Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lixandra

Sugestie global chat

Recommended Posts

Posted

da hai sa ridicam postul la 500 mil si la fel si potiunile de vit/mana .

a.. da ! hai sa mai scadem putin exp ca merge prea usor .

OT: nu, eventual faza cu delay-ul

Posted

Marirea costului unui post pe global la cel putin 50-100 de milioane. Motivul: un flame inutil aproape mai mereu. Cateodata de abia puteam sa vad ce scrie pe langa mine sau pe guild chat.

Asa, dai doar strictul necesar pe global (iteme, party s.a.m.d...).

Ma rog... poate exagerez cu 50-100 de milioane, dar o marire a costului nu ar strica.

da exagerezi!, 1mill este un pretz bun,cred ca numai dupatori asi permit sa converseze pe global

Posted

eu as zice sa fie ridicat costul postului pe global la 1 miliard :rofl2:

:lol:

Bine ca nu ajunge pe vremea lu ceasca sa ne limitam la tot,mie`mi convine asa cum e :)

Posted

un post odata la 5-10 min cel mai bine si se termina spamul pe global parerea mea.... suma de un mil mi se pare f ok! :tiphat:

Posted

sustin ideea lui nailuii f originala ... si nu mai veniti cu pareri proaste, eu inteleg ca e deranjant dar sa pui postul 100 milioane :)) bine ca aveti voi bani ce sa va zic ...si eu cand as mai da un post la anu si la multi ani, de un party, de un item, de orice ..ma apuc si eu de dupat ca sa dau posturi X(X(X( oameni fara minte!

Posted

nu zic ca e o idee proasta intr-un fel pe mn ma cam dispera globalu atunci cand fac o preluare scrie multa lume si trece cuvantul cu afk ce lam zis si mno.. trebuie sa fac o gramada de printuri sa sa se vada ca nu a raspuns la intrebarea cu "afk"

Posted

mesajul pe global nu trebuie sa fie un lux pe care sa si-l permita 2-3 oameni si aia sa se laude atunci cand se folosesc de el

trebuie sa fie un serviciu util pentru buzunarul fiecaruia in conditiile in care oferi ceva decent pentru a te folosi de el

sugestie respinsa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...