Sirius Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 pfff vechiul meu preten de spot in old days sirius....gl cu guildul bro...sper sa vb prin joc!!!! :beer: Old School Destiny? ;;)Very old school :D daca era mai old de atat... aveam cu toti perfuzii.... :))
Sirius Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 :beer: cate un stejar la toti mai ales my bro's :)
Guest Tarkelic Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 :beer: cate un stejar la toti mai ales my bro's :)woohooo :beer: :beer: :beer:
Guest Tarkelic Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Am permisiunea de la Siri sa va spamez cu bancuri ^^ Unde se intalneste maneaua cu rapul?Undeva in Balcani.____________________________________Un om il intalneste la o petrecere pe noul sot al fostei sotii. Dupa cateva pahare se duce si il intreaba pe cel nou:- Ei, cum e sa folosesti marfa second-hand? La care cel nou raspunde: -Nu e rau deloc! Dupa primii 5 cm e absolut noua!______________________________________________Un barbat naufragiaza pe o insula pustie si ramane acolo 10 ani. Intr-o zi o fata frumoasa inoata pana la insula intr-un costum de scafandru…Barbatul: “Buna! Sunt foarte bucuros sa te vad!”Fata: “Buna! Se vede ca esti aici de mult timp. De cat timp n-ai mai fumat o tigara?”Barbatul: “De zece ani!” Fata trage fermoarul de la un buzunar al costumului si scoate o tigara pe care i-o da barbatului.Barbatul: “Oh multumesc din suflet!”Fata: “Si de cand n-ai mai baut ceva?”Barbatul: “De zece ani!”Fata trage fermoarul de la un buzunar mai mare si scoate o sticla de whiskey pe care i-o da barbatului.Barbatul: “Oh…multumesc mult. Esti ca o zana buna!”Fata: (coborand fermoarul costumului) “Si ia spune-mi, de cand n-ai mai avut o partida…?”Barbatul: “Oh, Doamne, sa nu-mi spui ca ai si crose de golf acolo?!”________________________________________________Un rus si cu un american merg la o ghicitoare.Rusul se repezeste si o intreaba:-Ce vezi in viitorul tarii mele?-Vad o gramada de capitale:Moscova,Levsky,Minsk,Erevan,Sofia.Se va alege prafu de tara ta,un haos total.Americanul intreaba si el:-Cate capitale vezi in tara mea?Ghicitoarea se uita,se uita,cu greu citeste si ii spune:-Numai un,Washington! -Vai ce bine,rasufla usurat americanul,dar de ce ai citit asa de greu?-Pai daca scria in araba!____________________________________________________________
denomonk Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Gl cu guilda bro!!dar tia fost cam foame cand ai scris de ai mancat subpuctele 2 si 17 :P
Guest Vassago Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 haha al 2-lea banc taregg urat :-jP.S. new page :P
Guest Tarkelic Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Acuma new page ^^ Un barbat a fost nevoit sa se duca la spital pentru a-i fi indepartata verigheta de pe penis. Verigheta pe care i-a pus-o amanta cand dormea, dupa ce i-a gasit-o in buzunarul pantalonilor. Oare ce este mai rau?1. Sa descopere amanta ca esti casatorit?2. Sa ii explici nevestei cum a ajuns verigheta pe penis?3. Sa descoperi ca penisul tau are loc in verigheta? ___________________________________O femeie ajunge la magazinul din cartier cu 10 minute sa se inchida.- Buna seara, aveti gaini?Vanzatorul plictisit si obosit, scoate singura gaina din lada frigorifica. O pune pe cantar: 1.120 kg.- Ramane?- Alta mai mare nu aveti?Asta nervos baga gaina in lada, si neavand alta, tot punga aia o scoate. O aseaza pe cantar si tine si degetul apasat:1.650 kg- Perfect, le vreau pe amandoua!_________________________________________Vin oaspeti la un programator, dar la el e galagie - se cearta intre ei copiii. Oaspetii intreaba:- De ce se cearta asa copiii?Intorcand capul de la calculator programatorul raspunde:- Conflict intre versiuni!______________________________________________Mergand pe munte, un turist ajunge la o stana cu oi albe si oi negre. Turistul ii spune ciobanului:- Bade, da' frumoase oi mai ai!Ciobanul raspunde:- Daa, frumoase oile albe...- Dar cele negre? Alea nu sunt frumoase?- Frumoase si alea...- Si dau lapte bun oile astea?- Bun, alea albe...- Si alea negre nu?- Si alea negre...- Si lana cum e?- Buna lana oilor albe...- Pai si oile negre nu au lana buna? intreaba turistul enervat- Buna si aia...De-a dreptul enervat, turistul intreaba:- Bade, da' ce ai cu oile negre? Nu inteleg de ce de fiecare data cand te intreb imi zici doar de oile albe. Care e diferenta?- Pai vezi tu, oile albe sunt ale mele...- Si alea negre? Ale cui sunt?- Tot ale mele...
Sirius Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 salz se mai fac recrutari?SalSpune si tuclasalvlde cand jocivarsta:)si mai vorbimspor la lvl si exp :beer: