Equilibrium Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 hah, lance cand aude de discutii e prezent sa dea warn :P
liquidlove Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Yeah,it's so bad :( Cum mai merge,presimt cine moare > .
andix3x Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Hai sa il votam toti pe lance :> le : daca de maine o sa vedeti un user nou , andix3 sau ceva cu andi eu sunt ala ....mi`am luat ban pentru complot impotriva lui don corleone .. haideti cu day 2 sau 3 cat o fi
fanaticaldoll Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 da, imediat... înainte de toate am câteva sancţiuni.. morale pentru câţiva jucători, se ştiu ei, sunt dezamăgită :)în rest, imediat deschid ziua :)
Lancelot Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 da, imediat... înainte de toate am câteva sancţiuni.. morale pentru câţiva jucători, se ştiu ei, sunt dezamăgită :)în rest, imediat deschid ziua :)doamne ce-i mai cearta ce-i mai cearta :DBehave kids..the teacher is mean :D
Life Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 nu vreti sa se desfasoare mai rapid, adica votati mai rpd, sa nu mai stam iara 4 zile. mai am pana poimaine la ora 2 timp :P
nu ma cunosti Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 eram cu maimutica la pascut. mai jucam sau ne prostim ? pentru ca (,) cu raspunsuri din astea.. o sa mai aflam mafioti cand o sta ouala-n cui #-o poate nici atunci deci, va rog, putina seriozitate. :tiphat:
Lucian Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Moare Kamikaze, tânărul poliţist al satului .... "m-am trezit mort" :rofl1: "moare kamikaze" :rofl1: oare de ce m-au omorat? le e frica de mine ^_^ np, ii bantui
fanaticaldoll Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 kami, tu eşti dragule? ce păţişi, ţi-ai luat suspend?
the_first Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 mai jucam sau ne prostim ? pentru ca (,) cu raspunsuri din astea.. o sa mai aflam mafioti cand o sta ouala-n cui #-o poate nici atunci deci, va rog, putina seriozitate. :tiphat: word! ee.un.joc.in.care.trebuie.sa.creeam......nu.sa.dam.dovada.de.un.sarcasm.copilaresc....
Lucian Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 kami, tu eşti dragule? ce păţişi, ţi-ai luat suspend? nu nu, mi s-a scazut din warn pe asta ca aveam 90%, acum pot sa-l folosesc ^_^ nu vroiam 100% pe el :( lance e de vina, eu zic sa-l omorati
fanaticaldoll Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 :P eu zic să jucaţi, nu de alta dar în funcţie de cum finalizaţi asta (la interes şi responsabilitate mă refer), mai fac sau nu altă mafie... şi nu ameninţ, vorbesc doar .. serios.uite, de exemplu, nea lucian de pe o roată, ai fost poliţist, da? să zicem că nu mureai noaptea trecută, lucru pe care nu aveai cum să îl ştii.. te-a interesat să investighezi şi tu pe cineva? ioc! nici un mail de la tine ;) frumos!
Lucian Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 :P eu zic să jucaţi, nu de alta dar în funcţie de cum finalizaţi asta (la interes şi responsabilitate mă refer), mai fac sau nu altă mafie... şi nu ameninţ, vorbesc doar .. serios. uite, de exemplu, nea lucian de pe o roată, ai fost poliţist, da? să zicem că nu mureai noaptea trecută, lucru pe care nu aveai cum să îl ştii.. te-a interesat să investighezi şi tu pe cineva? ioc! nici un mail de la tine ;) frumos! ei haide, am fost ocupat in ultima vreme. stiam 100% ca mor oricum. si ii gaseam pe toti, cu sau fara indicii
fanaticaldoll Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ete nah, nu mai spune! să te faci tu mic? ia trimte-mi un email, privat, între noi, şi spune-mi care zici tu că-s mafioţi? şi la final arăt la toată lumea .... sau mai bine, admite că ai uitat sau nu te interesează jocul ;)
Lucian Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ete nah, nu mai spune! să te faci tu mic? ia trimte-mi un email, privat, între noi, şi spune-mi care zici tu că-s mafioţi? şi la final arăt la toată lumea .... sau mai bine, admite că ai uitat sau nu te interesează jocul ;)e nu, ca treceam cu fiecare ocazie pe aici. stiam ca mor, atata tot. si ii gaseam daca aveam posibilitatea de a-i investiga :lol:
fanaticaldoll Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ok, pe tine te-am mustrat şi iertat, am eu grijă şi de alţii ;)
Lancelot Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 llalallala Dar ce repede primesc unii iertarea
Lucian Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 llalallala Dar ce repede primesc unii iertarea da, pai... eu scuzandu-ma
Lancelot Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 ce pacat ca la mine nu functioneazaWarn up :D
andix3x Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 lancelot facem schimb de conturi ?:D La mine functioneaza warn :D ...@ kami http://img36.imageshack.us/i/kamiftw.png/p