lixandra Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Cat va dura perioada de stopare si de rarire a celor cu jewels multe?Jewels pica din ce in ce mai putine. Nu mai pica din box of heaven, decat uniria. Macar de pica satani.Si cu chaos e o problema... nu credeti ca a fost modificat cam drastic drop-ul?O mica parere a unui moderator, se poate, despre cat va dura perioada asta si daca are cumva alt scop in afara de rarirea jewel-urilor :)? Daca da, de ce si la chaos? Si alea se dupau :)?
-GUNIT- Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 si kundunul ar trebui modificat <_< am fost de cam 6-7 ori la el si nici un ancient.. doar porcarii ne exe de lvl 380... :|
ShorTyx Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 adminii au inceput sa-si faca o lume a lor, cica daca scot lehapu vor rezolva ceva, DE CE NU FAC CEVA MAI SIMPLU? ca de exemplu sa mute lahapul crywolf(serv 2) si acolo sa nu se poata da trade..nu ca ei trebuie sa il scoata ca sa ne despachetam noi jwl-urile...la naiba cu serverul!
galorDW Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 adminii au inceput sa-si faca o lume a lor, cica daca scot lehapu vor rezolva ceva, DE CE NU FAC CEVA MAI SIMPLU? ca de exemplu sa mute lahapul crywolf(serv 2) si acolo sa nu se poata da trade..nu ca ei trebuie sa il scoata ca sa ne despachetam noi jwl-urile...la naiba cu serverul!hey asta era ideea mea <_<
Guest LowGmaN666 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 adminii au inceput sa-si faca o lume a lor, cica daca scot lehapu vor rezolva ceva, DE CE NU FAC CEVA MAI SIMPLU? ca de exemplu sa mute lahapul crywolf(serv 2) si acolo sa nu se poata da trade..nu ca ei trebuie sa il scoata ca sa ne despachetam noi jwl-urile...la naiba cu serverul!te asigur 100% ca nu numai prin lehap se pot face pachetele alea de jwl mai este si Goblinul o sa-l scoata si pe ala #-o
ija4ok Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Am mai explicat si pe global de 10 ori, va mai zici si aici odata.Dupele nu se faceau la lahap ci prin functia lui de impachetare si despachetare a jwl. Se puteau face dupe fara sa fii langa el.Pentru Lexa, drop-ul nu a fost modificat deloc.PS: Te-am lamurit ShortyX?
ShorTyx Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 mda ija...m-ai lamurit, spusele lui MurDoc si vdragosh sunt niste minciuni"pe s1 nu se pot face dupe!"
alexix Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 mda ija...m-ai lamurit, spusele lui MurDoc si vdragosh sunt niste minciuni"pe s1 nu se pot face dupe!"macar pe 97d trebuia sa astepti bc/ds si nu aveai decat 5 min la dispozitie, aici poti face la orice loc la orice ora =)) btw, daca dragosh a gasit o cale de a-i depista si au luat ban/filtru, ce rost are sa mai scoateti lehapu ala? credeti ca daca jwl-urile nu sunt impachetate nu se pot dupa?Citeste ce am scris eu mai jos.
ShorTyx Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ce rost are sa mai scoateti lehapu ala? credeti ca daca jwl-urile nu sunt impachetate nu se pot dupa?uite un om destept!tot aia e si cu jwl-urile impachetate...credeti ca daca e lahap nu mai sunt jwl-uri impachetate cu care se poate dupa? cei care vor vrea sa dupeze vor putea oricand la orice ora pentru ca ei pot pastra pachete de jwl pe care sa le dupeze...tare greu e sa gandesti putin. Jewelurile pot fi dupate si daca nu sunt impachetate, deci ce ati rezolvat cu asta? eu zic ca ati facut un mare rahat din serverul linkmania s1, daca ar fi sa oluam dupa voi, ati inchide serverul ca sa nu se mai faca dupe. Mai sunt si oameni care intra doar pentru fun, pentru prieteni si care mai vor sa faca si ei un trade sa-si cumpere ceva mai scump si nu pot pentru nu au cum ca trebuie sa foloseasca mai multe conturi pe care sunt puse jewelurile. Si cua sta am incheiato despre jeweluri si dupe, as mai avea cate ceva sa va spun dar nu mai are rost!
ija4ok Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dupele nu se faceau la lahap ci prin functia lui de impachetare si despachetare a jwl. Se puteau face dupe fara sa fii langa el.Cineva citeste ce am scris eu? Nu era nevoie de lahap neaparat ci de functia de impachetare, daca lasam functia de impachetare automat se puteau face si jwl, odata ce nu se mai pot iumpacheta deloc nu se mai fac.Si la impachetare NU ma refer la Lahap ci la acele pachete care eraiu trimise spre server.Acum e mai clar?
Guest RobertBK Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Cineva citeste ce am scris eu? Nu era nevoie de lahap neaparat ci de functia de impachetare, daca lasam functia de impachetare automat se puteau face si jwl, odata ce nu se mai pot iumpacheta deloc nu se mai fac.Si la impachetare NU ma refer la Lahap ci la acele pachete care eraiu trimise spre server.Acum e mai clar?dap :) out cu lehap :) si asa am doar 24 jwls :D nu imi trebe lehap
Guest Legionarul01 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Am mai explicat si pe global de 10 ori, va mai zici si aici odata.Dupele nu se faceau la lahap ci prin functia lui de impachetare si despachetare a jwl. Se puteau face dupe fara sa fii langa el.Pentru Lexa, drop-ul nu a fost modificat deloc.PS: Te-am lamurit ShortyX?esti in perioada antica ija cu dupele =)) numai e nevoie nici de lehap acuma so spor la 99 si gasiti alte metode pana rezolvati voi 1 duperi sunt cu 1 pas inainte sa va vad si cand va incepe perioada de d/c :))
al3xandru Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 sa fim seriosi daca era cineva interesant cauta hack pe net si le testa pe beta..crezi ca cei care au dupat sunt ei mari hackeri si au facut programe nemaivazute =)) sunt pe site si scrie si cum sa`l folosesti asa ca nu`i mare smen..daca ai 2 clase si sti sa citesti e bine poti dupa :))