euSadea Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 solutia ideala in opinia mea ar fi cea cu delay intre mesaje... da, nar fi rau 5 min intre mesaje eventual 10
ThE CaNNaBiS Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 cel mai bn ar fi ...ori scos ori zen mult pentru un post...
euSadea Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 zen nu pt ca se gaseste 1 cu foarte mult si e acelasi lucruplus ca este util la trade si ptydelay e cel mai bun panacum 5-10 min
Duff Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 da hai sa ridicam postul la 500 mil si la fel si potiunile de vit/mana .a.. da ! hai sa mai scadem putin exp ca merge prea usor .OT: nu, eventual faza cu delay-ul
The^DiamondZ Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Contra, multi nu am zen nici sa cumpere hp, dar pentru /post <_<`.
Bobby Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Marirea costului unui post pe global la cel putin 50-100 de milioane. Motivul: un flame inutil aproape mai mereu. Cateodata de abia puteam sa vad ce scrie pe langa mine sau pe guild chat.Asa, dai doar strictul necesar pe global (iteme, party s.a.m.d...).Ma rog... poate exagerez cu 50-100 de milioane, dar o marire a costului nu ar strica.da exagerezi!, 1mill este un pretz bun,cred ca numai dupatori asi permit sa converseze pe global
Esc@pe' Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 eu as zice sa fie ridicat costul postului pe global la 1 miliard :rofl2: :lol: Bine ca nu ajunge pe vremea lu ceasca sa ne limitam la tot,mie`mi convine asa cum e :)
r0cker Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 un post odata la 5-10 min cel mai bine si se termina spamul pe global parerea mea.... suma de un mil mi se pare f ok! :tiphat:
corbulescu Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 sustin ideea lui nailuii f originala ... si nu mai veniti cu pareri proaste, eu inteleg ca e deranjant dar sa pui postul 100 milioane :)) bine ca aveti voi bani ce sa va zic ...si eu cand as mai da un post la anu si la multi ani, de un party, de un item, de orice ..ma apuc si eu de dupat ca sa dau posturi X(X(X( oameni fara minte!
-HaO- Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 nu zic ca e o idee proasta intr-un fel pe mn ma cam dispera globalu atunci cand fac o preluare scrie multa lume si trece cuvantul cu afk ce lam zis si mno.. trebuie sa fac o gramada de printuri sa sa se vada ca nu a raspuns la intrebarea cu "afk"
Diablo Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 mesajul pe global nu trebuie sa fie un lux pe care sa si-l permita 2-3 oameni si aia sa se laude atunci cand se folosesc de eltrebuie sa fie un serviciu util pentru buzunarul fiecaruia in conditiile in care oferi ceva decent pentru a te folosi de elsugestie respinsa