Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

kami, imi pare rau :( saracu politist, nu aveti putina mila !

@fanatic, peste 2 ore am tren spre costinesti, va parasesc :P

imi pare rau ca nu am reusit sa terminam, etc.

revin intr-o saptamana :))

Posted

Oamenii se implica sa iasa ceva frumos :) si o chestie cat de cat corecta si serioasa

Nu aveti de ce sa acuzati organizatorii..mai bine sa-i privim cu reticienta pe cei neseriosi :)

Posted

da , trimite`ti ....am mai vazut scris asa de sute de ori , nu stiu cat de corect e ..dar nah , e doar o greseala ....ia fugi tu pitikot si voteaza si tu :D ...

Posted

^busted :D

"trimite-ti" e corect cand esti indemnat sa-ti trimiti tie insusi ceva

"trimiteti" e corect cand indemnati mai multe persoane sa trimita ceva

Posted

cine a spus că mai sunt 6 mafioţi? am spus eu asta? crede-mă că mai este o ultimă şansă a satului să voteze un mafiot şi să dea golul de onoare.

din partea mea se poate renunţa de pe acum la joc.

altceva?

Posted (edited)

Aproximativ cat timp va mai dura ?

fanatic,fara hard fellings .

Lumea cand a zis ca se baga,nu prea a stiut exact in ce se baga,vezi tu ..e perioada BAC'urilor ..lumea e ocupata . Ar fi o decizie pripita sa nu mai faci jocul inca o data cel putin,iar daca lumea va fi la fel de neinteresata,well..nu vei mai face .

Edited by liquidlove
Posted

sarcu andi..si eram gata sa-l salvez..dar nu am ajuns la timp

PS poate mai facem unu..sa vedem ce zice ...

Indeed Don Corleone -_- ....

Celine nu te lasa , o sa vezi ca or sa mai fie doritori ...insa ca o idee in plus ...ar trebui ca la inceput fiecaruia sa i se dea cate un viciu , sau ceva care sa il deosebeasca de altii

de ex : gheorghe fumeaza si poarta haine albe .

Apoi , dupa ce s`a produs o crima , sa se dea cetatenilor cinstiti niste indicii care ii pot aduce aproape de adevar

ex : Aseara a fost omorat x`ulescu , singurul martor a fost y ...care l`a vazut pe asasin .Y declara ca asasinul avea o camasa alba , apoi o geaca neagra ...

ceva de genul , sper sa intelegi ce vreau sa zici ...asa e destul de greu pentru cetatenii cinstiti , ei nu stiu nimic ...si fiecare poate inventa ce vrea...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...