koka Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Se stie ca elful are nevoie de sageti ca sa poata omora,sa faca exp,sa creasca...etc! e singurul caracter care depinde in totalitate de sageti. Sugerez sa fie dublate sau chiar triplate numarul sagetilor la shop asa cum o fost marit si numarul potiunilor la shop,cred ca se poate face acelasi lucru si pt sageti.Daca vrei sa tragi cu elful intr-un spot puncti si ti se termina sagetile ce faci? stai si dai globaluri la toti sa iti aduca cineva sageti? din aspectul asta au sagetile o importanta mai mare ca potiunile de viata/mana iar daca s-a putut mari numarul potiunilor de viata/mana nu vad dc nu s-ar putea mari si nr sagetilor. :tiphat: PS: nu am gasit alt subiect pe tema asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Am mai discutat acest subiect in game daca nu ma insel. Numarul maxim de sageti la elf este de 255/pachet (sau 250).Nu se pot face din setari pachete mai mari de 255, si nici fenrirul nu scuteste elful de consumul de sageti, arcul la fel. Momentan sugerez sa luati mai multe sageti si sa folositi si Store. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koka Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 offf ce nasol!! Link to comment Share on other sites More sharing options...