Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

andix si eu am avut banuieli impotriva ta! si banuiesc ca stii cand..!:)de-asta te-am votat atunci spre final.insa a votat si the_first si am zis 'hai ca am sansa acum sa-l dobor pe Mr.linky'

Si ai vazut cat de repede s-a intors roata? :))

Ideea e ca atunci daca nu intorceam voturile....castigam sigur jocul....

Posted

andix si eu am avut banuieli impotriva ta! si banuiesc ca stii cand..!:)de-asta te-am votat atunci spre final.insa a votat si the_first si am zis 'hai ca am sansa acum sa-l dobor pe Mr.linky'

Multi cred ca au avut banuieli , insa cine m`ar fi putut acuza de ceva? :)

Oricum ai gandit bine la Mr.Linky , daca ai fi sustinut de la inceput ceva sunt sigur ca murea mai repede si castiga .....

Posted

Si ai vazut cat de repede s-a intors roata? :))

Ideea e ca atunci daca nu intorceam voturile....castigam sigur jocul....

Anuntasem ca plec la lucru..Poate daca mai apucam sa mai scriu si eu ceva!!Oricum..modul in care m-a votat andix am ramas mut..!Habar nu aveam ca mai e un psihopat. Credeam ca Andix ori este 'oaie' ori medic. Insa sa stiti ca mi-am pus intrebarea atunci cand Lucky mi-a zis ca am sa-i multumesc,imediat dupa ce a iesit si am vazut ca e medic,care e rolul lui Andix. Nu_ma_cunosti isi da arama pe fata voalat,si am zis 'bua ce dracu sunt 3 doctori?' :)) apoi l-am votat pe Andix. Strica the_first logica mea votandu-l pe Mr.Linky. Erau 3 voturi fara mine. Am zis 'gata acum pe Mr.linky votez din nou'. Am plecat la lucru cu gandul ca va fii votat..cand verific de la lucru..am vazut ca am murit. :)

Posted

YO STOP BEING RETARDED

=)) pwned

De ce simtiti sa va dati mari dupa ce s?a terminat jocul?

In joc erati toti cuminti,dadeati vina pe cine prindeati.Si acum dupa ce s?a terminat jocul toata lumea zice:Eram 100% sigur ca linky,pitik si memmorex sunt mafioti.

WTF MAN?!

Cum zicea si thade. Stop Being Retarded...

Posted

felicitări andiţu'!!!

merci :) , se pare ca am reusit ceva ...almost impossible .

anfix, eu nu am nevoie sa acuz, eu te votam direct !

stiam sigur ca esti putred si ca puti !

=))) , stii cum ti`o intorceam ? Te faceam mafiot pe toate partile pana ii convingeam pe toti sa te voteze :D

+ 1

:yupee:

Posted

da maestre anfix3, is curios cum mi-o intorceai

crezi ca eu is ca ceilalti ? :)

Niste dovezi , niste teorii :P ...tot faceam eu cumva :)...

no flame here lance :D

Guest Baclavistu
Posted

Bay cand incepem sa ne kilarim intre noi ?

#-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...