Jump to content
Guest Katrina

Lucian Batos Odihneasca-se in pace

Recommended Posts

Guest Katrina
Posted

Azi la ora 2, la 15 metri de mine, s-a aruncat in cap un fost coleg, de la etajul 7 al Politehnicii Timisoara, in mijlocul aleei intrarii secundare. Deces instant, sinucidere. Mesaj pentru toti studentii: Nimic nu e mai important decat viata... nici banii, nici scoala, nici nimic!!!

Dumnezeu sa il odihneasca. Respect pe viata! :crybaby:

Posted

Don`t go retard now, Veritasaga. Sa nu mai zic de mesajul ei "Nimic nu e mai important decat viata... nici banii, nici scoala, nici nimic!!!"... e total pueril. Mai bine mor fericita cu bani doldora stiind ca am realizat ceva.

Guest RobertBK
Posted

banii n-aduc fericirea

R.I.P

Posted

Scuzati-mi parerea da mie mi se pare ca a fost un idiot.... ok era dus cu pluta si a vrut sa se omoare... dar fa-o tu acolo singur in casa...taie-te in baie....nu fa rau si altora...ati citit reportajul? a cazut intre un grup de studenti....daca doamne fereste cadea pe unul din ei il omora pe loc.... si daca ati citit ati vazut ca 3 din ei sunt acum in stare de soc ....o chestie din asta nu iti trece in toata viata....pe unii chiar ii schimba ca, comportament....e foarte grav sa vezi moarte cu ochii tai.... sunt sigur ca si ceilalti baieti sunt socati....dar ei se cred "duri" si nu recunosc... un psihiatru ar trebui sa-i consulte imediat...dar ce sa-i faci tot Romania ramane... nimeni nu se agita pentru nimic....las-o asa daca merge nu? sa-i fie tarana usoara...ca nu doresc nimanui raul...dar ce a facut nu e normal

Posted

Azi la ora 2, la 15 metri de mine, s-a aruncat in cap un fost coleg, de la etajul 7 al Politehnicii Timisoara, in mijlocul aleei intrarii secundare. Deces instant, sinucidere. Mesaj pentru toti studentii: Nimic nu e mai important decat viata... nici banii, nici scoala, nici nimic!!!

Si cel mai bun lucru pe care l`ai avut tu de facut, dupa ce s-a sinucis un "fost coleg" de-al tau, a fost sa vii sa postezi pe Linkmania la ora 03:41 (101 minute dupa) ? :blink:

banii n-aduc fericirea

R.I.P

Corect, banii n-aduc fericirea. O cumpara gata facuta. :P

Posted

Asta vroiam si eu sa intreb :)... altfel, nu-i vad rostul aici :).

Cum nu ii vezi rostul ?

Daca baiatul a simtit ca ar trebui sa faca asta pentru un prieten,nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine ? Tu nu ai fi facut la fel ?

#r.i.p ..

Posted

rip deoarece a fost colegul tau. in rest, ai cam gresit sectiunea.

nu mai are voie omu sa`si descarce supararea ? traiti doar ptr MU ? !

LinkMania Forums > Play Online > MU Online > Comunitatea Mu Linkmania > Lucian Batos Odihneasca-se in pace

ha..?

Posted

poate o fi jucat si el mu ... si pana la urma nu mi se pare neaparat ceva gresit e bine sa mai vezi si realitatea ca pe aici prin topicurile astea vedem numai copii frsutrati care spun numai balarii ! condoleante...

Posted

poate o fi jucat si el mu ... si pana la urma nu mi se pare neaparat ceva gresit e bine sa mai vezi si realitatea ca pe aici prin topicurile astea vedem numai copii frsutrati care spun numai balarii ! condoleante...

:))

#apropo scrie sub ..scuze pentru off-topic :)

Posted

Cum nu ii vezi rostul ?

Daca baiatul a simtit ca ar trebui sa faca asta pentru un prieten,nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine ? Tu nu ai fi facut la fel ?

#r.i.p ..

Hai ma sensibililor. Cata afectiune, incep sa plang in curand. Aici nu este sectiunea Decese si Comemorari.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...