Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

foaieverde

INtrebare legata de sumon

Recommended Posts

Posted

Daca dau rr si am lvl mic ... spre exemplu lvl20 .

Cer ajutorul unui DL sa ma sumoneze icarus ... sau aida ,,.... sau Tarkan ... adica acolo unde merge sumonul pentru a face xp mai repede .

Aceasta actiune contravine regulamentului ?

Posted

Buna intrebare :D dar nu cred daca permite jocul. :)

Merci de apreciere ...

Nu crezi daca permite jocul ...?? :blink:

Sa vedem daca permite regulamentul ... nu jocul :D

Posted

jocul permite sigur... cel putin in aida merge

parerea mea : cat timp nu s-a folosit vreo metoda necurata nu vad de ce s-ar considera low lvl avand in vedere ca se foloseste skillul unui caracter

Posted

Cer ajutorul unui DL sa ma sumoneze icarus ... sau aida ,,.... sau Tarkan ... adica acolo unde merge sumonul pentru a face xp mai repede .

in regulament nu scrie nimic despre asta, sa asteptam 1mod sau gm sa-i vedem parerea :)

Posted

Atat timp cat nu folosesti programe aditionale sau vreun bug al jocului, ci doar un skill al unui char nu exista nici o problema privind legalitatea prezentei tale in respectiva harta.

Posted

Atat timp cat nu folosesti programe aditionale sau vreun bug al jocului, ci doar un skill al unui char nu exista nici o problema privind legalitatea prezentei tale in respectiva harta.

Foarte corect ce ai spus, dar tot or sa apara plangeri de low lvl :tiphat:

Posted

jocu normal nu ar permite si nici regulamentu...

Normal sumonu merge folosit doar daca membri din party au lvl pt hata respectiva...daca dl poate sa aduca char de lvl 1 in icarus acesta se numeste bug,iar cum ai zis mai sus se pedepsete conform regulamentului...

Guest RobertBK
Posted

Normal sumonu merge folosit doar daca membri din party au lvl pt hata respectiva...daca dl poate sa aduca char de lvl 1 in icarus acesta se numeste bug,iar cum ai zis mai sus se pedepsete conform regulamentului...

am io DL si summon merge la orice lvl pe majoritatea hartilor mai putin ICARUS TARKAN ARENA :)

eu stiam dp beta ca nu poti da summon unui char intr`o anumita harta daca nu are lvl corespunzator

nuj cum era pe beta asa e acum :)

Posted

incearca sa dai summon unui char de lvl 1 in atlans3 :-" I did, nu merge.

Ca sa simplific, summon nu merge pe majoritatea hartilor. Asa e jocul setat, asa sa ramana.

Posted

Daca merge sa dai move cu summonul de la DL unui caracter intr-o harta nu se considera bug pt. ca nu folosesti programe aditionale pentru asa ceva.

Posted

Din cate stiu eu...pe unele harti merge summon doar daca ai level(atlans)...pe unele nu merge deloc(arena)...pe unele merge oricum(aida) ...dar parerea mea este ca acolo unde jocul permite sa dai summon unor carectere low level ar trebuie sa fie "legal" si pentru a deomnstra acest lucru sa faci print cu C deschis in timp ce-ti da summon dl-ul...doar odata pe rr intrii "low level" pe acea harta deci nu ai zice ca iti incarci pc-ul cu printuri

Posted

Atata timp cat jocul imi permite sa dau move cu spell-ul de il am eu la caracter altui caracter intr-o harta la orice lvl de ce sa nu il folosesc? Este un avantaj al dl-ului si nu ar fi corect sa il impunem daca jocul il permite, mai ales ca este magie.

Posted

Atata timp cat jocul imi permite sa dau move cu spell-ul de il am eu la caracter altui caracter intr-o harta la orice lvl de ce sa nu il folosesc? Este un avantaj al dl-ului si nu ar fi corect sa il impunem daca jocul il permite, mai ales ca este magie.

Ok ... am inteles .

Puteti inchide toicul .

Multumesc ptr ajutor .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...