Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

alexandru, ai idee cat de mult m-ai disperat in ultimele zile? :)

sincer, ma mir ca erai politist competent si cu toate astea atat de nehotarat...

ce mi-a placut totusi la tine a fost ca ai incercat sa faci ceva. Ai citit, ai analizat, ai ajuns la niste concluzii (in mare parte false) dar totusi... fata de altii, macar tu ai incercat. :tiphat:

Oricum, o sa ai o surpriza la final... una mare :whistle:

Posted

Incepe ziua, nu a murit nimeni!

Au mai ramas

1. Andix

2. Irnk

3. Denyi

4. the_first

Linsare instanta: 3 voturi

Linsare la termen: 2 voturi

hhahahahhahaha :))

asta e cu schepsis

Posted

alexandru, ai idee cat de mult m-ai disperat in ultimele zile? :)

sincer, ma mir ca erai politist competent si cu toate astea atat de nehotarat...

ce mi-a placut totusi la tine a fost ca ai incercat sa faci ceva. Ai citit, ai analizat, ai ajuns la niste concluzii (in mare parte false) dar totusi... fata de altii, macar tu ai incercat. :tiphat:

am fost nehotarat pt ca...m-am gandit..!daca raptore a fost paranoic si ii vede pe toti mafioti..eu poate ii vad curat pe toti!:)eram nesigur de rolul meu !!

Posted

Mai ramane denyi, andix si the first.

Andix omoara pe oricare la noapte si ramane 1v1, caz in care a castigat psihopatul. Ce e greu?

Posted (edited)

Yeeeaaah :))

Felicitari andix3 !!

* Felicitari, sunteti un grup separat care vrea sa omoare tot ce prinde!

Liquid este un criminal in serie renumit care a "racolat" un psihopat cu tendinte criminalistice (andix).

Edited by liquidlove
Posted

Game Over.

andix3 - psihopat castiga.

Ce zici de asta alexandru? :)

Ah, si lucky... stii cand ti-am zis ca am o vorba la final cu tine. La asta m-am referit :)

Anyway, gg andix. Ai jucat excelent. Sper sa fim in aceeasi tabara la urmatoarea editie. :D

Posted

andi tre sa-mi multumeasca. nu castiga daca nu muream eu. doar mie imi iesea murdar la investigatii, voua va iesea curat <_<

merci merci :D

I WOOONNNN :despair:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...