kreathor Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 alexandru, ai idee cat de mult m-ai disperat in ultimele zile? :)sincer, ma mir ca erai politist competent si cu toate astea atat de nehotarat...ce mi-a placut totusi la tine a fost ca ai incercat sa faci ceva. Ai citit, ai analizat, ai ajuns la niste concluzii (in mare parte false) dar totusi... fata de altii, macar tu ai incercat. :tiphat: Oricum, o sa ai o surpriza la final... una mare :whistle:
RAPTURE- Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Incepe ziua, nu a murit nimeni! Au mai ramas 1. Andix 2. Irnk 3. Denyi 4. the_first Linsare instanta: 3 voturi Linsare la termen: 2 voturi hhahahahhahaha asta e cu schepsis
AleXandrUC Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 hhahahahhahaha asta e cu schepsis eu pe 3 dintre ei i-am investigat!nu are cum...!
Memmorex Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 eu pe 3 dintre ei i-am investigat!nu are cum...!Ti-a scapat chiar ala rau
AleXandrUC Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 alexandru, ai idee cat de mult m-ai disperat in ultimele zile? :)sincer, ma mir ca erai politist competent si cu toate astea atat de nehotarat...ce mi-a placut totusi la tine a fost ca ai incercat sa faci ceva. Ai citit, ai analizat, ai ajuns la niste concluzii (in mare parte false) dar totusi... fata de altii, macar tu ai incercat. :tiphat: Oricum, o sa ai o surpriza la final... una mare :whistle:am fost nehotarat pt ca...m-am gandit..!daca raptore a fost paranoic si ii vede pe toti mafioti..eu poate ii vad curat pe toti!:)eram nesigur de rolul meu !!
Lucian Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 daca ramane 1 vs 1? care voteaza primul castiga?
blk Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Voi presupune ca si the_first va vota irnk.Inchid jocul acum sa nu o lungim.
Linky Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 de parca nu v-am zis ca e ceva in neregula cu andix.....dar pana mea.... cine sa ma creada pe mine #-o
Memmorex Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 lool...nu ma asteptam la asta...andix,You muthaf***a...Tu ne`ai omorat toata mafia:))
blk Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Mai ramane denyi, andix si the first.Andix omoara pe oricare la noapte si ramane 1v1, caz in care a castigat psihopatul. Ce e greu?
Lucian Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 pai de ce? moare denyi, ramane the first. el stiind ca andi e psiho, il calca cu trenul
blk Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 si cine deci a casigat? psihopatul? andix3 - psihopat castiga.
liquidlove Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 (edited) Yeeeaaah Felicitari andix3 !! * Felicitari, sunteti un grup separat care vrea sa omoare tot ce prinde! Liquid este un criminal in serie renumit care a "racolat" un psihopat cu tendinte criminalistice (andix). Edited August 20, 2009 by liquidlove
Lucian Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 andi tre sa-mi multumeasca. nu castiga daca nu muream eu. doar mie imi iesea murdar la investigatii, voua va iesea curat <_<
kreathor Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Oricum, o sa ai o surpriza la final... una mare :whistle:Game Over.andix3 - psihopat castiga.Ce zici de asta alexandru? :)Ah, si lucky... stii cand ti-am zis ca am o vorba la final cu tine. La asta m-am referit :)Anyway, gg andix. Ai jucat excelent. Sper sa fim in aceeasi tabara la urmatoarea editie. :D
andix3 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 andi tre sa-mi multumeasca. nu castiga daca nu muream eu. doar mie imi iesea murdar la investigatii, voua va iesea curat <_<merci merci :D I WOOONNNN :despair: