Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

Vacanta apoi Mafia 6..! Maine plec in concediu si nu va vad avatarele vreo 2 saptamani. O sa fie o relaxare totala.

Macar tu te distrezi :)).Noi incepem scoala/liceu...

Posted

Vacanta apoi Mafia 6..! Maine plec in concediu si nu va vad avatarele vreo 2 saptamani. O sa fie o relaxare totala.

te streseaza Kenny ?:)) no problem , i`ll kill him .

dea, eu oricum mai stau pe acasa vreo cateva zile

Chiulangiule <_< ..

Eu inca sper sa se razgandeasca Blk :) .

Posted

Oh . Ty fanatical , but no thanx . Acel post unde am scris ca voi organiza eu era la misto :) .

daca chiar trebuie om pentru a organiza acest joc , propun pe Thade :) .

Anw , ty again fatanical.

Posted

negociem :P

ideea e că aţi asimilat ritmul lui blk, el mereu era pe fază, totul mergea uns, eu aş putea să-i dau drumul jocului dar zilele şi nopţile de mafia chiar vor avea echivalent în zile calendaristice; asta implică răbdare din partea voastră.

ty rene :P

Posted

Oh . Ty fanatical , but no thanx . Acel post unde am scris ca voi organiza eu era la misto :) .

daca chiar trebuie om pentru a organiza acest joc , propun pe Thade :) .

Anw , ty again fatanical.

Stimate Samy,

Va multumesc pentru aceasta oferta dar din motive personale nu voi putea organiza acest joc. Desi sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobandite in experienta pe acest forum, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul forumurilor si al jocurilor de acest fel, am ajuns la concluzia ca nu voi putea niciodata sa organizez.

Cu stima,

Alex

Posted

Stimate Samy,

Va multumesc pentru aceasta oferta dar din motive personale nu voi putea organiza acest joc. Desi sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobandite in experienta pe acest forum, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul forumurilor si al jocurilor de acest fel, am ajuns la concluzia ca nu voi putea niciodata sa organizez.

Cu stima,

Alex

:rofl2: =))

cum sa scrii ba asa , dudule ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...