AleXandrUC Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 LuckyShot multumesc din nou!:)Blk ma bucur ca te-ai razgandit si vei mai face inca o editie.
Guest Dreamwatcher Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 v-am zis eu ca gandalf e mafiot :P
blk Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Mafia 5 - Un nou inceput - Castiga Academia de Politie 23.08.2009 - 03.09.2009 Organizat de: blk Mafia 1 (Camorra): dreamwatcher, memmorex, renux, thug radu Mafia 2 ('Ndrangheta): gandalf, equilibrium, yonel, lancelot Tradator: Pitikoo Copil Adoptat: rapture Hotz: Irnk Politisti competenti: alexandruc, darkrider, wraithy, jas2jas Politisti naivi: the_first, crazy_kid Vigilante: thade Poligrafist: fanaticaldoll Guvernator: Kreathor Preot: Luckyshot Garda Patriotica: Liquidlove, ganezu Gardian: Lucian Doctor / asistent: Andix, denyi Masoni: zeal, mr. linky Cersetor: Wanksta Politist Rezerva: Alecswtzu Awards: Best Mob: Gandalf Best Cop: AlexandruC Best Misc: Luckyshot In linii mari, activitatea noctura a jocului. Nota: pot aparea erori din partea moderatorului.
Gandalf Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dintre cei care au jucat bine pot sa-i notez pe Dreamwatcher si pe Gandalf. Best mob: Gandalfcreste inima-n mine :rolleyes:
Thade- Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 oh well, macar am dat in gat 4 mafioti chiar daca am iesit repede din joc :wub;
Lancelot Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 i died too soon Ai putea sa-i dai si premiul de worth mob lui yonel detasat asa
Memmorex Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 La noi in clan au fost foarte multe certuri... Fiecare avea o parere diferita. Mai intai nu vorbeam decat pe rand...Nu ne intalneam niciodata sa vorbim toti. Dupaia DreamWatcher s`a trezit sa trimita tintele singur fara sa ne spuna... Pot sa zic(fara nicio suparare) ca de la Dream a plecat si moartea mea si a lui pentru ca el a zis ca se sacrifica pentru noi,intr`un final eu am fost de acord,l`am votat ca sa nu parem suspecti,m`am implicat prea mult si am fost prins... Am fost prea entuziasmat ca si 5 o sa fie la fel de frumos ca 4 dar am fost dezamagit de mine si de echipa... Nu vreau sa par emo dar nu am chef de glume ca altadata(imi este foarte rau)
Denyi Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Vai Radu..ai incercat sa ma omori? :( cu ce ti-am gresit?
Memmorex Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Denyi...Vad ca te`ai chinuit mult editia asta=))ma prapadesc cand ma uit la doctori ce au facut...@Blk...de acum daca mai faci 2 clanuri,precizeaza ca cele 2 clanuri sunt aliate cat de cat.Noi am mers pe idea ca trebuie sa ii omoram pe ei,ca sa nu ne omoare ei pe noi...Si politistii mureau la urma.Asta a fost princala cauza a pierderii noastre...
THuG-Radu Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Vai Radu..ai incercat sa ma omori? :( cu ce ti-am gresit?Pana in ultima seara, cand am murit, nu stiam ce tinte sunt :) Dream trimitea tintele alela, fara sa intrebe pe nimeni :) Deci nu a fost mail trmis de mine, sau tinta spusa de mine, ci dream a trimis fara sa`mi spuna nimic :)
Denyi Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Denyi...Vad ca te`ai chinuit mult editia asta=))ma prapadesc cand ma uit la doctori ce au facut...eu nici o treaba :D//Radu,e bine oricum ^_^
blk Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 @Blk...de acum daca mai faci 2 clanuri,precizeaza ca cele 2 clanuri sunt aliate cat de cat.Noi am mers pe idea ca trebuie sa ii omoram pe ei,ca sa nu ne omoare ei pe noi...Si politistii mureau la urma.Asta a fost princala cauza a pierderii noastre...Quote din mail-ul cu privire la rolul de mafiot:Dupa cum ati observat, nu sunteti singurul clan mafiot deci trebuie sa va stabiliti prioritatile in privinta ce e mai important sa eliminati intai: celalalt clan sau civilii.
the_first Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Interesanta editie , pacat ca nu am putut sa fiu mult mai activ....Felicitari blk!
pitikoo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 La fel si eu ca the punct first.Scuze pt ca am fost inactiv, am avut ceva probleme si plus de asta, chiar nu am stiut sa-mi joc rolu' ala deloc.
LuckyShot Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Pot sa zic(fara nicio suparare) ca de la Dream a plecat si moartea mea si a lui pentru ca el a zis ca se sacrifica pentru noi,intr`un final eu am fost de acord,l`am votat ca sa nu parem suspecti,m`am implicat prea mult si am fost prins...Am fost prea entuziasmat ca si 5 o sa fie la fel de frumos ca 4 dar am fost dezamagit de mine si de echipa...nu da vina pe el. moartea ta s-a tras de la faptul ca te-am spovedit eu. si am facut-o pentru ca mi se parea ciudat felul in care vorbeai.
blk Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Awards:Best Mob: GandalfBest Cop: AlexandruCBest Misc: LuckyshotLance, sa dam si noi un warn down la baietii astia care au facut jocul distractiv :)
andix3 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Good job guys :) ,imi pare rau ca nu am putut sa ii apar pe altii , insa nu stiam pe cine sa apar .... blk ar trebui sa pui si in a 2 a editie obiectele , acum am invatat cum sa le folosim ...cel putin eu :D ...
Life Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 bwhaha, good boys win ! si v-am spus sa nu va folositi investigatiile pt mine, dar voi batman batman eu am fost investigat cel mai mult :) deny, facem o baie in balta ?:>
blk Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 of blk, ai stricat forumu :<@andix, shu !Pe monitorul meu de 22" se vede perfect :D
andix3 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 of blk, ai stricat forumu :<@andix, shu !what shu ? <_<
Equilibrium Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 (edited) Pe monitorul meu de 22" se vede perfect :D Cum k*t? La mine pe wide nu se vede si e tot 22' Edited September 4, 2009 by Equilibrium