Jump to content
Lancelot

joc pe forum

Recommended Posts

Posted

@ fanatic, nu am inteles un lucru

ai zis ca persoana care acumuleaza 8 voturi este eliminata .. sau 6

dar daca fiecare participant voteaza pe altcineva

ex: eu votez x .. x voteaza y ... y voteaaza z ... z voteaza qoweoqiw

etc

ce facem ?

Posted

ideea e să cădeţi de acord în privinţa unuia singur :)

dacă nu se acumulează voturi pentru linşare nu moare nimeni, mâine iar vă treziţi câţiva pe norişor! treaba voastră :)

cu excepţia lui Lance, Andix, Ganezu şi Ireal, toată lumea a postat la joc, unii mai mult alţii mai puţin... e bine de ştiut :)

Guest Kamikaze
Posted

cica tre sa postez aici, asa ca...:rofl1:

YESSSSSSSSSS WHO RULZ? LUCI RULZ, UH UH, GOOOO LUCIIIIIII

Posted

daca-i suspend contu pe forum lui nenea de mai sus inseamna ca am ales sa-l impusc in cap din apropiere fara niciun avertisment si incalcand regulile domnisoarei?:D

ca ma tenteaza

Guest Kamikaze
Posted

daca-i suspend contu pe forum lui nenea de mai sus inseamna ca am ales sa-l impusc in cap din apropiere fara niciun avertisment si incalcand regulile domnisoarei?:D

ca ma tenteaza

nu, inseamna ca iti pui singur viata in pericol B)

Guest Kamikaze
Posted

kami, treci la mafia, dă-i edit (îţi dau eu voie!), pune un x acolo în locul izbugnirilor tale intime, salvează, dă-ţi o palmă şi pocăieşte-te!

si acolo cu irnk? la alea nu pot :(

Posted

kimikaze nu esti cuminte pe forum?? Stii cine e aici sa aiba grija de derapajele tale necontrolate si drifturile de pe forum?

Da chair el :D Lance prietenul tau de portelan :D

Guest Kamikaze
Posted

kimikaze nu esti cuminte pe forum?? Stii cine e aici sa aiba grija de derapajele tale necontrolate si drifturile de pe forum?

Da chair el :D Lance prietenul tau de portelan :D

pai sa vedem. am prieten roz, prieten albastru...si acum si de portelan :lol:

si nu te lua de derapajele mele. sau ai uitat cine e la volan si cine e pe trecere? :D

Posted

Celin, daca imi dai voie sa iti zic asa.. nu crezi ca ar fi mai bine sa scurtam "noptile" si "zilele" ? eu nush.. dar de duminica seara pana miercuri seara mi se pare cam mult. Oricum, e doar o sugestie :P

Posted

ptr jocul viitor poate :D

PS lucienn tu tot timpul vei fi in fata trenului condus de mine.Legat de maini si de picioare de sina.Si cantand imnul Bulgariei cu voce tare.

Posted

nopţile sunt de acord să le scurtăm, chiar am sugerat că dacă trimit rapid toţi cu aptitudini pe timp de noapte, încep mai devreme... zilele... e problematic cu zilele, uite de ex Ireal nu a postat un rând şi poate nu are net, e plecat etc. Dacă trece ziua doi sunt nevoită să-l dau afară :) şi nu vreau... hmmm, vedem, mă voi gândi :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...