Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dvL

O intrebare

Recommended Posts

Posted

Am observat pe la banati ca multi au caractere blocate .

Intrebare este urmatoarea : Daca am facut trade , si am primit jwl dupate exista posibilitatea sa ni se blocheze acc ? suntem multi in situatia asta :)

Posted

deza ce zici u e o prostie..daca eu am un print cu trade cum iti dai u seama din imagine ca alea is jwl dupate..mai ales ca ele circula pe serv..asa eu am avut vreo 1 k jwl lenjer ..ma`i ales ca am schimbat vreo 4 seturi

niciodata nam avut mai mult de 200 dar cate mia`u trecut prin inventar..

Posted

Printuri la trade nu am facut , dar am topicu pe forum la Vanzari - Cumparari , acolo apare ce fel m-am " imbogatit "

Posted

deza ce zici u e o prostie..daca eu am un print cu trade cum iti dai u seama din imagine ca alea is jwl dupate..mai ales ca ele circula pe serv..asa eu am avut vreo 1 k jwl lenjer ..ma`i ales ca am schimbat vreo 4 seturi

niciodata nam avut mai mult de 200 dar cate mia`u trecut prin inventar..

Bine,prostia mea e de fapt si sugestia adminilor.Fa tu cum stii,eu cum stiu si vedem care are dreptate.

Posted

Intrebare este urmatoarea : Daca am facut trade , si am primit jwl dupate exista posibilitatea sa ni se blocheze acc ? suntem multi in situatia asta :)

Normal nu ar trebui sa primesti ban,cum zicea xavi jumate din serv ar lua ban,cand se face scan cred ca apare numai contul care a facut dupele cum a fost si pe 0.97,acolo la fiecare scan disparea cate o rara :hair:

Posted

Atat timp cat nu ai facut tu dupe, nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...