Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Load1ng

-[ Sugestie Lahap ]-

Recommended Posts

Posted

:readthis: Mutarea Lahap'ului pe srv2 ( crywolf ) si dezactivarea optiunei " /trade " in acea harta pentru a opri orice tentativa de "dupe" la lahap. Am vazut pe mai multe srv'e chiestia asta :right:

Posted

:readthis: Mutarea Lahap'ului pe srv2 ( crywolf ) si dezactivarea optiunei " /trade " in acea harta pentru a opri orice tentativa de "dupe" la lahap. Am vazut pe mai multe srv'e chiestia asta :right:

#Au mutat lephap arena , tot sa dupat, apoi sa constatat ca si la archer se facea dupe , is curios daca cineva va gasi o metoda sa dupeze la npc [shop] , ve-ti scoate shopurile ?

#PRO la sugestie!

#au mai fost propuneri de genu da nici un raspuns!

#PS: o sa se transforme s1 in 97 d cu cateva imbunatatiri

Guest -Psycho-
Posted

Mi se pare o aberatie maxima scoaterea lehapului, am 1k de jwl facute cinstit toate impachetate, lehap e npc de s1, aici e s1 deci tre sa mearga si lehap, sau daca scoateti lehap scoateti si crywolf event si kalima si cs sa stim o treaba.

Posted

Mi se pare o aberatie maxima scoaterea lehapului, am 1k de jwl facute cinstit toate impachetate, lehap e npc de s1, aici e s1 deci tre sa mearga si lehap, sau daca scoateti lehap scoateti si crywolf event si kalima si cs sa stim o treaba.

Nu stiu daca iti convine sa stii ca sunt persoane care au tot 1k jwl ca si tine dar obtinute prin metode mai neortodoxe cu ajutorul lui Lahap :blink:

Posted

Asa deci sa il citam pe vDragos:

S1 e mai bun decat 97:

-nu se pot face dupe ( si totusi se pot)

-mai putin lag (si totusi nu e asa)

-nu se mai da d/c (treaba de asta inca nu s-a inceput ca suntem inca mici , dar o sa se dea si d/c fi-ti siguri de asta)

acu toate incep sa se scoata si faimosul , nemaipomenitul si deosevitul S1 o sa devina un mic 97 :))

:clap:

Guest -Psycho-
Posted

Nu stiu daca iti convine sa stii ca sunt persoane care au tot 1k jwl ca si tine dar obtinute prin metode mai neortodoxe cu ajutorul lui Lahap :blink:

aia nu e treaba mea ca unii fac dupe, sa se ocupe adminii de asta sa scaneze sau sa faca ce vor dar nu e mai simplu sa scoti de tot ceva si sa lasi 80% din server cu ochii-n soare, da-i dreq de fraeri ca si asa nu au ce comenta, nu?

propunerea lui loading e buna si ar trebuii luata in considerare daca alta optiune mai buna nu se gaseste dar in niciun caz scoaterea Lehapului de tot:\

Guest Shukuchi
Posted

De acord !!! cea mai buna sugestie pe care am vazut-o pana acum .

Guest flloryn
Posted

yo zic ca ar fi bine ca lahapul sa fie mutat pe o harta(ex:lorencia) unde toti playerii sa'l poata folosi pt ca poate sunt unii care nu au lvl 300(lvl pt crywolf) si au nevoie...nu va ambalati e doar o sugestie :>

odihneste'te ziua ca sa poti dormi noaptea

Posted

dap si serv de trade sa nu aibe mobi..asa au multe serv vb dai sw pe 1 si gata faci trade nu cred ca moare nimeni :)

Aici nu e vorba de SW ca sa poti face un trade, asa cum pe srv 2 s-a scos optiunea " DUEL " s-ar putea scoate si "TRADE", nu e mare smekerie .. :right: asa nu v-a mai putea face nimeni trade langa LAhap iar duperii vor disparea :blink:

Posted

PRO. E de dorit sa fie o competitie cat mai curata si fair play pe server, dar, din pacate, nici pe departe nu este asa.

Apropo, sa vezi cati o sa ramana cu pachete de jwls nedesfacute daca-l scot pe Lehap :)).

Cu siguranta scoaterea lui Lehap si a functie rena=bles la Skeletron, va aduce preturile de la Vanzari Cumparari in limite normale, insa se pare ca va deveni un server stil "jwl power" pt. ca deja dropul la bless este mult mai mic decat soul....care nu pica nici ala chiar in 10 minute/ bucata :).

Asa ca nemaiavand spatiu sa se stocheze cantitati mari de jwls, playerii vor fi nevoiti sa le caute mai mult si sa se gandeasca de 2 ori inainte sa bage un item la goblin.

P.S. As sugera totodata ca rata de succes la +9 sa redevina 100% pt. itemele cu lk, pentru ca deja am un caz in care am bagat 50 de jwls sa aduc la +9 un helm +lk.

Guest Despe
Posted

ff buna ideea :cool2: PRO

Posted

Fara Lehap - asta inseamna fara iteme de lvl 380

Usor de pun in practica - Sunt PRO

:beer:

fara iteme de 380+ ..... dupa ce cei din HONEY au facut iteme de 380+ acum s-a scos lehapul ... cu restul playerilor nush cum ramane ( daca vor lua castelul ) ..... facem cerere la admin sa ne faca un pachet de 30b 30s probabil ca sa putem face un item de 380+ .... si o posibilitate ( nush daca e sigur ) cei care au despachetat jwl probabil ca sunt scanati de jwl dupate .. cred

Si cu lehapul nu cred ca se v-a gasi vreo solutie ..... decat sa ramanem fara el ( ca oricum strica piata economica ) :)

@Pro

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...