Renegade- Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 mi-a zis Nebunu ca vrea sa joace next timeba , da' nu merge de pe czone jocu asta ma , esti nebun ?
liquidlove Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 (edited) :despair:cs? Edited August 25, 2009 by liquidlove
LuckyShot Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 oricum thade s-a inscris cu mult inaintea lu fanatic
Thade- Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 vad in viitor eu, stiam ca vine fanaticaldoll (DUPA O LUNA DE CAND N-A INTRAT) si se inscrie la joc, oh well :-j
Linky Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Tot nu am inteles de ce a fost thade dat afara din joc....
Thade- Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ca e sigur black c-am intrat special s-o omor pe fanaticaldoll, sigh.anyways, hf cu jocul -.-
Lancelot Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Exact de ce imi era teamaPacat de cat se chinuie blk cu organizarea si cu tinutul in frau al jocului. Thade si cu Lucky Shot ati sarit direct pe celine de cand ea a facut o observatie lui Linky.Cred ca nu duce lipsa de avocati forumul iar daca era necesar sa o avertizeze cineva era si blk si eram si eu aici. Chiar e pacat ca acest joc sa fie stricat din cauza unor orgolii si ambitii personale.Va anunt de pe acum ca se vor pune in aplicare si sanctiunile cu warn up pentru cei care fac praf regulile jocului si timpul liber al altora..Probabil ca doar asa se poate juca cu voi..Incetati cu tampeniile sau aceasta va fi ultima editie .Cel putin de la aceasta sectiune a forumului
LuckyShot Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Pacat de cat se chinuie blk cu organizarea si cu tinutul in frau al jocului. Thade si cu Lucky Shot ati sarit direct pe celine de cand ea a facut o observatie lui Linky.Cred ca nu duce lipsa de avocati forumul iar daca era necesar sa o avertizeze cineva era si blk si eram si eu aici. Chiar e pacat ca acest joc sa fie stricat din cauza unor orgolii si ambitii personale.pardon? cred ca am explicat destul de clar motivul. unde erai atunci s-o avertizezi? nu-mi scoate mie ochii cu asta
blk Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 In fine, a fost alegerea mea avand in vedere ca am vazut ansablul jocului si stiu sa interpretez fiecare post prin prisma rolului fiecarui om (ca sa nu mai vorbesc de posturile "subtile" din acest topic). Ce pot sa zic, cei care au o problema cu felul in care moderez, pot sa se retraga (chem un taxi extraterestru). Eu vreau doar ca toti oamenii sa joace linistit, fara certuri si atacuri / razbunari. For the record, eu cu thade nu suntem suparati unul pe celalalt. Am facut asta doar pentru a continua in liniste jocul. Oricum e ultima editie din partea mea deci np. Ati scapat de un obsedat nebun dupa putere P.S. Lance, nu-i nevoie sa avertizezi cu warn. Ma ocup eu.
AleXandrUC Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Eu nu inteleg. Mafia 4 a decurs perfect. Am impresia ca sunt prea multe orgolii aici. Domnisoara Fanatica care isi uita statutul rolului pe care l-a avut, dar continua sa ne reaminteasca de fiecare data faptul ca ea, 'Zeita Suprema' ne-a arata lumina catre jocul acesta divin, si faptul ca este o experta. La un rol de poligrafist ce dovezi ai incat sa poti vota, si sa poti spune ca el e vinovat(ma refer la un personaj oarecare)??Nu poti decat sa inclini in baza dovezilor pe care le ai. Daca nu ai dovezi, cum poti sa acuzi??(ma repet in baza personajului pe care-l joci). Se pare ca anii de experienta, te-au eliminat acum din joc la prima votare. Cei care acuza primii fara dovezi pica primii. Noteaza regula asta!Fac eforturi sa joc, fiind ocupat cu serviciul, iar unii dintre voi isi bat joc si de munca lui Blk(e o munca de titan sa tii in frau 30 de nebuni) si de restul,cei care jucam de placere. Asta e scopul. Sa ne simtim bine. Nu sa ne devenim antipatici.
Linky Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Adevarul e ca s-au facut multe greseli, mai ales atacurile orbesti aruncate asa aiurea. In fine, s-a ajuns sa faceti dintr-un joc un intreg circ, in care fiecare incearca sa isi dovedeasca capacitatea intelectuala. Daca jocul continua pe acelasi fir , eu ma retrag, chiar nu am chef ca dupa 8 ore de somn, sa ma trezesc si sa gasesc 20 de pagini de spam in care 2 se cearta pentru ca nu stie care e mai destept.Parerea mea, incercati sa va jucati rolurile asa cum va sunt descrise, daca nu puteti nu va mai inscrieti alta data.
kreathor Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 si care e motivul ?E noapte... nu se posteaza pe topicul de joc.
Linky Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Se termina ziua 1!Multimea a decis iar un camarad urmeaza sa ne paraseasca.moare fanaticaldoll - poligrafistIncepe noaptea, trimiteti tintele!Noaptea tine pana miercuri la ora 21-22 sau pana cand primesc toate tintele.am crezut ca ainceput ziua ffsPoate ca daca tzi-ai da silinta sa citesti ai sti ca e noapte...
Life Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 AM CREZUT CA DAT DRUMU cand l-a anuntat pe THADE MORTw/e, don`t care, arata mai bine 40%
Linky Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 AM CREZUT CA DAT DRUMU cand l-a anuntat pe THADE MORTcum ziceam...daca citeai cu atentie iti dadeai seama...
BlackHart Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 din cauze lanceloate si lixandristice, o sa postez de pe asta vreo 3 zile