Guest celmaislabaN^ Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 deci ba ce facem acuma? avea 12 voturi, trebuia sa va opriti, nu sa scrieti roluri, nu sa schimbati voturi, nu sa votati pe altii ... asta se intampla cand nu este mod btw, eugen, esti din clanu mafiotilor, uita-te mai bine la regulament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 btw, eugen, esti din clanu mafiotilor, uita-te mai bine la regulament.nu e psiho? :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest celmaislabaN^ Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 e fanatic. dupa cum zice el. @ putem muta discutia aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 nu e psiho? :-?Asta era si banuiala mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 ma rog, ce-o fi... mai mult conteaza ca instincul meu inca functioneaza. sunt unic si fantastic Link to comment Share on other sites More sharing options...
eugen88 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 deci ba ce facem acuma? avea 12 voturi, trebuia sa va opriti, nu sa scrieti roluri, nu sa schimbati voturi, nu sa votati pe altii ... asta se intampla cand nu este mod btw, eugen, esti din clanu mafiotilor, uita-te mai bine la regulament. Eram fanatic..... From: catalina spiridon <celine.spiridon@gmail.com> ... Add to Contacts To: maxim2cai@yahoo.com felicitări, eşti un fanatic! eşti nebun, poţi alege să ucizi pe cineva într-o noapte, este un gest sinucigaş, muriţi împreună. Nu eşti de partea nimănui, tu eşti doar ... nebun. Te-ai facut de kkt slabane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest celmaislabaN^ Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Citeste regulamentu.MAFIOTIRoluri principaleRoluri complementareFanatic/Supradozat• Fanatic al cauzei/clanului, poate alege sa execute un atac nocturn suplimentar sinucigas, in care moare si el si victima. Iese "vinovat" la investigatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eugen88 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Citeste regulamentu.MAFIOTIRoluri principaleRoluri complementareFanatic/Supradozat• Fanatic al cauzei/clanului, poate alege sa execute un atac nocturn suplimentar sinucigas, in care moare si el si victima. Iese "vinovat" la investigatii.Nu eşti de partea nimănui, tu eşti doar ... nebun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Eram fanatic.....Eram sigur ca nu esti mafiot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest celmaislabaN^ Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Eu n-am de unde sa stiu ce-ti scrie tie in mail, eu urmez un regulament ... Inseamna ca pepusha nu stie regulile, sau le bate cap in cap Link to comment Share on other sites More sharing options...
eugen88 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Eu n-am de unde sa stiu ce-ti scrie tie in mail, eu urmez un regulament ... Inseamna ca pepusha nu stie regulile, sau le bate cap in cap Pai normal ma ca ies vinovat pentru ca mor odata cu ala de l-am ucis.Daca vroiam sa te omor, te omoram si muream si eu.Automat ieseam VINOVAT! Oricum esti mafiot,poti sa imi spui orice acum. Eram sigur ca nu esti mafiot. Ma rog.... Multi au votat la aiureala aici. Pu(L)pi a votat pentru ca am folosit de prea multe ori cuvantul fuck.Iar alti 2-3 au votat pentru ca asa au votat ceilalti.Cat de prost sa fii sa nu iti dai seama de rolul meu cand faceam ca disperatu pe aici? Daca preferam sa tac, isi dadeau seama la pulivara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest celmaislabaN^ Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 si alti 12 n-au zis nimic pe tot parcursul jocului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Eu am fost pe aproape, eram sigur ca esti Psycho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Si totusi, de ce va deconspirati ? Care mai e farmecu jocului ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eugen88 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Si totusi, de ce va deconspirati ? Care mai e farmecu jocului ? Pai eu am fost ucis .......Am asteptat pana in ultima clipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Mna, aiurea Luciane, vreau toata faza din avataru tau :D o ai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_first Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 link youtube...ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 .avi .mpeg pls qqqq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Luciane, vreau toata faza din avataru tau :D o ai ? nu, dar o putem reconstitui. tu doar pune-ti sapca Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanaticaldoll Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 50%+1 = 13 corect, doar că am un personaj care va fi descalificat şi voiam să-l scot discret, dar nu l-am mai luat în calcul.... nu vă scapă (mai) nimic ... deci ba ce facem acuma? avea 12 voturi, trebuia sa va opriti, nu sa scrieti roluri, nu sa schimbati voturi, nu sa votati pe altii ... asta se intampla cand nu este mod btw, eugen, esti din clanu mafiotilor, uita-te mai bine la regulament. mersi de sugestie Eram fanatic..... From: catalina spiridon <celine.spiridon@gmail.com> ... Add to Contacts To: maxim2cai@yahoo.com felicitări, eşti un fanatic! eşti nebun, poţi alege să ucizi pe cineva într-o noapte, este un gest sinucigaş, muriţi împreună. Nu eşti de partea nimănui, tu eşti doar ... nebun. Te-ai facut de kkt slabane încă eşti, unul solitar... că aşa am decis eu :) Citeste regulamentu. Eu n-am de unde sa stiu ce-ti scrie tie in mail, eu urmez un regulament ... Inseamna ca pepusha nu stie regulile, sau le bate cap in cap le bate şi ea cum poate. ------------------------------- în altă ordine de idei, regulamentul nu e bătut în cuie, ca organizator am dreptul să schimb ce doresc şi cum doresc atâta timp cât găsesc punctul de echilibru al jocului, eugen nu avea nici o treabă cu mafia, el a fost un personaj controversat care putea schimba câte ceva dacă ajungea să ucidă şi să se sinucidă. cel puţin aşa mi-am imaginat eu lucrurile. e un joc, nu pricep subtilităţile şi nici de ce vă tot atacaţi unul pe altul, ştiu doar că nu e ok, rolurile au fost trase la sorţi, fanatic putea fi oricare dintre voi. eugen a jucat bine şi îl felicit pentru asta, în schimb unii dintre voi nu staţi bine la capitolul bunăvoinţă. dacă mai sunt întrebări, vă invit... încep şi descalificările, am să "cercetez" regulamentul (că nu-l ştiu prea bine) şi am să-l urmez întocmai cu descalificări şi tot tacâmul. întrebare: mai vreţi jocul ăsta sau nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest celmaislabaN^ Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 da vrem jocul . pecat ca din cei care s-au inscris, jumate n-au postat deloc, asta ar insemna sa fie descalificati, sa ramanen vreo 10-12 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Da, cel putin eu mai vreau jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeal Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 da. deci se termina ziua? moare eugen etcetc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest celmaislabaN^ Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 da zeal , a inceput noaptea deja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 s-a terminat deja ziua Link to comment Share on other sites More sharing options...