Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Guest Dreamwatcher
Posted

v-am zis eu ca gandalf e mafiot :P

Posted

Mafia 5 - Un nou inceput - Castiga Academia de Politie

23.08.2009 - 03.09.2009

Organizat de: blk

Mafia 1 (Camorra): dreamwatcher, memmorex, renux, thug radu

Mafia 2 ('Ndrangheta): gandalf, equilibrium, yonel, lancelot

Tradator: Pitikoo

Copil Adoptat: rapture

Hotz: Irnk

Politisti competenti: alexandruc, darkrider, wraithy, jas2jas

Politisti naivi: the_first, crazy_kid

Vigilante: thade

Poligrafist: fanaticaldoll

Guvernator: Kreathor

Preot: Luckyshot

Garda Patriotica: Liquidlove, ganezu

Gardian: Lucian

Doctor / asistent: Andix, denyi

Masoni: zeal, mr. linky

Cersetor: Wanksta

Politist Rezerva: Alecswtzu

Awards:

Best Mob: Gandalf

Best Cop: AlexandruC

Best Misc: Luckyshot

In linii mari, activitatea noctura a jocului.

Nota: pot aparea erori din partea moderatorului.

IPB Image

Posted

La noi in clan au fost foarte multe certuri...

Fiecare avea o parere diferita.

Mai intai nu vorbeam decat pe rand...Nu ne intalneam niciodata sa vorbim toti.

Dupaia DreamWatcher s`a trezit sa trimita tintele singur fara sa ne spuna...

Pot sa zic(fara nicio suparare) ca de la Dream a plecat si moartea mea si a lui pentru ca el a zis ca se sacrifica pentru noi,intr`un final eu am fost de acord,l`am votat ca sa nu parem suspecti,m`am implicat prea mult si am fost prins...

Am fost prea entuziasmat ca si 5 o sa fie la fel de frumos ca 4 dar am fost dezamagit de mine si de echipa...

Nu vreau sa par emo :)) dar nu am chef de glume ca altadata(imi este foarte rau)

Posted

Denyi...Vad ca te`ai chinuit mult editia asta=))ma prapadesc cand ma uit la doctori ce au facut...

@Blk...de acum daca mai faci 2 clanuri,precizeaza ca cele 2 clanuri sunt aliate cat de cat.Noi am mers pe idea ca trebuie sa ii omoram pe ei,ca sa nu ne omoare ei pe noi...Si politistii mureau la urma.Asta a fost princala cauza a pierderii noastre...

Posted

Vai Radu..ai incercat sa ma omori? :( cu ce ti-am gresit?

Pana in ultima seara, cand am murit, nu stiam ce tinte sunt :) Dream trimitea tintele alela, fara sa intrebe pe nimeni :) Deci nu a fost mail trmis de mine, sau tinta spusa de mine, ci dream a trimis fara sa`mi spuna nimic :)

Posted

Denyi...Vad ca te`ai chinuit mult editia asta=))ma prapadesc cand ma uit la doctori ce au facut...

eu nici o treaba :D

//Radu,e bine oricum ^_^

Posted

@Blk...de acum daca mai faci 2 clanuri,precizeaza ca cele 2 clanuri sunt aliate cat de cat.Noi am mers pe idea ca trebuie sa ii omoram pe ei,ca sa nu ne omoare ei pe noi...Si politistii mureau la urma.Asta a fost princala cauza a pierderii noastre...

Quote din mail-ul cu privire la rolul de mafiot:

Dupa cum ati observat, nu sunteti singurul clan mafiot deci trebuie sa va stabiliti prioritatile in privinta ce e mai important sa eliminati intai: celalalt clan sau civilii.
Posted

Pot sa zic(fara nicio suparare) ca de la Dream a plecat si moartea mea si a lui pentru ca el a zis ca se sacrifica pentru noi,intr`un final eu am fost de acord,l`am votat ca sa nu parem suspecti,m`am implicat prea mult si am fost prins...

Am fost prea entuziasmat ca si 5 o sa fie la fel de frumos ca 4 dar am fost dezamagit de mine si de echipa...

nu da vina pe el. moartea ta s-a tras de la faptul ca te-am spovedit eu. si am facut-o pentru ca mi se parea ciudat felul in care vorbeai.

Posted

Awards:

Best Mob: Gandalf

Best Cop: AlexandruC

Best Misc: Luckyshot

Lance, sa dam si noi un warn down la baietii astia care au facut jocul distractiv :)

Posted

Good job guys :) ,imi pare rau ca nu am putut sa ii apar pe altii , insa nu stiam pe cine sa apar :)) ....

blk ar trebui sa pui si in a 2 a editie obiectele , acum am invatat cum sa le folosim ...cel putin eu :D ...

Posted

bwhaha, good boys win !

si v-am spus sa nu va folositi investigatiile pt mine, dar voi batman batman =))

eu am fost investigat cel mai mult :)

deny, facem o baie in balta ?:>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...