Guest ngrmihai Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 chestia e cam asa....daca nu era castelu la honey, nu s'ar fi venit cu asemenea idei...parerea mea. cum au spus si altii, din moment ce nu ocupam locuri pe server, nu deranjam pe nimeni, exp nu e colosala,nu vad de ce trebuie impuse anumite reguli care chiar nu au nici un rost...
Bobby Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 #Dumnezeu oarecum e lot-ul nostru , deoarece e harta castigata in urma unui event , dar nu inteleg de la ce teai luat cu injuratul , aici era vb de razii-afk.TU NU intelegi , ca noi nu deranjam cu nimik :| , cum au spus si altii deobicei raziile se fac ca sa faca loc pe spot la cei care sunt on , dar in lot nu ai cui sa ii faci lot deoarece suntem doar 1 alianta"Imaginatia e mai importanta decat cunoasterea."(Einstein)
lescama Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Domnilor Moderatori, cu asemenea idei comuniste inca traiti ? Ce doriti de la jucatorii LM ? Sa va ridice statuie ? Sa fiti slaviti cand intrati pe server/forumS-a castigat dreptul la libera exprimare in 1989, ceea ce dumneavoastra interziceti pe MU LinkMania. Atat timp cat sistemul este comunist nu ai cu cine sa stai de vb, pentru ca nu isi pot recunoaste greselile si vad doar inainte ( ca si calul ). Prrofitati de faptul ca nu se mai ocupa nimeni de server si va faceti de cap.Interesele care le aveti ca jucator incercati sa le rezolvati cu functia de moderator/GM pe care o detineti.Nu sunteti demni de a fi moderatori pe un server pentru ca nu stiti sa intelegeti jucatorul, vedeti doar punctul vostru de vedere. Nu stiti sa lasati la o parte acuzatiile si sa vedeti esenta lucrurilor si ripostati un un vocabular de la tara.Iar ca sa fiti respectati pe server trebe sa va castigati respectul, si asta nu se face impunand cu tiranie propriile voaste reguli.Pentru ce este jocul acesta? pentru voi adminii de tot timpul este cum vreti voi ?Sunteti JALNICI, sub orice critica.
Fury Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 fara razii in lot , este bonusul la castel deci nu cred ca ar trebui sa se faca razii :)
al3xandru Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ma nu mai dramatizati atat nu va da contor nimic asa e facuta razie din an in paste..Daca nu ati lasa pc 1 luna aprins si gata..ce joc ti se pare asta sa nu misti un deget? :)) ar fi un avantaj prea mare sa dormi acolo non stop si sa`r duce cu totu echilibru care oricum e fragil..
Guest lufadori Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ma nu mai dramatizati atat nu va da contor nimic asa e facuta razie din an in paste..Daca nu ati lasa pc 1 luna aprins si gata..ce joc ti se pare asta sa nu misti un deget? :)) ar fi un avantaj prea mare sa dormi acolo non stop si sa`r duce cu totu echilibru care oricum e fragil..1 razie din an in paste ??????????????????????????? uitate mai bine sint intre 5 -10 razii pe zii ai la tine inseamana la an ??????daca avea castelu alt guild nu se faceau razii .............. dar ca vai doamne honey are castelu hai sa facem razii
Vand papusi gonflabile Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 pai...tinand cont ca doar alianta ce detine castelul poate intra pe acolo si raziile au ca scop principal deconectarea jucatorilor pentru a face loc celor ce stau on, mie unul mi se pare a fi ok ideea, ca nu cred ca isi vor unul altuia spotul.problema nu e asta , orasele sunt pline de afk-isti iar gm-ii se reped intai in LOT sa faca razie apoi ies de pe cont.din pacate am prins aseara faza asta si chair am fost curios sa vad daca se face razie doar in LOT ,sau se fac pe toate hartile.Domnilor Moderatori, cu asemenea idei comuniste inca traiti ? Ce doriti de la jucatorii LM ? Sa va ridice statuie ? Sa fiti slaviti cand intrati pe server/forumS-a castigat dreptul la libera exprimare in 1989, ceea ce dumneavoastra interziceti pe MU LinkMania. Atat timp cat sistemul este comunist nu ai cu cine sa stai de vb, pentru ca nu isi pot recunoaste greselile si vad doar inainte ( ca si calul ). Prrofitati de faptul ca nu se mai ocupa nimeni de server si va faceti de cap.Interesele care le aveti ca jucator incercati sa le rezolvati cu functia de moderator/GM pe care o detineti.Nu sunteti demni de a fi moderatori pe un server pentru ca nu stiti sa intelegeti jucatorul, vedeti doar punctul vostru de vedere. Nu stiti sa lasati la o parte acuzatiile si sa vedeti esenta lucrurilor si ripostati un un vocabular de la tara.Iar ca sa fiti respectati pe server trebe sa va castigati respectul, si asta nu se face impunand cu tiranie propriile voaste reguli.Pentru ce este jocul acesta? pentru voi adminii de tot timpul este cum vreti voi ?Sunteti JALNICI, sub orice critica.cam are dreptate,din pacate si aduc aminte 99 meu dat degeaba.O.T. Eu unul nu am absolut nimic impotriva raziilor in LOT ,dar sa fie dupa ce se fac pe celelalte harti.Parerea mea : faci razie arena,icarus unde avem contor ,apoi cureti orasele de afk-isti apoi daca ai chef mai faci un tarkan/aida si abia apoi LOT. E ceva de munca ,ar trebuie sa faa simultan 2-3 admini razie sau pana mea,cum o fi ,doar sa lase LOT-ul la urma. in LOT e doar o alianta ,daca faci direct acolo razie logic ca se interpreteaza ca ai ceva cu alianta respectiva. Iar motivul pentru care se face razie in LOT este deconectarea celor care fax xp stand afk ,nu a celor care ocupa un loc pe server aiurea (cum sunt cei din orase ) .
solo_boy Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Pe voi cred ca va mananca invidia , nu stiti ce sa mai facetzi sa ii ardeti pe cei din HONEY :bananadance2: @"Traim in romania si ata ne ocupa tot timpul"sadi acuma serios va cam atacati voi singuri...nui cred ca va nvidiaza nimeni pt castel ca pana la urma de ce vrem castel "ancient items" si "lvl380 items".Pana acuma da am vazut ca sunteti imbracati toti in seturi ancient dar alea mai cad si in alte parti nu numa in castel(chaos castel kalima 7 bc7...)si lvl 380 items..scuzama dar aveti castelu cred ca din aprilie si nu am vazut pe unu de la voi cu set 380 pe el...e ca si cum nu ati avea castel...am inteles ca sunt in jur de 20 de spoturi in LOT...20x5=100,100 de playeri care stau afk fara grija,nu ar fii asta problema dar daca se ajunge sa avem serv full ziua si s-ar baga razie atuncia in LOT crezi ca nu ar iesii scandal...ceva de genu"pai cand o avut honey castelu nu ati facut razii acuma faceti..."asa m-ai bine se face de la inceput si se evita astfel de argumente pe care le fac la adresa guildey voastre
Dark Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 sunt si vor mai fi sugestii asemanatoare in care playerii sa doreasca ceva, sau sa sugereze ceva iar ideea sa fie respinsa subit si cu adaugarea detaliului ca daca nu va convine plecati. sectiunea MU a forumului e cea mai proasta sectiunea dar si cea mai vizitata, cea care face traficul cel mai mare. de ce suportati toate astea? de ce chiar nu plecati cand vi se zice ? :] acceptati sa fiti umiliti si de multe ori fortati la tacere si totusi continuatia sa perseverati, reveniti cu placere pt a fi batjocoriti din nou. e si vina voastra pt ca de fiecare data cand ati fost nedreptatiti ati tacut din gura, ati tolerat si ati continuat sa jucati si sa aveti activitate in joc si pe forum. multi dintre voi poate nu stiu ca sunt sute de mmorpg free, 3D, si care chiar au gameplay, din punctul meu de vedere utopia (joc text, bwroser net) e mai complex decat mu. sectiunea mu a forumului e mai speciala, are reguli diferite fata de restul forumului, administratia nu face fata, nu este incurajat gameplayul (cum a zis linu intr-un post la sugestii, faceti toate chestiile rele pt jucatori, suspenduri, razii, warns, atitudine, da da, atitudine, GMul ar trebui sa aiba o atitudine diferita fata de playeri, sa fie deschisi si chiar sa te ajute, am vazut de multe ori, texte in care GMul respectiv refuza sa raspunda problemelor unor playeri pe motiv ca face altceva, si ca nu are timp de problemele lui, sau GM care isi bat joc de alti playeri .. doar pt ca pot si pt ca este un server PVP, exemplele sunt multe, cei care au jucat macar 3-4 luni pe oricare din bazele de date le cunosc; din nou administratia are probleme de organizare, cei care au jucat wow pe blizzard stiu cat de amabili erau GM, era o placere deosebita sa discuti cu unul din ei), regulamentul e prost, pt ca avantajeaza moderatorul, nu playerul (cu acea precizare suspend minim si cu partea in care moderatorul are ultimul cuvant de zis - unii moderatori nu citesc si continuarea, doar in situatiile neprevazute in regulament, o da si sunt pregatit si de dat exemple pt moderatorii rai care vor sa atenteze la valoarea warnului, sau probabil direct suspend , filtru etc,). so .. joc prost, administratie proasta (prost organizata ma refer :]), comunitate ... o fi pe acolo ceva ceva, dragi playeri de ce mai ramaneti? plecati pe alte servere pe alte jocuri, daca nu puteti, atunci jucati jocul lor, dupa regulile si atitudinea lor si nu va mai iritati de fiecare daca cand nu va convine ceva, inghititi si treceti mai departe!PS: uitasem, raspuns pt administratie, la intrebarea de ce mai vine lumea daca e atat de neagra sectiunea mu(inclusiv jocul), R:pt ca poate fi jucat atat de un adult cat si de un copil, lipsa unui gameplay si complexitatea redusa il fac f ushor de jucat; din 700 de locuri pe serv voi aveti o medie de cate locuri ocupate constant? 500 ? din care 200-300 sunt jucatori mai vechi si restul sunt jucatori noi , care nu se stie daca ii veti mai pastra? din cei 200-300 jucatori vechi cati veti mai pastra? varianta voastra de mu s1 e proasta, e veche si are multe buguri, concurenta e puternica si voi nu veniti cu nimic mai deosebit fata de un server cu 999x exp, macar acolo joci de fun, cresti rpd, dar la voi ce gaseste jucatorul de rand? regulamente, sanctiuni, indiferenta. toti plang perioada de inceput pt ca nimeni nu mai jucase mu inainte,era un joc nou pt multi, jucatori experimentati de mu nu prea au fost, maxim 10, iar acei jucaotri experimentati , nu au ramas prea mult, atmosfera de acum 4-5 ani, de pe 1st db se regaseste si acum, nu e nimic schimbat, doar mentalitatea noastra e diferita(am evoluat si vrem mai mult, dar de unde daca nu se poate), care inca speram la ceva bun, si de asta unii mai revin, mai pleaca, altii mai raman .. si oricum MU face trafic, atata timp cat se face trafic se primesc bani, venituri mari si cheltuieli mici => profit mare, asta e un principiu simplu si ideal in economie, iar cheltuielile mici ne afecteaza pe noi ca jucatori (server prost si conexiune proasta = lag)
Guest lufadori Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 gandlf sai aduc aminte ca se poate face 1 item pe zii sau poate sa pice acea incercare ... dca nu stii te rog documenteazate inante sa vb prosti
solo_boy Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 gandlf sai aduc aminte ca se poate face 1 item pe zii sau poate sa pice acea incercare ... dca nu stii te rog documenteazate inante sa vb prostiaprilie-iunie sa zicem 50 de zile...vrei sa zici ca un set nu puteai face n tot timpu asta...Stiu ca se face 1 item pe zii am avut si eu castel pe alte serv....
Dumnezeu Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 sigur nu deranjati pe nimeni stand afk in lot DAR avantajul csului este acidentele,itemele +380,jwlu ala (jog),daca sar lasa si afkul nu credeti ca ar fi prea mare avantajul?sau daca ar fi asa alianta care detine csul sa nu mai aiba dreptul la spoturile de pe hartile normale si sa stati in lot afk o viata .(suna bine :))
wolfuletz Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Sunt deacord cu ceea ce spusese Gandalf mai devreme.Sunteti un guild mare cu members la fel, tot respectul pentru voi, sunt sigur ca lumea va invidiaza pentru asta, dar nu va sta bine sa "pozati" in postura de victime. Parerea mea este ca nu trebuie sa aveti decat avantajele pe care vi le ofera jocul in sine prin detinerea castelului si nicidecum favoruri sau exceptii de la regulament sau cum doriti sa o luati.
dan!el Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 parerea mea este ca LoT este o harta ca oricare alta , iar pe acest server : "este interzis sa faci xp fiind afk!", nu inteleg de ce nu s-ar aplica si pe acea harta? Faptul ca o alianta detine castelul ofera deja suficiente avantaje si nu cred ca ar trebui atata "mahalageala" pentru un alt avantaj. In curand o sa vreti ca sa se mareasca si xp'ul in LoT ca nah, concurenta e acerba si macar sa merite, sau cum? :))Vreti sa faceti xp stand afk, faceti-o pe barba voastra si nu mai poluati forumul cu astfel de prostii.pe scurt sunt contra :P
-SomE- Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 #dan!el in primul rand lot nu e ca orice harta , daca era ca orice harta putea sa intre orice player , dar in lot intra doar detinatorii castelului.#De ce tot deviati de la subiect , unu zice de dupe , altu de xp .#Daca se permine afk lot adica fara razii , nu incurca pe nimeni , pe o parte e si avantajul vostru , ca daca lasam afk poate sa pice antice si sa nu le luam ca deh am fost afk #Xp in lot nu e mare , 1-2-maxim 3 k xp cu pt, si fara 4-5-6k :|
[Convicted]Lance Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Of Dark :) tocmai tu vb de mdoerator/gm :)ma rog ... .ma abtinSo ..nu vreti razii in LoT..si totusi se intampla asta..bineitneles datorita mie care abia astept sa va sutesc cateva bucati din anicent de pe jos in timp ce dormiti..si oricum e clar ca va urasc si vreau sa va fac jocul un iad..probabil o sa si propun ca toti cei din alainta HONEY sa fie inchisi in castel cu vreo 2 lacate si sa ramanem noi restul de muritori care salviam dupa toate bunatile voastre :(Sincer sunt neutru in aceasta problema..:) daca colegii mei vor sa va strice somnul si afk-ul..asta e:) eu inca nu am dat pe acolo (decat o data cu gasca de colegi dupa mine) in ciuda delcaratiilor unora dintre voi ( uneori vecine cu paranoia ofc) So stay in school si stay clean
boomeey Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 daca s-ar mari xp-ul ca in arena la tarcuri as fi de acord 100% sa se bage razii in prostie + contor+suspend dar la xp-ul actual ar fi de toata jena sa se puna contor de afk.
Redemption Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Nu se va face nici o exceptie cu privire la raziile in Lot.:closed: