Life Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 @ fanatic, nu am inteles un lucruai zis ca persoana care acumuleaza 8 voturi este eliminata .. sau 6dar daca fiecare participant voteaza pe altcinevaex: eu votez x .. x voteaza y ... y voteaaza z ... z voteaza qoweoqiwetcce facem ?
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 poi.wanksta...de.aceea.povestim.intre.noi.sa.aflam.criminalul...si.sa-l.dovedim...nu.trebuie...sa.fim.ignoranti...si.sa.votam.ce.ne.taie.capu....
fanaticaldoll Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ideea e să cădeţi de acord în privinţa unuia singur :)dacă nu se acumulează voturi pentru linşare nu moare nimeni, mâine iar vă treziţi câţiva pe norişor! treaba voastră :)cu excepţia lui Lance, Andix, Ganezu şi Ireal, toată lumea a postat la joc, unii mai mult alţii mai puţin... e bine de ştiut :)
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 deci.trebuie.omorati.mafiotii...altfel.ne.omoara.ei....
Guest Kamikaze Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 cica tre sa postez aici, asa ca...:rofl1:YESSSSSSSSSS WHO RULZ? LUCI RULZ, UH UH, GOOOO LUCIIIIIII
Lancelot Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 daca-i suspend contu pe forum lui nenea de mai sus inseamna ca am ales sa-l impusc in cap din apropiere fara niciun avertisment si incalcand regulile domnisoarei?:Dca ma tenteaza
Guest Kamikaze Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 daca-i suspend contu pe forum lui nenea de mai sus inseamna ca am ales sa-l impusc in cap din apropiere fara niciun avertisment si incalcand regulile domnisoarei?:Dca ma tenteazanu, inseamna ca iti pui singur viata in pericol B)
fanaticaldoll Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 kami, treci la mafia, dă-i edit (îţi dau eu voie!), pune un x acolo în locul izbugnirilor tale intime, salvează, dă-ţi o palmă şi pocăieşte-te!
Guest Kamikaze Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 kami, treci la mafia, dă-i edit (îţi dau eu voie!), pune un x acolo în locul izbugnirilor tale intime, salvează, dă-ţi o palmă şi pocăieşte-te!si acolo cu irnk? la alea nu pot :(
fanaticaldoll Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 nu omule, la ultimul post! chiar că mă omori! jur!
Lancelot Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 kimikaze nu esti cuminte pe forum?? Stii cine e aici sa aiba grija de derapajele tale necontrolate si drifturile de pe forum?Da chair el :D Lance prietenul tau de portelan :D
Guest Kamikaze Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 kimikaze nu esti cuminte pe forum?? Stii cine e aici sa aiba grija de derapajele tale necontrolate si drifturile de pe forum?Da chair el :D Lance prietenul tau de portelan :Dpai sa vedem. am prieten roz, prieten albastru...si acum si de portelan :lol:si nu te lua de derapajele mele. sau ai uitat cine e la volan si cine e pe trecere? :D
liquidlove Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 :)Abea astept sa vad cine va fi victima mafiotilor .. so :> Trimiteti email rapid...rapid . :)
nu ma cunosti Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Celin, daca imi dai voie sa iti zic asa.. nu crezi ca ar fi mai bine sa scurtam "noptile" si "zilele" ? eu nush.. dar de duminica seara pana miercuri seara mi se pare cam mult. Oricum, e doar o sugestie :P
Lancelot Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 ptr jocul viitor poate :DPS lucienn tu tot timpul vei fi in fata trenului condus de mine.Legat de maini si de picioare de sina.Si cantand imnul Bulgariei cu voce tare.
fanaticaldoll Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 nopţile sunt de acord să le scurtăm, chiar am sugerat că dacă trimit rapid toţi cu aptitudini pe timp de noapte, încep mai devreme... zilele... e problematic cu zilele, uite de ex Ireal nu a postat un rând şi poate nu are net, e plecat etc. Dacă trece ziua doi sunt nevoită să-l dau afară :) şi nu vreau... hmmm, vedem, mă voi gândi :)