Life Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 chiar nu stiu pe cine sa votez cred ca o sa folosesc "ala bala portocala" :X
andix3 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 chiar nu stiu pe cine sa votez cred ca o sa folosesc "ala bala portocala" :X just w8 :D ..
Irina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 sincer acum, de ce rahat nu se poate juca frumos? e o prostie sa te votezi singura... dar in fine. deja se transforma-n anti-joc.din cauza profesionalismului am impresia #-o
Thade- Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 atat timp cat jocul se bazeaza pe prieteniile de pe yahoo messenger o sa iasa mereu un rahat, daca ne mai si suparam irl pentru ca ne votam in jocul asta, inseamna ca suntem intr-adevar incompetenti, parere sincera.
Lancelot Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 stop flame..sau va veti opri din joc :) va asigur
Life Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 lasa si tu un vot pt fanatical, sa se termine mai rapid :D
blk Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 fanaticaldoll are 8 voturi.Probabil l-ai numarat si pe al lui equilibrium, el si l-a anulat aici:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4148785
LuckyShot Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 tare m-aş bucura să ştiu care e motivul pentru care eşti mereu înţepată în raport cu mine şi de ce interpretezi totul aşa negativist? dar presupun că e şi asta o enigmă, te rog nu-mi spune, nu-mi spune că sigur nu pot face faţă adevărului ;)nu intelege gresit. nu ma port asa pentru ca esti TU...putea fi oricine altcineva in locul tau, doar ca nu mi-a placut niciodata tipul asta de atitudine "atotstiutoare". comportamentul tau este "motivul pentru care interpretez totul asa negativist".imi amintesc ca si irnk a spus chestia asta la un moment dat despre mine si chiar mi-am dat seama ca e enervant. tie iti tot spun de ceva vreme incoace. de cate ori vrei s-o mai auzi? te intreb: putem sa ne purtam normal?
Equilibrium Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 nu intelege gresit. nu ma port asa pentru ca esti TU...putea fi oricine altcineva in locul tau, doar ca nu mi-a placut niciodata tipul asta de atitudine "atotstiutoare". comportamentul tau este "motivul pentru care interpretez totul asa negativist". imi amintesc ca si irnk a spus chestia asta la un moment dat despre mine si chiar mi-am dat seama ca e enervant. tie iti tot spun de ceva vreme incoace. de cate ori vrei s-o mai auzi? te intreb: putem sa ne purtam normal? C'mon girls... kiss and make up
andix3 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Voteaza si u pe cine vezi acolo Pe criteriul asta mergi ? #-o :comp1: - toate intruna . lasa si tu un vot pt fanatical, sa se termine mai rapid :D Sa o crezi tu , v`am mirosit :D ... nu intelege gresit. nu ma port asa pentru ca esti TU...putea fi oricine altcineva in locul tau, doar ca nu mi-a placut niciodata tipul asta de atitudine "atotstiutoare". comportamentul tau este "motivul pentru care interpretez totul asa negativist". imi amintesc ca si irnk a spus chestia asta la un moment dat despre mine si chiar mi-am dat seama ca e enervant. tie iti tot spun de ceva vreme incoace. de cate ori vrei s-o mai auzi? te intreb: putem sa ne purtam normal? Te intreb si eu , PUTETI TERMINA ODATA CU CEARTA ASTA STUPIDA ? SI TU SI IRNk .
Irina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 nu e nicio cearta ,daca tu o iei ca pe o cearta.. e treaba ta :) , unde naiba vezi ca ma cert?cum e si ea ironica sunt si eu ,dar NU ma cert
blk Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Voi sunteti chiar incapabili sa jucati jocul asta.Incepand de "maine" chiar aplic sanctiuni. Ori va purtati ca niste adulti, ori va jucati sotronu in fata blocului unde puteti sa va bateti joc cat vreti.
kreathor Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 nu te enerva blk, nu face bine la tensiune.le trece pana la urma... sper.
kreathor Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ori le trece, ori ii descalific.as in... alienz? :>
LuckyShot Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 atunci poti sa ma descalifici de-acum. nu suport atitudini din astea in jurul meu, ok?
andix3 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Eu mai stau o zi , daca totul ramane ca si azi ...poti sa ma descalifici si pe mine .