzici la nr de 1 ;)

şi ai voie să-ţi dezvălui rolul, o faci pe pielea ta, ba chiar când eşti la un pas de linşare (la termen) şi eşti nevinovat, e chiar recomanat să scrii emailul de la moderator, poate convingi pe cineva :)

Posted

poţi vota şi devota, ai dreptul ăsta; poţi avea suspiciuni la început care se pot concretiza sau nu, ai dreptul să-ţi retragi votul, nu obsesiv, adică de 56565676 de ori pe zi, dar de 2-3 ori tot o poţi face, alex, te sfătuiesc să nu le interzici la nr de 1 ;)

şi ai voie să-ţi dezvălui rolul, o faci pe pielea ta, ba chiar când eşti la un pas de linşare (la termen) şi eşti nevinovat, e chiar recomanat să scrii emailul de la moderator, poate convingi pe cineva :)

Multumesc de sustinere :))

Posted

dar nu te susţineam pe tine :))

am spus ce mai ştiu şi eu despre joc, una..alta :P

dacă se doreşte, se va ţine cont, dacă nu... nu ;)

Pai prin spusele tale m`ai sustinut indirect...Got it?

Posted

şi ai voie să-ţi dezvălui rolul, o faci pe pielea ta, ba chiar când eşti la un pas de linşare (la termen) şi eşti nevinovat, e chiar recomanat să scrii emailul de la moderator, poate convingi pe cineva

Si ai voie sa spui ca esti medic cand de fapt esti psihopat , good old times :wub: ...

Posted

Mesaj pentru Aldguth.

Stiu ca ar fi trebuit sa dau un PM dar nu am chef acu.

Omule.Inteleg ca vrei si incerci sa ma enervezi.Dar te rog lasa`ma.Trec printr`un moment foarte naspa.Nu ti`l doresc si nu il doresc nimenui.

Multumesc.

Posted

Omule.Inteleg ca vrei si incerci sa ma enervezi.Dar te rog lasa`ma.Trec printr`un moment foarte naspa.Nu ti`l doresc si nu il doresc nimenui.

Sa te enervez? Chiar nu xD

Succes in rezolvarea problemei :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...