Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

Cum frate...ma gandeam ca acu vine timpul meu sa omor tot.

Am fost plecat toata ziua.Si cand am ajuns acu un sfert de ora ,deschid pc(pregatit sa killaresc) intru pe forum si vad:

Votez memmorexx

Votez memmorexx

Votez memmorexx

Votez memmorexx

Votez memmorexx

Votez memmorexx

Votez memmorexx

Votez memmorexx

WTF?

Posted

cam ciudata, da. totusi l-a votat pana la urma. gandalf e cam tacut. la fel si the first si alexwtzu. mai am un semn de intrebare: pitikoo. si denyi care nu voia sa-l votam pe dream. a mai investigat cineva ceva?

Am primit niste sarcini suplimentare pe sectiune(MTA)+sesiunea restante :(

Posted

Au invins cei buni pt ca a fost blk indulgent cu noi si nu a introdus niciun psihopat sau un mafiot nas. Oricum apreciez jocul asta pt ca toti jucatorii au votat in urma dovezilor..si nu au mai votat doar in 'spiritul de turma'.

Blk o treaba excelenta din nou.

Posted

Voi fi scurt ca sa nu va plictisiti:

Mafia

A jucat haotic. Certuri in clan si intre clanuri. Nu si-au dat seama ca trebuie sa lucreze impreuna pentru a castiga macar un clan. Imo, ar fi trebuit sa fie mai axati pe a ramane anonimi si a anihila populatia decat "oamenii periculosi"

Dintre cei care au jucat bine pot sa-i notez pe Dreamwatcher si pe Gandalf.

Best mob: Gandalf

Politia

Cei naivi nu am ce sa le reprosez, macar nu s-au arucnat sa bage mana in foc pentru cei pe care i-au investigat. Cei competenti au avut ceva "ghinion" in investigatii.

AlexandruC a avut o evolutie foarte buna de la ultimul joc si pentru aceasta merita premiul:

Best cop: AlexandruC

Miscellaneous

Medicii.. s-au aparat doar pe ei. AlexandruC a murit ca politist cinstit fara ca vre-un medic sa ridice vreodata un deget. Nota 2.

Poligrafistul nostru a facut multa galagie, guvernatorul n-a apucat sa isi faca treaba, vigilantele a fost mai degraba un psihopat incercat sa omoare atat poligrafistul cat si doctorul (andix).

Garda patriotica si-a facut treaba dar a pierdut vreo 2-3 nopti de tinte ceea ce m-a calcat pe nervi.

Best misc: Luckyshot

Lucky a omorat singura vreo 2-3 mafioti si a stiut atat sa-si foloseasca rolul cat si obiectul primit salvandu-l o data pe AlexandruC si o data pe crazy_kid.

Obiectele

Un esec total. Integral nepregatit pentru ce implica a avea obiecte intr-un joc si imi cer scuze pentru asta. In urmatoarea editie nu voi mai folosi (da, va mai fi una).

Echilibru

Pentru cei din baietii rai care vor vrea sa se planga ca a fost prea greu, tineti minte!

Ati fost 11 vs. 19 cu 2 crime pe noapte. Daca nu va killareati intre voi, aveati sanse foarte mari sa castigati jocul.

Next edition

Desi am zis ca nu vreau sa mai moderez, mi-a venit o idee de un scenariu foarte interesant pe care vreau sa-l pun in practica. Urmeaza intai sa vad cum rezolv cu serviciul si probabil saptamana viitoare voi deschide un topic de inscriere daca am destul timp pentru moderare.

Note: Voi lasa inscrieri pentru numar nelimitat iar apoi voi alege oamenii pe care ii vreau (competenti & activi). Jocul nu va fi usor.

/flame on

Posted

Best misc: Luckyshot

Lucky a omorat singura vreo 2-3 mafioti si a stiut atat sa-si foloseasca rolul cat si obiectul primit salvandu-l o data pe AlexandruC si o data pe crazy_kid.

asta sper ca inseamna warn down <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...