blk Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 As avea si eu o rugaminte la tine Blk. Inainte de inceperea jocului si desigur inainte de distribuirea aleatorie a rolurilor, daca s-ar putea sa ne afisezi exact lista cu rolurile ce vor fii distribuite. De ce? Pentru editia precedenta nu am luat in calcul cum ca ar fii 2 psihopati sau cum ca ar fii si rolul de betiv. Avand in vedere ca acum suntem si mai multi vor aparea si mai multe roluri. Cum jocul Mafia, este unul complex si cu un numar mult mai mare de roluri decat am fii noi acum, nu as vrea sa mai am surpriza in timpul jocului sa apara nu stiu ce rol, care poate vota de 5 ori s-au poate trimite 2 tine sau poate omora 5 odata(am dat un exemplu). Cred ca mi s-ar parea corect sa vedem pe ce roluri vom pica. Sper ca nu am cerut mult! Multumesc anticipat.Nope.Motivele sunt destule.Cum adica nu iti dai seama daca este un psihopat in joc? Pai sunt 2 crime pe noapte, nu?Poate un politist vrea sa fie sigur ca nu e atacat noaptea deci se preface betiv sa nu il atace lumea. Daca eu zic la inceput ce roluri sunt in joc, limitez foarte mult sfera voastra de activitate.
Memmorex Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Nope.Motivele sunt destule.Cum adica nu iti dai seama daca este un psihopat in joc? Pai sunt 2 crime pe noapte, nu?Poate un politist vrea sa fie sigur ca nu e atacat noaptea deci se preface betiv sa nu il atace lumea. Daca eu zic la inceput ce roluri sunt in joc, limitez foarte mult sfera voastra de activitate.Dude...You”re right!”Neața...
AleXandrUC Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Nope.Motivele sunt destule.Cum adica nu iti dai seama daca este un psihopat in joc? Pai sunt 2 crime pe noapte, nu?Poate un politist vrea sa fie sigur ca nu e atacat noaptea deci se preface betiv sa nu il atace lumea. Daca eu zic la inceput ce roluri sunt in joc, limitez foarte mult sfera voastra de activitate. ok! Am intrebat doar.
andrei2009_ro Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 m-am uitat la paginile 1,2 si 3 si nu vad vreo asemanare cu ultimul ,s-o fi terminat jocul?
jas2jas Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 m-am uitat la paginile 1,2 si 3 si nu vad vreo asemanare cu ultimul ,s-o fi terminat jocul? HAHAHAHAHA ( urmeaza thade sa zica ceva cu retarded despre el )
Equilibrium Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 HAHAHAHAHA( urmeaza thade sa zica ceva cu retarded despre el ):rofl2:
AleXandrUC Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 da... :(vin eu.. pastreaza-mi si mie una@andrei_2009 wtf?
Thade- Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 m-am uitat la paginile 1,2 si 3 si nu vad vreo asemanare cu ultimul ,s-o fi terminat jocul? sir, you are a retard
Equilibrium Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 vin eu.. pastreaza-mi si mie una@andrei_2009 wtf?bei vodka?@thade :rofl2:
kreathor Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 m-am uitat la paginile 1,2 si 3 si nu vad vreo asemanare cu ultimul ,s-o fi terminat jocul? E posibil sa se fi terminat... @blk: sunt cateva roluri cu 2 variante, unde decide moderatorul ce varianta foloseste. De ex: nasul (in unele variante cu clanuri multiple este imun la atacurile nocturne) sau agentul federal (in unele variante poate afla cine este nasul). Nu ar trebui sa stim si noi de la inceput pt. ce varianta ai optat. Ceva de genul, sa ne spui "daca va exista un agent special, acela nu va putea afla cine este nasul"... or something like that.
Equilibrium Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 asa sec?depinde :)@am plecat, revin mai tarziu :)
blk Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 @blk: sunt cateva roluri cu 2 variante, unde decide moderatorul ce varianta foloseste. De ex: nasul (in unele variante cu clanuri multiple este imun la atacurile nocturne) sau agentul federal (in unele variante poate afla cine este nasul). Nu ar trebui sa stim si noi de la inceput pt. ce varianta ai optat. Ceva de genul, sa ne spui "daca va exista un agent special, acela nu va putea afla cine este nasul"... or something like that.Cei in cauza stiu asta.De exemplu ti-am zis si tie si lui Lucian ca nu veti putea sa-l gasiti pe nash.
kreathor Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Dar de exemplu, nasul nu trebuia sa stie si el daca poate sau nu sa fie anchetat?Sau psihopatii... nu trebuia sa stie daca pot sau nu sa-l omoare pe nas?
blk Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Doar nasul trebuie sa stie daca e imun la atacurile nocturne. Daca nu i-am specificat, inseamna ca nu e. De-aia am pus medicul mafiei in joc.Nasul mereu va aparea curat la investigatii.
andix3 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 m-am uitat la paginile 1,2 si 3 si nu vad vreo asemanare cu ultimul ,s-o fi terminat jocul? Te pomenesti ca vrei sa inchei actiunea jocului. Sunteti frati ? :-?