kreathor Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 :Pmacar in ceea ce-i priveste pe nemafioti mereu am avut dreptate la inceput. daca m-ati fi asc in legatura cu lucian, andix era mort de multsau daca ma ascultai tu pe mine, andix era mort de mult.oricum, mai bine ca nu a fost. A facut sfarsitul jocului mai interesant.kreathoare, darkrider ala e vasile?Dap. the one and only...
AleXandrUC Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Eh..a fost ok! A fost un joc. Totusi sustin in continuare ideea ca mafiotii sunt invincibili. Sunt multe motive. In primul rand cand li se da rolul. Stiu exact ce rol au. NU trebuie sa presupuna ca si politistii, 'oare ce sunt?'competent?poate nu?' Probabil doar agentul federal. Un alt mare atu este comunicarea intre ei. politistii nu o pot face. Mafiot?? Stai in spate privesti cum se lupta politistii intre ei, si tu ca mafiot doar arunci paie pe foc..!'ala e..nu celalalt! ba nu..tu'
blk Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Daca murea andix, pierdea mafia urgent.Are dreptate kreathor, a fost jocul mult mai interesant in felul asta. Pana in ultima secunda nu stia nimeni cine e criminalul :)Ma rog, nimeni dintre cei care traiau :PAlex. la cate greseli s-au facut din partea celor de partea buna.. n-aveau cum sa nu castige.Daca alegeati sa il votati pe liquid asa cum zicea lucian, aveati un avantaj enorm.Daca alegeati sa il omorati pe andix la termen, era castigat jocul.Au fost multe "daca-uri" care ar fi putut sa va salveze si sa iesiti cu o victorie curata. Eu sincer as vrea sa joc politist odata.. doar sa va arat ca se poate.
AleXandrUC Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 nu ma cunosti are o replica geniala in care ne spune ca 'el nu moare fiindca se ingrijeste singur'..!atunci mi-am dat seama ca si el e medic..! dar daca el era medic..si lucky medic atunci andix era al 3-lea medic??imediat am votat andix..! totusi simpatia mea pt Mr.Linky a fost mai profunda si m-am razgandit votandu-l din nou! Greseala a fost ca nu am luat in calcul si psihopatul. Chiar credeam ca doar 2 mafioti mai sunt in joc! De fapt tot jocul nu am stiut care-i treaba cu psihopatii! Inveti din greseli..:)
LuckyShot Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Eu sincer as vrea sa joc politist odata.. doar sa va arat ca se poate.:rofl1:
AleXandrUC Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Daca murea andix, pierdea mafia urgent.Are dreptate kreathor, a fost jocul mult mai interesant in felul asta. Pana in ultima secunda nu stia nimeni cine e criminalul :)Ma rog, nimeni dintre cei care traiau :PAlex. la cate greseli s-au facut din partea celor de partea buna.. n-aveau cum sa nu castige.Daca alegeati sa il votati pe liquid asa cum zicea lucian, aveati un avantaj enorm.Daca alegeati sa il omorati pe andix la termen, era castigat jocul.Au fost multe "daca-uri" care ar fi putut sa va salveze si sa iesiti cu o victorie curata. Eu sincer as vrea sa joc politist odata.. doar sa va arat ca se poate.intr-adevar insa rapture era pe val. a indus pe toti in eroare. si sigur fara voia lui. pacat ca l-a anchetat pe lucian primul! asa am facut si eu..!prima tinta intotdeauna merge la unul pe care il stii ca poate!edit:la mine prima tinta a plecat catre rapture pt ca citisem Mafia 3 si jucase bine acolo..:)
Lucian Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Eh..a fost ok! A fost un joc. Totusi sustin in continuare ideea ca mafiotii sunt invincibili. Sunt multe motive. In primul rand cand li se da rolul. Stiu exact ce rol au. NU trebuie sa presupuna ca si politistii, 'oare ce sunt?'competent?poate nu?' Probabil doar agentul federal. Un alt mare atu este comunicarea intre ei. politistii nu o pot face. Mafiot?? Stai in spate privesti cum se lupta politistii intre ei, si tu ca mafiot doar arunci paie pe foc..!'ala e..nu celalalt! ba nu..tu'poti sa-i dobori usor, trebuie doar sa nu puna botul cei cinstiti. in general ii distingi usor dupa felul in care actioneaza
blk Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 :rofl1:Asta simbolizeaza faptul ca te-ar distra momentul in care eu as demonstra tutuor ca se poate sa castige politia mafia cu politisti care stiu ce fac?Nu de alta dar eu am jucat destul de bine mafiot si tot m-a prins politia..
Memmorex Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Incepeti seria aia noua mai repede ca sunt bolnav(rau) si stau mai mult pe acasa.Asa ca am timp sa ma joc.Vreau un rol important sa ii invat cum se joaca:))
LuckyShot Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asta simbolizeaza faptul ca te-ar distra momentul in care eu as demonstra tutuor ca se poate sa castige politia mafia cu politisti care stiu ce fac? Nu de alta dar eu am jucat destul de bine mafiot si tot m-a prins politia.. nu @memorex, rolurile se dau aleatoriu
jas2jas Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Mi se pare mie sau linky s-a cam dat de gol la inceput ? Avea niste replici de om sigur pe el , de parca nu a fost nimeni otravit . Apoi la faza cu " la 5 ani m-am impuscat " eram sigur ca e mafiot . Eram sigur ca pitikoo si linky sunt , si deniy credeam .. dar ea nu era
Lucian Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nu de alta dar eu am jucat destul de bine mafiot si tot m-a prins politia..ma lauzi in mod indirect :>
blk Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ma lauzi in mod indirect :>Ziceam ca a fost imposibil de castigat in mod indirect*
AleXandrUC Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 poti sa-i dobori usor, trebuie doar sa nu puna botul cei cinstiti. in general ii distingi usor dupa felul in care actioneazanumai ca cei cinstiti, daca apari in fata au dubii..!:)am incercat cu Mr.Linky a ascultat cineva?? trebuie sa mori ca sa te urmeze! cam asa merg lucrurile!
Lucian Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ziceam ca a fost imposibil de castigat in mod indirect*imposibil de castigat? iar ma lauzi :>
blk Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 imposibil de castigat? iar ma lauzi :>Cred ca si daca te injur zici ca te laud :lol:
kreathor Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 imposibil de castigat? iar ma lauzi :>Adevarul este ca ai jucat bine editia aia. De'aia mi-a parut rau ca ai plecat asa repede cu LinsarExpress-ul de data asta.Next time...
AleXandrUC Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 blk a moderat excelent. a fost calm, a raspuns la intrebari, a fost dur si aspru, cu cei intarziati, nu a facut exceptii, povestile au fost dragute, am avut de toate! extraterestrii, bautura, mancare, femei,!:) intensitate la maxim! sper sa aibe timp si pt o noua editie! P.S.-ai dat de dracu! o sa te propunem pt toate!..)
Lancelot Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Felicitari organizatorului si participantilorSper sa iasa din ce in ce mai bine jocul de aici inainte :) incercati sa nu fiti inactivi..il voi ruga pe blk sa desemneze si trolii care strica joculBrb warn downsPS dat fiind ca blk s-a apucat deja cu topicul pentru editia a 5 a atunci el ramana sa modereze :) oricum are mai mult timp decat mine
pitikoo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 imediat dupa ce pitikoo a murit m-am uitat la toate posturile lui de la inceputul jocului sa fac legatura cu MrLinky..!:) P.S. -am avut si notite cu planuri vb serios..)Mr.Linky era in capul listei:)) Ok, chiar daca ai spus asta acu 2 pagini, nu am chef sa citesc tot, daaar. Tu te-ai legat de linky TOTAL aiurea. Adica din discutiile alea nu reiesea absolut nimic. Era pura coincidenta ca linky a fost nas.. Linky vroia ca memorex sa-l protejeze pe el, intr-un fel avea dreptate. Eu vroiam sa ma protejeze pe mine, iar daca ma prinde cineva pe timp de zi, fac eu cumva sa ma scap si in noaptea urmatoare trimit tintele, dar.. Apoi, legat de cortez, sper sa primeasca warn. LE : alexanduc, intre cuvant si emoticon pune un spatiu, sa apara emoticonu'.. e chiar stresant
afroMAN Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 dc nu i`a aparut lui mihai ca andix l`a omorat pe ganez?
AleXandrUC Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ok, chiar daca ai spus asta acu 2 pagini, nu am chef sa citesc tot, daaar. Tu te-ai legat de linky TOTAL aiurea. Adica din discutiile alea nu reiesea absolut nimic. Era pura coincidenta ca linky a fost nas..Linky vroia ca memorex sa-l protejeze pe el, intr-un fel avea dreptate. Eu vroiam sa ma protejeze pe mine, iar daca ma prinde cineva pe timp de zi, fac eu cumva sa ma scap si in noaptea urmatoare trimit tintele, dar.. Apoi, legat de cortez, sper sa primeasca warn.LE : alexanduc, intre cuvant si emoticon pune un spatiu, sa apara emoticonu'.. e chiar stresantInteleg ca esti frustrat. Probabil ca nu,probabil ca da, insa nu stiam ca investigatia lui renegade nu avusese loc. Faptul ca Mr.Linky nu a negat, si asta m-a pus pe ganduri.(nu uita povestea cu copilul la 5 ani) Discutiile intre tine si MrLinky cand va invitati reciproc la o bere, spunandu-i voalat ca-l vei invata anumite tehnici, si asta a parut dubios! Ai fost mafiot si a fost usor pt tine. Nu cred ca ai vrea sa ai un rol, in care sa-ti pui si intrebari legate de cat esti de competent ca si politist!(luam si cazul lui raptore, si cazul meu daca vrei, unde dupa cateva investigatii chiar credeam ca nu sunt competent) P.S.-legat de emoticon si spatiu, deobicei nu prea pun emoticon-uri! iar cand o fac, o fac prost! Sper sa ma conformez pe viitor si sa ma ridic la inaltimea asteptarilor tale. Pe viitor nu o sa te mai streseze.
blk Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 dc nu i`a aparut lui mihai ca andix l`a omorat pe ganez?Paparazzi face poze daca tinta lui este omorata, nu daca omoara.
pitikoo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Inteleg ca esti frustrat. Probabil ca nu,probabil ca da, insa nu stiam ca investigatia lui renegade nu avusese loc. Faptul ca Mr.Linky nu a negat, si asta m-a pus pe ganduri.(nu uita povestea cu copilul la 5 ani) Discutiile intre tine si MrLinky cand va invitati reciproc la o bere, spunandu-i voalat ca-l vei invata anumite tehnici, si asta a parut dubios! Ai fost mafiot si a fost usor pt tine. Nu cred ca ai vrea sa ai un rol, in care sa-ti pui si intrebari legate de cat esti de competent ca si politist!(luam si cazul lui raptore, si cazul meu daca vrei, unde dupa cateva investigatii chiar credeam ca nu sunt competent) P.S.-legat de emoticon si spatiu, deobicei nu prea pun emoticon-uri! iar cand o fac, o fac prost! Sper sa ma conformez pe viitor si sa ma ridic la inaltimea asteptarilor tale. Pe viitor nu o sa te mai streseze.:blink: De ce as fi frustrat ? Eu am vorbit civilizat cu tine, nu ti-am spus-o pe un ton ridicat sau sa fiu ironic, chiar nu inteleg de ce ma iei asa.