Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest tavy0209

santaj

Recommended Posts

Guest tavy0209
Posted

Un exemplu daca unu vine si ma omoara pe spot sau cand incerc sa omor un golden si ii fac screen cu pk il pot santaja sa ii cer iteme jewel sa nu il postez sa isi ia ban.

ma intereseaza daca este legal sau ma poate posta el pe mine pt santaj

Guest tavy0209
Posted

pana acu 2 zic ca e permis si unu ca nu este permis....

astept un raspuns de la un admin/moderator...

Posted

N-ar trebuii sa fie neregulamentar atata timp cat inculpatu decide daca accepta sau nu "oferta" celui care ameninta sa-l posteze si de multe ori chiar cel ce se simte vinovat ofera.. :)

Pe de alta parte itemele oferite de acuzat pot fi considerate tot o pedeapsa pt ca ramane fara ele.. deci ar trebui sa fie ok.

Poate de aceea sunt si atatea plangeri retrase :-j

Posted

Un exemplu daca unu vine si ma omoara pe spot sau cand incerc sa omor un golden si ii fac screen cu pk il pot santaja sa ii cer iteme jewel sa nu il postez sa isi ia ban.

ma intereseaza daca este legal sau ma poate posta el pe mine pt santaj

nu scrie in regulament nimika de santaj...daca respectivu o gresit fata de tine si vrei daune materiale go for it...dar nu as face asta in locu tau ca roata se invarte :P

Guest killerua
Posted

nu aici trebuia :|

Posted

Aici este discutabila problema. Pt. ca de ex. imi faci ks pe spot si eu iti zic "imi dai 100 jwl si nu te postez" si tu imi dai iar eu dupa fac pe nesimtitul si te postez o cam incurci, cred ca ar trebui sa specificam ceva in regulament. Dar daca ma gandesc mai bine o lasam la latitudinea moderatorului, oricum o sa discut cu colegii lucrul acesta.

Posted

Aici este discutabila problema. Pt. ca de ex. imi faci ks pe spot si eu iti zic "imi dai 100 jwl si nu te postez" si tu imi dai iar eu dupa fac pe nesimtitul si te postez o cam incurci, cred ca ar trebui sa specificam ceva in regulament. Dar daca ma gandesc mai bine o lasam la latitudinea moderatorului, oricum o sa discut cu colegii lucrul acesta.

Treaba asta e ca si mita din realitate.. adica o dai.. dar nu sti sigur daca iese cum vrei tu :)

Cel ce acuza nu trebuie neaaparat pedepsit.. pt ca acela care da mita o face pe riscul sau si nu are nici un fel de garantie ca va scapa.

Guest LowGmaN666
Posted

din cate stiu ii legal santajul ca si pe mine ma mituit unu dupa ce lam postat pentru autokill..am retras in final da nu am luat mita de la el.

Posted

Treaba asta e ca si mita din realitate.. adica o dai.. dar nu sti sigur daca iese cum vrei tu :)

Cel ce acuza nu trebuie neaaparat pedepsit.. pt ca acela care da mita o face pe riscul sau si nu are nici un fel de garantie ca va scapa.

mita in realitate este pedepsita pt ca afecteaza si alti oameni - colaterali problemei (in final mituitu sfirseste prin a cere mita de la oricine)

dar aici sint doar 2 jucatori - situatia este mult restransa; poate doar sa dai o spaga unuia sa faca misto de altu (pk, ks, spamm, furt, scam etc ), sicane;

nu cred ca este cazul intrucit playerii sint deja excitati si plini de ei (1 e so spui in fata si alta sa te ascunzi in spatele monitorului ) - so te cam astepti ca

playerii sa fie cam mitocani si abea coboriti de la cireada de oi :D

PS :) in realitate daca dai mita te asiguri ca iese cum vrei tu... (lege exista si pentru mituiti si pt mituitori, scrisa sau nescrisa)

in joc dai spaga pe increderea in cel care tio cere :)

PS2: nam citit nici o regula cu privire la mita; anw u platesti mita si daca are el chef te si posteaza dupaia si zice ca esti fraier... :)

cam asa sint playerii astia :)

Posted

Va ramane la latitudinea moderatorului. Daca gasesc o plangere de genul s-ar putea sa aveti parte de o surpriza, ambii, si cel care da "mita" si cel care o primeste (o surpriza destul de consistenta, gen 60-70-80 de zile de fiecare), in cazurile in care tranzactia se face, pe char-urile principale ale celor implicati. Daca doriti sa faceti asa ceva, macar pastrati-o la nivel underground, pentru ca va garantez ca nu o sa va fie bine daca o aduceti la nivel de plangeri.

Posted

Se practica asa zisul "santaj", mai ales daca cel acuzat ia suspend mare in urma plangerii acuzatorului.

Oricum, e bine daca accepti sa dai "mita", sa fii pregatit cu print screen-uri cand ati facut intelegerea ( sa reiasa ca itemele sau jwls pe care le dai sunt in schimbul retragerii postului sau al nedepunerii plangerii respective), astfel in cazul in care cel care a acceptat trade-ul si totusi posteaza apoi, putand fi acuzat de "nesimtire, santaj, minciuna, ascudere de dovezi s.a.m.d. si sunt convins ca va primi si el o vacanta "substantiala".

Atentie, in aceste cazuri nu acceptati tranzactia decat cu charul mare care a fost implicat direct in disensiune cu voi, ca sa nu fie loc de interpretari.

Eu nu am dat pana acu asa zisa "mita", insa am primit de mai multe ori, chiar fara sa cer nimic, mi s-a oferit pur si simplu in schimbul retragerii plangerii.

Posted

Voua va cam place sa lasati totul la latitudinea moderatorului .

Un joc se joaca dupa un regulament si nu dupa latitudinea moderatorului ...

Eu unu is satul de ''in orice alta situatie neprevazuta aici moderatorul are ultimul cuvand''

Va dati seama cate situatii nepravazute sunt in acest joc....

Daca am avea si moderatori neimplicati .... fara caractere de joc apartinand uneia sau altei guilde / aliantse... ceva ceva ar mai fi mers .... insa asa ....... moderatorul e tatic iar playerul daca ''comenteaza''.... fa fi executat ... exemplele le stiti .

Posted

Se practica asa zisul "santaj", mai ales daca cel acuzat ia suspend mare in urma plangerii acuzatorului.

Oricum, e bine daca accepti sa dai "mita", sa fii pregatit cu print screen-uri cand ati facut intelegerea ( sa reiasa ca itemele sau jwls pe care le dai sunt in schimbul retragerii postului sau al nedepunerii plangerii respective), astfel in cazul in care cel care a acceptat trade-ul si totusi posteaza apoi, putand fi acuzat de "nesimtire, santaj, minciuna, ascudere de dovezi s.a.m.d. si sunt convins ca va primi si el o vacanta "substantiala".

Atentie, in aceste cazuri nu acceptati tranzactia decat cu charul mare care a fost implicat direct in disensiune cu voi, ca sa nu fie loc de interpretari.

Eu nu am dat pana acu asa zisa "mita", insa am primit de mai multe ori, chiar fara sa cer nimic, mi s-a oferit pur si simplu in schimbul retragerii plangerii.

Si bineinteles ca vi se va mari si voua suspendul initial, daca nu aveti permanent deja.

@Lapusneanu: Eu si ody nu avem chars de joc. Nu stiu ceilalti daca au.

Posted

Va ramane la latitudinea moderatorului. Daca gasesc o plangere de genul s-ar putea sa aveti parte de o surpriza, ambii, si cel care da "mita" si cel care o primeste (o surpriza destul de consistenta, gen 60-70-80 de zile de fiecare), in cazurile in care tranzactia se face, pe char-urile principale ale celor implicati. Daca doriti sa faceti asa ceva, macar pastrati-o la nivel underground, pentru ca va garantez ca nu o sa va fie bine daca o aduceti la nivel de plangeri.

este exagerat 60+ de zile - aduce a partinire mai ales ca este o situatie neprevazuta de regulament

eu cred ca ar trebui reglementat - daca nu; so rezolva si co spaga mica la adminii jucatori zzzzzzzzzz :bananadance2:

Voua va cam place sa lasati totul la latitudinea moderatorului .

Un joc se joaca dupa un regulament si nu dupa latitudinea moderatorului ...

Eu unu is satul de ''in orice alta situatie neprevazuta aici moderatorul are ultimul cuvand''

Va dati seama cate situatii nepravazute sunt in acest joc....

Daca am avea si moderatori neimplicati .... fara caractere de joc apartinand uneia sau altei guilde / aliantse... ceva ceva ar mai fi mers .... insa asa ....... moderatorul e tatic iar playerul daca ''comenteaza''.... fa fi executat ... exemplele le stiti .

true :beer:

Si bineinteles ca vi se va mari si voua suspendul initial, daca nu aveti permanent deja.

@Lapusneanu: Eu si ody nu avem chars de joc. Nu stiu ceilalti daca au.

:tiphat: nu cred ca este vreun admin pe srv asta sa nu stie cine sint admini jucatori si nejucatori :whistle:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...