Life Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 kami, imi pare rau :( saracu politist, nu aveti putina mila ! @fanatic, peste 2 ore am tren spre costinesti, va parasesc :P imi pare rau ca nu am reusit sa terminam, etc. revin intr-o saptamana
fanaticaldoll Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 frumos! dă un vot totuşi şi dispari din ochii mei până nu mi se ridică iar tensiunea!
Lucian Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 frumos! dă un vot totuşi şi dispari din ochii mei până nu mi se ridică iar tensiunea!just a game sweety
Lancelot Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Oamenii se implica sa iasa ceva frumos :) si o chestie cat de cat corecta si serioasaNu aveti de ce sa acuzati organizatorii..mai bine sa-i privim cu reticienta pe cei neseriosi :)
Lancelot Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 reticienta iti va fi rasplatita cu o privire plina de mila :D caine pufos de plus ce esti
pitikoo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 începe noaptea, trimite-ţi ţintele...trimite-ti ? : :error:
andix3x Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 da , trimite`ti ....am mai vazut scris asa de sute de ori , nu stiu cat de corect e ..dar nah , e doar o greseala ....ia fugi tu pitikot si voteaza si tu :D ...
Lucian Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ^busted :D"trimite-ti" e corect cand esti indemnat sa-ti trimiti tie insusi ceva"trimiteti" e corect cand indemnati mai multe persoane sa trimita ceva
fanaticaldoll Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 îmi cer scuze de eroare, din grabă :)hmmm, mafia asta e cam dusă :) nu mi-a plăcut, nu cred că mai fac alta.
Lucian Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ce rost mai are actualul joc din moment ce mai sunt inca 6 mafioti si doar 3 persoane cinstite? :-?
fanaticaldoll Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 cine a spus că mai sunt 6 mafioţi? am spus eu asta? crede-mă că mai este o ultimă şansă a satului să voteze un mafiot şi să dea golul de onoare.din partea mea se poate renunţa de pe acum la joc.altceva?
liquidlove Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 (edited) Aproximativ cat timp va mai dura ?fanatic,fara hard fellings .Lumea cand a zis ca se baga,nu prea a stiut exact in ce se baga,vezi tu ..e perioada BAC'urilor ..lumea e ocupata . Ar fi o decizie pripita sa nu mai faci jocul inca o data cel putin,iar daca lumea va fi la fel de neinteresata,well..nu vei mai face . Edited June 25, 2009 by liquidlove
andix3x Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 o sa aflu cine m`a omorat ...am sa i`o platesc :( Aflasem adevarul si am fost linsat , distrugetii pe mafioti dragi cetateni
Lancelot Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 sarcu andi..si eram gata sa-l salvez..dar nu am ajuns la timp :DPS poate mai facem unu..sa vedem ce zice ...:)
celmaislabaN Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 vaii ca tot mort is , deja ma plictisesc mai este mult?:(
andix3x Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 sarcu andi..si eram gata sa-l salvez..dar nu am ajuns la timp PS poate mai facem unu..sa vedem ce zice ...Indeed Don Corleone -_- ....Celine nu te lasa , o sa vezi ca or sa mai fie doritori ...insa ca o idee in plus ...ar trebui ca la inceput fiecaruia sa i se dea cate un viciu , sau ceva care sa il deosebeasca de altii de ex : gheorghe fumeaza si poarta haine albe . Apoi , dupa ce s`a produs o crima , sa se dea cetatenilor cinstiti niste indicii care ii pot aduce aproape de adevar ex : Aseara a fost omorat x`ulescu , singurul martor a fost y ...care l`a vazut pe asasin .Y declara ca asasinul avea o camasa alba , apoi o geaca neagra ... ceva de genul , sper sa intelegi ce vreau sa zici ...asa e destul de greu pentru cetatenii cinstiti , ei nu stiu nimic ...si fiecare poate inventa ce vrea...