Equilibrium Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Eu mai stau o zi , daca totul ramane ca si azi ...poti sa ma descalifici si pe mine .Hai ca deja o ardeti aiurea, ce-s cu figurile astea? Jucam un joc, nu ne luam banii la sfarsit etc!
Life Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 daca n-ai vrea nu te-ai certa cu el punct !chiar ca sunteti copii.
andix3 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Hai ca deja o ardeti aiurea, ce-s cu figurile astea? Jucam un joc, nu ne luam banii la sfarsit etc!daca n-ai vrea nu te-ai certa cu el punct !chiar ca sunteti copii.Explicati`mi si mie de ce naiba sa mai joc cand nu ma simt bine ? Uitate la thade , nu aveam zisa o replica , care sa il faca dobitoc irl , dar el ? Da , sunt copil ...insa uite ce maturitate au unii in ei ...ii jignesc pe altii intr`un joc Din cate stiu e un joc , nu ar trebui sa ne luam de persoana irl , right ? Daca vroiam flame ma duceam intr`un topic si ma certam...insa am venti aici sa joc...dar daca vad ca nu se poate ce imi sugerati sa fac?
Thade- Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 dar ce ma te-am jignit prin "boy" si "kid"? fanaticaldoll cand te-a facut tinere, nu te-a jignit? ba al dracu' mic si pervers esti tu :D nu m-am luat de persoana irl btw, am uitat sa zic asta, dar in joc esti cel mai tanar dintre toti, eu am o varsta acolo, vreo 50 de ani asa :wub:
andix3 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 dar ce ma te-am jignit prin "boy" si "kid"? fanaticaldoll cand te-a facut tinere, nu te-a jignit? ba al dracu' mic si pervers esti tu :D " nobody cares what you think boy " + o replica aiurea termina cu " varsta asta " . Da , m`ai jignit ...adica te`ai referit la irl ...cand ideea jocului e sa ne jucam rolurile nu sa ne injuram intre noi ca vai eu sunt mai adult . O vezi pe fanatica zicandu`mi " nobody cares what you think boy " ? eu nu o vad :) ... Sunt eu cel mai tanar ca asa mi`ai dat tu rolul tu , nu ?
Thade- Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 in realitate nu te baga nimeni in seama si te-ai gandit sa suferi in jocul asta? era pur si simplu o replica de intimidare, gandeste-te ca eram toti la o masa si eu m-am rastit la tine spunandu-ti asta, IN JOC, don't be harsh on yerself nigg.batut in cap si fuck off nu cred ca faceau parte din joc btw.
andix3 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 da , si replica aia cu " you speak like gebbadnadsadas " " i don't understand you " sunt tot din joc nu ? Pacat de joc . batut in cap si fuck off nu cred ca faceau parte din joc btw.nici ale tale nu faceau . sa speram ca maine o sa fie mai bine :P ...
Thade- Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ^ YOU WILL DIE TOMOROW :>GUESS WHAT, I'M NOT THE ONLY ONE
andix3 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 fuck , nici chiar asa ....vroiam sa coordonez eu atacul asupra lui :( ...
Renegade- Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 amendat ca-mi place jocul si ma implic :(vigilante care esti vulpe ;)
liquidlove Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Incep sa ma stresez,si o fac pe degeaba . Am cam dato-n bara toti .Cu toata parerea de rau,zici ca de thade ma bucur ca am scapat de vigilante ..dar..vai vai .
afroMAN Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 thd bine ca ai murit :x mi`ai facut un serviciuuu :x
blk Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ah da, in caz ca nu si-a dat lumea seama..Thade a intrat in joc ca sa o omoare pe fanaticaldoll spunand ca el e politist or w/e si apoi sa arunce singura crima pe care putea sa o faca pe altcineva care il calca pe nervi.Ar trebui sa zica mersi ca nu sunt moderator.. avand in vedere investitia mea de timp si efort in organizare si faptul ca ceilalti 29 de oameni doar vroiau sa joace linistiti.
Thade- Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ah da, in caz ca nu si-a dat lumea seama.. Thade a intrat in joc ca sa o omoare pe fanaticaldoll spunand ca el e politist or w/e si apoi sa arunce singura crima pe care putea sa o faca pe altcineva care il calca pe nervi. say what? :blink: am zis eu ca-s politist pe undeva? what the flying fuck, de unde plm esti tu sigur ca am intrat in joc s-o scot pe celine? odata ce-am intrat in joc, am voie si am dreptul sa votezi PE CINE VREAU. acum toti care voteaza au intrat in joc ca sa omoare pe cineva anume? ba las-o dracu... rene tu taci ma
Renegade- Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 say what? :blink: am zis eu ca-s politist pe undeva? what the flying fuck, de unde plm esti tu sigur ca am intrat in joc s-o scot pe celine?mi-ai zis mie//taci ma , ca mi-ai zis : "ma bag la mafia ala doar sa o omor pe fanaticall" , nu mintii vulpinho , te cunosc ! ;)
Thade- Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 eu deja am castigat jocul :wub: ^ m-am referit la jocul ala cand am fost "godfather", nu ca am intrat s-o omor pe celine, dar lasa am zis eu ca suntem incompetenti cand ne certam pentru un joc