andix3 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ce fain e sa te trezesti cand altii termina serviciul.. Smell like jealousy :D . lol , iara a murit lucian ?
Lucian Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 m-au simtit amenintaremai bine...ca si asa nu prea aveam timp de forum in ultima vreme. lucrez la o relatie :>@ http://www.moldovacrestina.net/predici/de-...xuala-partea-i/ce ma amuza astia :D
andix3 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 m-au simtit amenintaremai bine...ca si asa nu prea aveam timp de forum in ultima vreme. lucrez la o relatie :>@ http://www.moldovacrestina.net/predici/de-...xuala-partea-i/ce ma amuza astia :D“preacurvie” este orice relatia sexuala intre doua persoane din care cel putin una face parte dintr-un legamant de casatorie:rofl1: ah gardian , cea mai faina meserie din joc :D ....
Lucian Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 pai daca nu ai timp nu te inscrie :D aveam timp atunci :D am zis sa renunt imediat dupa ce mi-am primit rolul, dar era deja multa bataie de cap... urma sa fiu activ, dar foarte putin. luciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cum sa mori chiar cand vroiam sa iti marturisesc ca te iubesc? stii ca tu esti ghinda mea :> :> :>
afroMAN Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 :">bine, acum ca ai murit tre` sa imi caut un umar pe care sa plang :lol:
Equilibrium Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 :">bine, acum ca ai murit tre` sa imi caut un umar pe care sa plang :lol:sunt aici :D, eu, eu, eu :D
Equilibrium Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 BACK OFF -_-youre dead, so be that way <_<she's mine now :>
Lucian Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 deget acuzator Mr Linkydaca in goana dupa fete ai dat de Lucian, nu i-ai vazut bine fata, ati inceput treaba iar imediat ai observat ca nu este ce te asteptai(fata) si ai reactionat violent?wtffffffff dudesick
blk Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 pitikoo / gandalf, voi n-aveti PM / messenger / telefon pentru asemenea "urgente" ?
Gandalf Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 pitikoo / gandalf, voi n-aveti PM / messenger / telefon pentru asemenea "urgente" ?imi cer scuze :(
pitikoo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 pitikoo / gandalf, voi n-aveti PM / messenger / telefon pentru asemenea "urgente" ?scuze :-s
LuckyShot Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 de ce să nu fac asta? jocul ăsta nu e independent de cele trecute, asta e clar, felul cum jucăm acum e comparabil cu cel de atunci (ok, facem asta individual dar suntem o comunitate şi avem acelaşi ţel, ce rost are că-mi dau eu seama că x face aceeaşi greşeală ca în mafia 2 dacă nu am "dreptul" să o spun?) nu înţeleg de ce aţi făcut din asta un tabu.pentru ca in primul rand sunt si oameni noi in joc. in al doilea rand, tine constatarile pentru tine si foloseste-le tu. daca stii sa joci, poti sa influentezi jocul si singura, nu trebuie sa stie toata lumea ce greseli s-au mai facut. acum intelegi?
AleXandrUC Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 si pt ca daca o vei face fanaticaidoll nu vom avea decat reprosuri, din jocurile anterioare, etc etc etc. Pur si simpu joaca rolul. Tin sa-ti precizez ca Mafia 4 a fost moderata execelent, orice abatare fiind sanctionata f dur, cu dreptul de a nu vota, sau cu eliminarea din joc.
fanaticaldoll Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 aşa ziceam şi eu ;) nu cred că am sugerat eu pe undeva că nu e voie să faci referire la o mafie precedentă în ceea ce priveşte modul de a organiza şi felul în care joacă participanţii. E adevărat că mulţi sunt suficient de talentaţi să adopte de fiecare dată un alt mod de acting, dar alţii nu o pot face. It helps. Apoi, asta cu deducţiile e mai mult decât necesară, chiar dacă e riscantă, cine se angajază să facă o deducţie îşi asumă şi riscurile aferente. Repet, ce rost are ca eu să vin cu un vot "votez XX" fără să spun ce cred? Ok, gata referitor la asta, tot ce pot spune este că nu văd de ce e interzis şi cine a interzis asta. Ştiu că multora nu le convin intervenţiile mele şi aerele superioare dar să nu uităm că eu cunosc cel mai bine acest joc şi am tot interesul ca el să meargă ok de fiecare dată. Luckyshot, am spus eu ceva de oamenii noi? e mai mult decât logic că pe ei nu i-am luat în calcul. Dacă ţin ceea ce constat pentru mine nu pot face nimic concret. Am mai spus sus de ce. Să văd dacă am înţeles, e mai ok să scrii o aberaţie despre faptul că X a fost "văzut" cu o torţă în pădure făcând pipi --- de aici, deduc că x nu a dormit şi l-a împuşcat pe Y, decât să spun ceea ce cred despre un anumit stil de joc al unui anumit jucător? cine a zis ce despre reproşuri??!
LuckyShot Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 pentru ca e roleplay, femeie! cunosti notiunea?