Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

andi tre sa-mi multumeasca. nu castiga daca nu muream eu. doar mie imi iesea murdar la investigatii, voua va iesea curat <_<

mie nu mi-a iesit curat :)

totusi, de ce nu a murit nimeni in ultima noapte?

Posted

totusi, de ce nu a murit nimeni in ultima noapte?

andix a incercat sa o omoare pe Irnk care e cersetoare (look it up) si i s-a facut mila de ea :lol:

Posted

Ce zici de asta alexandru? :)

Ah, si lucky... stii cand ti-am zis ca am o vorba la final cu tine. La asta m-am referit :)

Anyway, gg andix. Ai jucat excelent. Sper sa fim in aceeasi tabara la urmatoarea editie. :D

da, dar am avut dreptate ca nu e mafie. mai bine ca a castigat el decat mafia <_< si oricum, eu mi-am dat seama ca nu e doctor abia dupa ce a zis pe cine salvase el in fiecare noapte. nu avea cum sa fie asa cum a zis, dar ar fi fost aiurea sa-l votez iar :P

blk, scenariul?

Posted

@lucky de-aia l-am intrebat pe cine a salvat, dar nu am fost online la finalul zilei respective. Oricum, daca nu te razgandeai tu beam si eu o bere cu el in iad mai devreme.

De murit oricum muream, pt ca ma lichida mafia. BTW linky, zi-mi si mie de ce m-ati omorat? Doar ca sa puteti da vina pe andix pe urma? :-?

Posted

mie nu mi-a iesit curat :)

Felicitari, esti agent special!

Ai fost trimis aici pentru a captura un renumit criminal in serie care stii ca activeaza in zona. Este posibil ca intre timp sa isi fi recrutat un acomplice! Scopul tau primar este sa identifici si sa opresti valul de crima, nu neaparat sa opresti mafia (toti ceilalti vor fi focusati pe ei).

Ceilalti politisti vor vedea aceste persoane "curate" deci doar tu ii poti depista.

<_<

Posted

Mda.. cu ce sa incep.

Impresii Generale

Un joc interesant. Am vrut sa introduce niste roluri nefolosite pana acum cat si posibilitatea de a castiga un al 3-lea grup in afara de Mafie si Politie. Cred ca este cat de cat un success, acest lucru adaugand un element de complexitate jocului. “Caracterele” au raspuns cam prost totusi la elementele de noutate ceea ce dovedeste ca aproape nimeni nu citeste regulile in totalitate.

Politia

Foarte foarte neinspirat. Rapture a omorat agentul special sarind ca ars din prima ca a gasit un mafiot, fara sa-si dea seama ca sunt foarte multe tipuri de politisti.

Alexandruc a bagat mana in foc pentru toate persoanele care le-a gasit curate fara sa isi dea seama ca:

1. Poate fi incompetent (nu era totusi)

2. Poate sa fi investigat nasul

3. Poate sa fi investigat psihopatul / criminalul in serie

S-au creeat multe confuzii care i-au costat destul de mult pe ceilalti. Din fericire, v-ati redresat cat de cat ok spre sfarsit (ma refer la intelegerea jocului).

Motivul pentru care l-au linsat toti pe rapture este un mister total totusi. Era absolut evident ca e politist.

Kreathor a jucat foarte bine (pe fundal) si a analizat toate replicile. Cand l-am activat ca inlocuitor al lui Lucian, l-a investigat direct pe andix, fiind deja aproape convins ca il gasise. Pentru munca lui, merita premiul Best Cop.

Ceilalti politisti.. au avut ghinion. Dupa cum se poate vedea in table, au nimerit doar pe cei curati. Asta, si unii inactivi.

Mafia

Putin neinspirata la inceput (nu inteleg de ce l-au omorat pe Liquidlove care oricum urma sa fie linsat) dar s-a redresat spre final. Mr. Linky a condus foarte bine jocul, reusind sa-si scape pielea de cateva ori. Memmorex a jucat destul de bine. Posturile sale mereu au fost discrete si totusi incriminatorii. Pitikoo saracu nu a mai apucat.

Criminalii

Liquidlove si andix au fost unul din wild-card-urile acestui joc. Ei doi au fost pusi pentru a adauga o a 3-a optiune de final jocului. Desi liquid a murit devreme (a avut noroc / inspiratie Lucian in prima seara) andix a continuat un joc foarte bun, reusind in vreo 2-3 zile sa se salveze desi avea cu un vot mai putin decat cel necesar pentru linsare instanta.

Faptul ca a reusit sa-I convinga pe toti atata timp ca e medic a fost de asemenea fantastic :)

Pentru toate acestea, andix are premiul de Best Bad Guy.

Miscelaneous

Medicii, putin neinspirati. Lucky s-a lasat impresionata parca de noua vocatie a lui andix si, odata cu AlexandruC, a bagat mana in foc pentru nevinovatia acestuia.

Garda Patriotica a fost un alt wild-card introdus pentru a limita putin sfera de actiune a celor 3 personaje care nu puteau fi gasite de politistii competenti. Chiar si cu un singur mafiot prins (pitikoo), ei si-au facut datoria destul de bine.

Paparazzi a fost un rol interesant si puternic.. dar din pacate mihai91 nu a gasit nimic. Poate data viitoare.

Betivul a indurat mai multe de data asta. Chiar a avut sanse de 20% sa moara cand alegea sa se imbete peste noapte. Din fericire, a scapat de cele 3 dati cand a ales sa se imbete :)

De asemenea, desi nu ati observat, am avut un grup de masoni. Equilibrium si Wanksta puteau discuta noaptea intre ei si au recrutat-o si pe Luckyshot. Din pacate, grupul a fost spart destul de repede de moartea membrilor initiali. De aici a si izvorat nedumerirea lui Wanksta cand a acuzat-o pe Luckyshot ca ar fi mafioata (a crezut ca Equi a murit pentru ca au incercat sa recruteze o mafioata).

A fost si greseala mea aici si pentru asta imi cer scuze.

Vreau sa mentionez aici ca mi-a placut foarte mult cum au jucat oamenii cu un rol "mic", si anume jas2jas, deza si Irnk.

Sinuciderea

Am inteles ca au fost cateva probleme.. ca am dat un avantaj prea mare civililor lasand-o pe Luckyshot sa se omoare. Chiar si cu acest avantaj enorm (efectiv o zi in plus pentru ca toti ar fi votat-o ca pe rapture desi stiau ca nu sunt vinovati) tot ati reusit sa omorati un om nevinovat.

Daca mai pierdeati ziua omorand-o pe Lucky, era si mai disperata situatia. Eu am vrut doar sa echilibrez putin situatia.

Awards:

Best Cop: Kreathor

Best Bad Guy: Andix

Vroiam sa dau si un award de Best Misc (avand in vedere ca doar politistii / mafiotii au sansa de a "castiga") dar sincer, nu am cui. Au fost unii care au jucat bine cu roluri mici si altii care ati jucat prost cu roluri mari. La editia urmatoare, voi face un astfel de premiu.

Lista de roluri:

IPB Image

Tabelul meu nu pot sa vi-l dau complet momentan pentru ca l-am uitat la serviciu. Si din cate am inteles, oricum multi nu aveti Office 2007 sa cititi fisiere .xlxs :)

Il voi hosta maine undeva si il voi posta aici. Veti putea vedea acolo si dovezile ca am respectat legile probabilitatii in ceea ce priveste sansele de "success" ale Gardei Patriotice si ale Betivului (am poze).

Astept orice alte nelamuriri / critici aici.

Posted

btw felicitari , tu m-ai omorat :( ? :tiphat:

in editia urmatoare pot sa fiu eu complicele ucigasului in serie :> ?

da , tu , crazy kid , galezu , deza , memmorex ....

Posted

Hmm.. nu ma detesta lumea.. interesant.

Fac un topic in seara asta, mai am de facut inca un post aici.

Ceva gen 10-15 minute max.

Posted

Hmm.. nu ma detesta lumea.. interesant.

Fac un topic in seara asta, mai am de facut inca un post aici.

Ceva gen 10-15 minute max.

=))))))))))) , eu sigur nu te detesc :>

Posted

Lance, pentru Hall of Fame. Sa dai quote la post sa iei cu tot cu formatting :)

Sa editezi si scorul, e 3-1 pentru bad guys.

Mafia 4 Singuri Impreuna - Castiga Psihopatul

10.08.2009 - 20.08.2009

Organizat de: blk

Mafioti: Mr.Linky (nas), Pitikoo (fanatic), Memmorex (medic de familie), ady_cortez

Criminal in Serie: liquidlove

Psihopat: andix

Politisti Competetni: Denyi, AlexandruC, Ganezu, Renegade

Agent Federal: Lucian

Politist Paranoic: rapture

Politist in rezerva: Kreathor

Doctori: Luckyshot, nu ma cunosti

Garda Patriotica: ReNuX, crazy_kid

Masoni: Wanksta, Equilibrium

Papparazi: mihai91

betiv: the_first

Cersetor:Irnk

Cetateni cinstiti:jas2jas, deza, radu

Best Cop Award: Kreathor

Best Mob Award: Andix

Posted

Mafia

Putin neinspirata la inceput (nu inteleg de ce l-au omorat pe Liquidlove care oricum urma sa fie linsat) dar s-a redresat spre final...

Da, chiar... asta a ramas inca un mister. De ce l-ati omorat pe liquid? In felul asta m-ati facut sa-mi dau seama ca rapture nu e mafiot.

Posted

Da, chiar... asta a ramas inca un mister. De ce l-ati omorat pe liquid? In felul asta m-ati facut sa-mi dau seama ca rapture nu e mafiot.

Cred ca au mers pe scenariul : Ucidem liquid in seara asta , maine toata lumea o sa il voteze pe rapture pentru ca liquid era criminal .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...