AleXandrUC Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 :blink: De ce as fi frustrat ? Eu am vorbit civilizat cu tine, nu ti-am spus-o pe un ton ridicat sau sa fiu ironic, chiar nu inteleg de ce ma iei asa. dar eu ti se pare ca nu am vb civilizat??
Lucian Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 don't flame, be friendlysimtiti iubirea ce o eman
pitikoo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Inteleg ca esti frustrat. Probabil ca nu,probabil ca da, insa nu stiam ca investigatia lui renegade nu avusese loc. Faptul ca Mr.Linky nu a negat, si asta m-a pus pe ganduri.(nu uita povestea cu copilul la 5 ani) Discutiile intre tine si MrLinky cand va invitati reciproc la o bere, spunandu-i voalat ca-l vei invata anumite tehnici, si asta a parut dubios! Ai fost mafiot si a fost usor pt tine. Nu cred ca ai vrea sa ai un rol, in care sa-ti pui si intrebari legate de cat esti de competent ca si politist!(luam si cazul lui raptore, si cazul meu daca vrei, unde dupa cateva investigatii chiar credeam ca nu sunt competent) P.S.-legat de emoticon si spatiu, deobicei nu prea pun emoticon-uri! iar cand o fac, o fac prost! Sper sa ma conformez pe viitor si sa ma ridic la inaltimea asteptarilor tale. Pe viitor nu o sa te mai streseze.
RAPTURE- Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Deci, cat timp am jucat a fost comic. Hai sa va povestesc cum a fost faza cu lucian: Inainte de toate: - asa arata mailu in care mi se spunea rolul > Felicitari, sunteti politisti! Nefiind specificat altceva, am luat-o de buna. Prima noaptea, primul anchetat. Stiam ca luci are potential, ca nu fusese pana acum mafiot (parca), am zis ca sigur e ceva. Bun: EU: il anchetez pe Lucian blk: e mafiot In mintea mea: "hahhahaha, cine e taticu vostru acum?!" Incep sa-l acuz, vad cum il voteaza lumea. In mintea mea: "hahahah, sa aud din nou .. cine e taticu vostru ?!" (intre timp imi daduse add @ mess liquid ... liquid: bla bla ... EU: bla bla ... eu ies afara; ) In mintea mea: "pana ma intorc in casa o sa-l gaseasca astia pe luci mafiot, si o sa fiu dumnezeul lor" (intru in casa vad messaj offline de la liquid liquid: era agent special, am dat de belea ) In mintea mea: "imposibil, ar chef de caterinca" (intru pe forum ... agent special) In mintea mea: "ai sa-mi trag palme, am inbulinat-o!" Din punctul meu de vedere a fost fain. Mi-a placut mult cum a jucat kreathor :) Mafiotii, nu au jucat rau, dar au avut si noroc de gafe :) Luci, inca odata de final, excuse-moi :D ps; lance un warndown si la mine hai ti prego stii ca m-am facut cuminte ... de o vreme-ncoace
blk Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 don't flame, be friendlysimtiti iubirea ce o emanTu emani aburi de bere.Which is close enough.
Lucian Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 it's ok dude si am fost in editia trecuta mafiot, m-a facut lance gainar
AleXandrUC Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 @pitikoo imi cer scuze daca am fost ofensator!crezi ca sunt asa stresat ca nu am castigat sau ca am jucat prost? a fost un joc, si m-am distrat.indiferent cine a castigat, cine a pierdut, m-am simiti bine! mi-am jucat rolul cum am putut, si nu am initiat atacuri sau campanii impotriva cuiva fara date certe! in cazul lui Mr.Linky m-am aruncat pt ca investigatia lui renegade o credeam reala! nu l-am ales pe el doar pt ca are un avatar cu un dracusor si cum a zis si the_first doar pt ca 'e plin de tatuaje'! tu ai jucat perfect..! Mr.Linky a jucat excelent iar andix a fost magistral.Luci, inca odata de final, excuse-moi :Drapture, eu a trebuit sa te anchetez de 2 ori sa-mi spuna ce esti de fapt!:)
kreathor Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 @rapture: mi-a placut explicatia. @lancelot: la warn-ul meu de 3 ani jumate' se poate umbla? thx
AleXandrUC Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 it's ok dude si am fost in editia trecuta mafiot, m-a facut lance gainar si pe mine m-a facut Mr.Linky ca-s cu capul. clar ca le iau ca pe o gluma si oricine trebuie sa faca la fel!
RAPTURE- Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 rapture, eu a trebuit sa te anchetez de 2 ori sa-mi spuna ce esti de fapt!:) hahhahaha chiar, mi-a placut ca nu m-ati uitat si ma mai pomeneati si pe mine din cand in cand :D
Memmorex Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Eu cand am crezut ca sunt toti politistii dusi,eram fericit ca am castigat,trece noaptea si vad Memmorex a fost omorat cu o lopata :violent:
kreathor Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 @memmorex:ma mir ca nu v-ati dat seama ca mai e un psihopat. Nu v-ati intrebat niciodata de ce mai moare cineva noaptea in afara de cel pe care-l lichidati voi?
Memmorex Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 @memmorex:ma mir ca nu v-ati dat seama ca mai e un psihopat. Nu v-ati intrebat niciodata de ce mai moare cineva noaptea in afara de cel pe care-l lichidati voi?Banuiesc ca Linky si cu Pitik stiau ca mai e un psihopat si credeau ca si eu stiu.Dar eu eram mai noob...
AleXandrUC Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 hahhahaha chiar, mi-a placut ca nu m-ati uitat si ma mai pomeneati si pe mine din cand in cand :D de-asta te-am acuzat prima oara..fiindca Blk mi-a zis doar ca ai activitate...!si eram in dubii..felul cum te dezlantuiai in fata lui lucian am zis 'e clar,e mafiot..fii atent cum da din aripioare si el e manjit'..apoi tu-mi spui ca-s paranoic rau...pacat ca l-ai luat pe luci primul.. :) a fost amuzant! a fost ok..! m-am simtit bine!
Linky Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Mi se pare mie sau linky s-a cam dat de gol la inceput ? Avea niste replici de om sigur pe el , de parca nu a fost nimeni otravit . Apoi la faza cu " la 5 ani m-am impuscat " eram sigur ca e mafiot . Eram sigur ca pitikoo si linky sunt , si deniy credeam .. dar ea nu era Hai tu dute....Unde ai invatat asta? La Gta? Destept te-o mai facut si pe tine, taci din gura ca faci spume.... @ Alex tu te-ai aruncat asupra mea prosteste fara sa ai habar de vre-o ceva. A fost pura intuitie, si din cauza intuitiei tu ai murit. @kreathor : noi cand omoram aveam grija sa nu omoram pe cineva care ne suspecta pe noi, omoram pe cineva care suspecta pe altu doar ca sa nu atragem atentie, si in mare parte a mers. @ blk : da intradevar am gresit mult la inceput cu liquidlove, a fost o simpla greseala de cominicare.
jas2jas Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Hai tu dute....Unde ai invatat asta? La Gta? Destept te-o mai facut si pe tine, taci din gura ca faci spume....@ Alex tu te-ai aruncat asupra mea prosteste fara sa ai habar de vre-o ceva. A fost pura intuitie, si din cauza intuitiei tu ai murit.@kreathor : noi cand omoram aveam grija sa nu omoram pe cineva care ne suspecta pe noi, omoram pe cineva care suspecta pe altu doar ca sa nu atragem atentie, si in mare parte a mers.@ blk : da intradevar am gresit mult la inceput cu liquidlove, a fost o simpla greseala de cominicare.Unde sa ma duc :( ? Nasule ? De ce as face spume ? E doar un joc , conteaza sa te distrezi nu sa castigi , nu ? "Oh m-am impuscat la 5 ani , aoleu " nici nu sti sa minti .
AleXandrUC Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 @ Alex tu te-ai aruncat asupra mea prosteste fara sa ai habar de vre-o ceva. A fost pura intuitie, si din cauza intuitiei tu ai murit.Cum sa fie intuitie, cand eu luam de buna anchetele lui renegade?? cum adica intuitie??Iar povestea cu tine la 5 ani, a fost un alibi prost. De ce nu ai negat?? De ce nu ai raspuns.."nu e adevarat,induci oamenii in eroare".Pentru ca si tu credeai ca renegade stia ceva! Si ca sa nu dai de banuit, trebuia o poveste. Intuitie era atunci cand mergeam pe tine, doar asa ca am eu o presimtire. Te-am investigat, mi-ai iesit curat insa dovezile lui renegade nu puteam sa le ignor. Chiar daca au fost false. Pur si simplu tot ce am facut a fost ca dupa fiecare cadavru, descoperind si rolul , sa merg la inceput si sa citesc toate posturile acelui personaj. Renegade e rapit de extraterestrii. Blk ne spune ca a fost politist, iar eu am mers si am recitit posturile lui renegade. si ce sa vezi..renegade stia ceva..in legatura cu tine.Credeam ca daca rapture este incompetent, si eu sunt la fel,avand dubii cu rolul meu, renegade sigur a fost un politist competent. Nu stiam ca tu esti nasul.A trebuit sa mor, ca sa ma creada ca tu esti.
andix3 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ah, da scuze :D >> andi, </3 sorry crazy :( , daca nu te`ai fi luat always dupa lucky rezistai pana la sfarsit :D Eu cand am crezut ca sunt toti politistii dusi,eram fericit ca am castigat,trece noaptea si vad Memmorex a fost omorat cu o lopata :violent: prima data ma gandeam sa te omor cu o cana infipta in piept , dar era un pic c`am sf si probabil as fi atras atentia asupra mea :D Banuiesc ca Linky si cu Pitik stiau ca mai e un psihopat si credeau ca si eu stiu.Dar eu eram mai noob... Stii ce mi s`a parut cel mai comic ? Nimeni nu s`a uitat la lista cu roluri sa vada ca exista si doctor psihopat si sa ma acuze , la acuzatia asta as fi ramas fara prea multe replici ...
AleXandrUC Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 sorry crazy :( , daca nu te`ai fi luat always dupa lucky rezistai pana la sfarsit :D prima data ma gandeam sa te omor cu o cana infipta in piept , dar era un pic c`am sf si probabil as fi atras atentia asupra mea :D Stii ce mi s`a parut cel mai comic ? Nimeni nu s`a uitat la lista cu roluri sa vada ca exista si doctor psihopat si sa ma acuze , la acuzatia asta as fi ramas fara prea multe replici ...andix si eu am avut banuieli impotriva ta! si banuiesc ca stii cand..!:)de-asta te-am votat atunci spre final.insa a votat si the_first si am zis 'hai ca am sansa acum sa-l dobor pe Mr.linky'