Lancelot Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 nup :)..nu ca nu as vrea..dar nu am timp deloc in perioada asta..eu as merge tot pe mana lui blk..sau fanatical ..:)
AleXandrUC Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Vacanta apoi Mafia 6..! Maine plec in concediu si nu va vad avatarele vreo 2 saptamani. O sa fie o relaxare totala.
Memmorex Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Vacanta apoi Mafia 6..! Maine plec in concediu si nu va vad avatarele vreo 2 saptamani. O sa fie o relaxare totala. Macar tu te distrezi .Noi incepem scoala/liceu...
Equilibrium Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Macar tu te distrezi .Noi incepem scoala/liceu... dea, eu oricum mai stau pe acasa vreo cateva zile :D
Memmorex Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Eu deja calculez cat mai e pana la urmatoarea vacanta...
andix3 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Vacanta apoi Mafia 6..! Maine plec in concediu si nu va vad avatarele vreo 2 saptamani. O sa fie o relaxare totala. te streseaza Kenny ? no problem , i`ll kill him . dea, eu oricum mai stau pe acasa vreo cateva zile Chiulangiule <_< .. Eu inca sper sa se razgandeasca Blk :) .
Gandalf Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 organizez eu , scrieti aici care vreti !Inscris: Ieri, 23:09 :-j Poate cineva mai capabil, fanatical :D
the_first Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 As organiza-o eu, dar problema ee ca nu stiu daca o sa ma pot ocupa in permanenta de voi...
R3NN3 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Inscris: Ieri, 23:09 :-j Poate cineva mai capabil, fanatical :Dstiu organizaeu rene , smardoi si am bani$$$ .
fanaticaldoll Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 dacă rene doreşte, eu îl susţin :)şi eu sunt cam ocupată perioada asta.
andix3 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 dacă rene doreşte, eu îl susţin :)şi eu sunt cam ocupată perioada asta.What ? :blink:
R3NN3 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Oh . Ty fanatical , but no thanx . Acel post unde am scris ca voi organiza eu era la misto :) .daca chiar trebuie om pentru a organiza acest joc , propun pe Thade :) .Anw , ty again fatanical.
fanaticaldoll Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 negociem :Pideea e că aţi asimilat ritmul lui blk, el mereu era pe fază, totul mergea uns, eu aş putea să-i dau drumul jocului dar zilele şi nopţile de mafia chiar vor avea echivalent în zile calendaristice; asta implică răbdare din partea voastră.ty rene :P
andix3 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 nup , vreau ca fostii moderatori sa propuna pe cineva , iar apoi jucatorii sa fie de acord sau impotriva , un voting mai pe scurt :P .
thade;f Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Oh . Ty fanatical , but no thanx . Acel post unde am scris ca voi organiza eu era la misto :) .daca chiar trebuie om pentru a organiza acest joc , propun pe Thade :) .Anw , ty again fatanical.Stimate Samy,Va multumesc pentru aceasta oferta dar din motive personale nu voi putea organiza acest joc. Desi sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobandite in experienta pe acest forum, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul forumurilor si al jocurilor de acest fel, am ajuns la concluzia ca nu voi putea niciodata sa organizez.Cu stima,Alex
R3NN3 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Stimate Samy, Va multumesc pentru aceasta oferta dar din motive personale nu voi putea organiza acest joc. Desi sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobandite in experienta pe acest forum, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul forumurilor si al jocurilor de acest fel, am ajuns la concluzia ca nu voi putea niciodata sa organizez. Cu stima, Alex :rofl2: cum sa scrii ba asa , dudule ?