stark-mad Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 fara razie in lot(land of trials)...spre surprinderea mea, de cateva zile se fac razii in lot. nu inteleg de ce se intampla acest lucru, chiar nu ne`am castigat dreptul la CS, ca pe aceasta harta sa ne facem regulile noastre?!De deranjat, nu denrajam pe nimeni, nu ocupam spoturile altor jucatori care stau on,loc pe srv e destul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RAGE[Jester] Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 fara razie in lot(land of trials)...spre surprinderea mea, de cateva zile se fac razii in lot. nu inteleg de ce se intampla acest lucru, chiar nu ne`am castigat dreptul la CS, ca pe aceasta harta sa ne facem regulile noastre?!De deranjat, nu denrajam pe nimeni, nu ocupam spoturile altor jucatori care stau on,loc pe srv e destul...while u're at it , dc nu faceti si niste dupe pe acolo ... e server 2 .. e ca si cum e al vostru right?v-ati castigat dreptu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex86 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 ' date='Jun 4 2009, 08:20' post='3894214']while u're at it , dc nu faceti si niste dupe pe acolo ... e server 2 .. e ca si cum e al vostru right?v-ati castigat dreptu :))da' pe tine te-a intrebat cineva de sanatate? tu vezi-ti de caracterul sters si lasa-nete dai mare destept pe forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sadi022002 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 #-o Invidiaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RAGE[Jester] Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 da' pe tine te-a intrebat cineva de sanatate? tu vezi-ti de caracterul sters si lasa-nete dai mare destept pe forum...Dar pe tine cine te-a bagat in seama de imi dai reply si cu ce ma rog ma dau "mare destept pe forum" ?! Eu unu am ras cand am mi-am vazut charu sters ... dc?pentru ca nu traiesc in jocul asta de cacao .. spre deosebire de multi.Tu ce ai fi facut in locu meu ?! ai fi plans? te-ai fi taiat pe maini ?! Sunteti tristi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stark-mad Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 pai ce treaba au dupele cu razia?jester se vede ca te hranesti prin fotosinteza si nu ai mancat de mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 ' date='Jun 4 2009, 10:23' post='3894425']Eu unu am ras cand am mi-am vazut charu sters ... dc?pentru ca nu traiesc in jocul asta de cacao .. spre deosebire de multi.Tu ce ai fi facut in locu meu ?! ai fi plans? te-ai fi taiat pe maini ?! Sunteti tristi ...ai ras pe dreq. ai avut impresia ca s-a creat o legatura bridge intre contu tau real si contul ala :rofl2: give us a break! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spauny Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 banuiesc ca dak o sa pierdeti cs o sa vreti razie lot ?este harta.. sa se faca razie insa fara sa se contorizeze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SomE- Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 #nu nu vrem razii lot daca pierdem cs [cel putin din pct meu de vedere]#ideea este ca atata timp cand nu ocupam locuri in plus [srv nu e full] nu deranjam pe nimeni #cum a zis si boom atata timp cat am stat on sa facem lvl ca sa castigam castelul, este dreptul nostru ca in lot sa ne facem propriile reguli ,deoarece doar noi avem acces aici :), iar xp in lot nu este asa de mare ca sa zicem ca vai , stam afk in lot si dam rr in "prostie"#nu stiu de ce tot va luati de dupe ..., din cate stiu aici e vb despre razii nu DUPE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Despe Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Daca s-ar baga si contuar ar fi perfect :-" :cool2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SomE- Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 #da da vezi sa nu contor de afk in lot , da compari lotu cu arena ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex86 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Daca s-ar baga si contuar ar fi perfect :-" :cool2:cand o sa fie xp ca in arena / icarus atunci sa vii cu dume din astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sadi022002 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Daca s-ar baga si contuar ar fi perfect :-" :cool2:Pe voi cred ca va mananca invidia , nu stiti ce sa mai facetzi sa ii ardeti pe cei din HONEY :bananadance2: @"Traim in romania si ata ne ocupa tot timpul" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamikaze Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 pai...tinand cont ca doar alianta ce detine castelul poate intra pe acolo si raziile au ca scop principal deconectarea jucatorilor pentru a face loc celor ce stau on, mie unul mi se pare a fi ok ideea, ca nu cred ca isi vor unul altuia spotul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RAGE[Jester] Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 ai ras pe dreq. ai avut impresia ca s-a creat o legatura bridge intre contu tau real si contul ala :rofl2: give us a break!pana mea .... cand esti plecat in concediu la mare .. ce sa intelegi din ce iti zic altii prin telefon ?! dar nu e nimic ... ti-am promis ceva boom si o sa ma tin de cuvant pana la urma :DDa sadi , e invidie mare ... iti dai seama .. ai castelu .. omg ... wtf?! ai ce pune in c.v la angajare nu gluma.Si ca sa fiu on topic : mi se pare ok cu razia in lot dar fara contor .. ca na .. vb lui alexey .. daca era xp-ul ...bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uLise Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Siegeul lor regurile lor.No razii no nothing , merita sa stea afk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acelasi_bandit Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Frate asta e meritul lor , merita plansa aia si sa stea afk..#agree Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3xandru Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 nu`s de acord ti`ai castigat dreptu prin castigarea cs.ai acces in lot unde cad anciente si na`i concurenta la spoturi..e de ajuns , o regula de baza pe tot serv.Nu faci xp afk..nu conteaza unde esti :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumnezeu Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 poate va insusiti si dreptul de a injura GMi in lot doar e lotu vostru:))asa daca e si restul servarului o sa vreie ca in bc/ds sa cada iteme +380 doar mai sant si oamenii care mai joaca 1-3ore de placere .contra :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 AFK este afk oriunde stai si in oras te poate lua cu afk si nici acolo nu deranjezi pe nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 invidia e mare :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiNU Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 fara razie in lot(land of trials)...spre surprinderea mea, de cateva zile se fac razii in lot. nu inteleg de ce se intampla acest lucru, chiar nu ne`am castigat dreptul la CS, ca pe aceasta harta sa ne facem regulile noastre?!De deranjat, nu denrajam pe nimeni, nu ocupam spoturile altor jucatori care stau on,loc pe srv e destul...Raspunsul:Nu va convine ca facem razii in LOT lasati dragilor castelul altcuiva, poate lor o sa le convina ca se fac razii acolo.sauHarta LOT apartine serverului LinkMania, serverul LinkMania are niste reguli, vrei sa joci te supui lor, nu iti convin poti merge in alta parte, simplu.Tu daca nu incetezi cu atacurile astea ne suparam si s-ar putea sa iti faci cate un username pe fiecare zi, deja incep sa ma satur de atacurile voastre. Sper ca am fost foarte clar. Multumesc.Si parerea mea - #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 invidia e mare :)asta este raspunsul vostru cand cineva nu este de acord cu voi,credema ca ma doare in cot de castel si de exp,mai sunt si playeri care joaca de distractie Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtest Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Raspunsul:sauSi parerea mea - #-oParerea ta deocamdata in modul cum te comporti este egal cu 0. Iti zic asa informativ.Nu-ti mai da palme ca ti se invinetesc degeaba ochii si nu mai poti lasa caracterul afk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SomE- Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 #Dumnezeu oarecum e lot-ul nostru , deoarece e harta castigata in urma unui event , dar nu inteleg de la ce teai luat cu injuratul , aici era vb de razii-afk.TU NU intelegi , ca noi nu deranjam cu nimik :| , cum au spus si altii deobicei raziile se fac ca sa faca loc pe spot la cei care sunt on , dar in lot nu ai cui sa ii faci lot deoarece suntem doar 1 alianta Link to comment Share on other sites More sharing options...