Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

lol :))

N`ai inteles nimic :)).

dea, cred, ca doar ai uitat cum arata fetele si deja e aiurea sa ti le imaginezi seara, inainte de culcare, ya know... in hainele alea de acum 3 luni, succes anul asta, poate in 3 luni le-a mai crescut ceva alea alea

Posted

dea, cred, ca doar ai uitat cum arata fetele si deja e aiurea sa ti le imaginezi seara, inainte de culcare, ya know... in hainele alea de acum 3 luni, succes anul asta, poate in 3 luni le-a mai crescut ceva alea alea

De ce am impresia ca esti un fustrat?

Credeam ca ceilalti sunt prosti ca se cearta cu tine ,dar acum imi dau seama ca tu esti ala prostu...

Sorry `bout that dar pur si simplu incerc sa conversez si vi tu cu ideile tale de copil copac...

Posted

hei, hei, hei. vă rog, fără din astea... jigniri sau cum le spune ;)

Nu mi`a placut niciodata sa jignesc pe cineva,mai ales daca nu il cunosc,dar el intrece masurile bunului simt.

Posted

Nu cred ca e nevoie sa fie instintat sa-l inchida,daca considera ca trebuie,probabil era deja inchis .

Daca va fi inchis cu siguranta nu se va face o editie prea curand ,si toti vrem sa se mai organizeze,trebuie doar unu-l sa o faca .

Posted

Votezi, anulezi votul, votezi iar, iti dezvalui rolul....praf.

Dar pot sa fac ce vreau.

Nu scrie in regulament sa nu iti dezvalui rolul.

Nu scrie in regulament cate voturi am voie sa dau.

Copil fustrat ce esti...

Posted

Mai baga ceva ani si ceva materie cenusie pana sa ma faci pe mine copil frustrat.

La cat faci pe drama queen as zice ca tu esti cel cu probleme.

Daca nu te duce creierasul ca nu trebuie sa spui ce rol ai, ma cam indoiesc de puterea neuronilor tai.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...