yonel Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Sa inteleg numai tarani si politistii pun intrebarii ?
AleXandrUC Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 As avea si eu o rugaminte la tine Blk. Inainte de inceperea jocului si desigur inainte de distribuirea aleatorie a rolurilor, daca s-ar putea sa ne afisezi exact lista cu rolurile ce vor fii distribuite. De ce? Pentru editia precedenta nu am luat in calcul cum ca ar fii 2 psihopati sau cum ca ar fii si rolul de betiv. Avand in vedere ca acum suntem si mai multi vor aparea si mai multe roluri. Cum jocul Mafia, este unul complex si cu un numar mult mai mare de roluri decat am fii noi acum, nu as vrea sa mai am surpriza in timpul jocului sa apara nu stiu ce rol, care poate vota de 5 ori s-au poate trimite 2 tine sau poate omora 5 odata(am dat un exemplu). Cred ca mi s-ar parea corect sa vedem pe ce roluri vom pica. Sper ca nu am cerut mult! Multumesc anticipat.l.e.: Andix.. ti-au dat mai premiu? :)
andix3 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 un warn down alex ^_^ , oricum il fac inapoi saptamana asta ...btw nu imi place ideea ta ...e mai misto cand nu stii ce poate aparea din umbra YO I'M BACK turbo asta :(
Thade- Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 si inca unu mare ce razi ma? hai vezi cum vorbesti poate ne suparam :rolleyes:
andix3 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 atunci? ba nu va inteleg pa' unii...pe yonel multi nu`l inteleg #-o ...
AleXandrUC Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 un warn down alex ^_^ , oricum il fac inapoi saptamana asta eh.. credeam ca primesti o sapcuta si un stilou inscriptionate cu logo-ul Mafia..!!:D ...btw nu imi place ideea ta ...e mai misto cand nu stii ce poate aparea din umbra mai din cauza asta tu ai castigat..deci nu vreau sa mai pierd iar..:) m-ai luat cu zaharelul.. sper sa fii 'oaie' :P turbo asta:( thade la turbominim ii rad eu mustatile..stai linistit..!
Thade- Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 thade la turbominim ii rad eu mustatile..stai linistit..! hehe am ras eu tot ce mai era de ras din el
liquidlove Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 As avea si eu o rugaminte la tine Blk. Inainte de inceperea jocului si desigur inainte de distribuirea aleatorie a rolurilor, daca s-ar putea sa ne afisezi exact lista cu rolurile ce vor fii distribuite. De ce? Pentru editia precedenta nu am luat in calcul cum ca ar fii 2 psihopati sau cum ca ar fii si rolul de betiv. Avand in vedere ca acum suntem si mai multi vor aparea si mai multe roluri. Cum jocul Mafia, este unul complex si cu un numar mult mai mare de roluri decat am fii noi acum, nu as vrea sa mai am surpriza in timpul jocului sa apara nu stiu ce rol, care poate vota de 5 ori s-au poate trimite 2 tine sau poate omora 5 odata(am dat un exemplu). Cred ca mi s-ar parea corect sa vedem pe ce roluri vom pica. Sper ca nu am cerut mult! Multumesc anticipat.l.e.: Andix.. ti-au dat mai premiu? :)Nu mi se pare bine ceea ce ai zis,daca ti s-ar zice clar ce fel is toti,ce ai face? NU ,e mai bine sa ghicesti dupa comportament .
AleXandrUC Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 nu! nu m-ai inteles..!vreau sa-mi zica inainte sa ne repartizeze pe roluri pe ce vom pica..!adik vreau sa stiu ce vom avea in joc...!3 nebuni.5 politisti..6 oi.. etc etc..nu vreau sa-mi spuna ce rol ai..ca normal nici jocul nu-si mai are rostul atunci!sunt multe roluri...!normal jocul asta se joaca in 100 posibil..iti dai seama! cum ghicesc dupa comportament daca avem 3 psihopati sau nu?
Equilibrium Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 nu! nu m-ai inteles..!vreau sa-mi zica inainte sa ne repartizeze pe roluri pe ce vom pica..!adik vreau sa stiu ce vom avea in joc...!3 nebuni.5 politisti..6 oi.. etc etc..nu vreau sa-mi spuna ce rol ai..ca normal nici jocul nu-si mai are rostul atunci!sunt multe roluri...!normal jocul asta se joaca in 100 posibil..iti dai seama cum ghicesc dupa comportament daca avem 3 psihopati sau nu?Pai asta este tot farmecul jocului, sa-ti cunosti adversaru... daca ti s-ar spune cati sunt din fiecare ar fi mai simplu :(
liquidlove Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Tu nu m-ai inteles,nu am zis sa-ti zica rolul,sa nu zici nici numarul de persoane din fiecare rol . Hope you get it ,cuz i'm out till later' .