Memmorex Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Luni dimineata probabil sau duminica seara.Cool! :cool2: aa...și... Neața
Denyi Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 I don't understand you people :blink: .... Andi,dragul meu..nu toti suntem ca tine care ne trezim in jur de ora noo,unii se trezesc dupa masa,printre care si eu,si pierd toata actiunea,blabla..intelegi tu
andix3 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Andi,dragul meu..nu toti suntem ca tine care ne trezim in jur de ora noo,unii se trezesc dupa masa,printre care si eu,si pierd toata actiunea,blabla..intelegi tu :blush: , wake up faster :D ....uite eu ma culc pe la 12 si ma trezesc pe la 9 , si sunt in toiul actiunii tot timpul :crazy: ...
andix3 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ti-ai ras mustata de virgin? :wub: not yet :( ... am timp pana`ncepe scoala ... P.s Owned
Denyi Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 :blush: , wake up faster :D ....uite eu ma culc pe la 12 si ma trezesc pe la 9 , si sunt in toiul actiunii tot timpul :crazy: ...ti-ai gasit persoana care sa se trezeasca pe la 9 cand poate dormi pana la 3-4 dupa masa :D
yonel Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Cel mai bine Luni de dupa-amiaza pentru ca Duminica nu pot sa intru.Off: Eu Luni dau bacu la matematica si nu pot sa intru :( Chiar astept sa ma intelegeti
jas2jas Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Eu deja sunt pregatit , am luat provizii pentru urmatoarele 3 saptamani , si am mutat PC-ul in baie ! ^_^voi :?
AleXandrUC Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 eu propun sa se inceapa duminica..oricum prima zii dupa poveste va fii de prezentare.apoi vine noaptea...apoi luni seara vom trimite tintele..deci fiecare practic pana luni seara poate sta linistit..asa daca incepem de luni,pierdem 2 zile!mi se pare logic..oricum Blk isi face orarul si nu noi lui!normal jocul initial incepe in pirma noaptea imediat dupa tinte..!
Irina Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 incepem...cand decide moderatorul..cand poate..nu va faceti voi "vise" ca vi le spulbera blk.. :)
blk Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 oricum Blk isi face orarul si nu noi lui! incepem...cand decide moderatorul..cand poate..nu va faceti voi "vise" ca vi le spulbera blk.. :) Foarte bine punctat
blk Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 btw, sunt 29 inscrisi.Incep sa-mi imaginez scenariul si sa impart rolurile.Cine mai intra de acum e doar un bonus si nu ma supara deloc. Toti cei care ati postat ati intrat in joc.Daca aveti vreo absenta de mentionat, va recomand sa o faceti acum. Toti cei care nu ma sititi, trimiteti-mi PM pe forum cu adresa voastra de mail.Va rog din nou sa cititi cu atentie regulile jocului (acum sticky). Voi introduce obiecte in acest joc deci fiti atenti si la acestea! De asemenea, voi folosi roluri noi, nu va asteptati sa fie ceva trivial!Pentru orice intrebare legata de jocul care sta sa vina, va sunt la dispozitie pe acest topic.
Memmorex Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Daca am jucat in mafia 4 iti mai dau adresa de mail?