lixandra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Marirea costului unui post pe global la cel putin 50-100 de milioane. Motivul: un flame inutil aproape mai mereu. Cateodata de abia puteam sa vad ce scrie pe langa mine sau pe guild chat.Asa, dai doar strictul necesar pe global (iteme, party s.a.m.d...).Ma rog... poate exagerez cu 50-100 de milioane, dar o marire a costului nu ar strica.
nailuii Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Marirea costului unui post pe global la cel putin 50-100 de milioane. Motivul: un flame inutil aproape mai mereu. Cateodata de abia puteam sa vad ce scrie pe langa mine sau pe guild chat.Asa, dai doar strictul necesar pe global (iteme, party s.a.m.d...).Ma rog... poate exagerez cu 50-100 de milioane, dar o marire a costului nu ar strica.sincer - desi nu cred ca se poate - cel mai bine ar fi asa:primul post - 500kal doilea daca nu au trecut 5-10 minute de la primul - 5 milal treilea daca nu au trecut 5-10 minute de la ultimul - 20mil...daca au trecut 5-10 min de la ultimul, pretul sare la 500k
Load1ng Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Marirea costului unui post pe global la cel putin 50-100 de milioane. Motivul: un flame inutil aproape mai mereu. Cateodata de abia puteam sa vad ce scrie pe langa mine sau pe guild chat.Asa, dai doar strictul necesar pe global (iteme, party s.a.m.d...).Ma rog... poate exagerez cu 50-100 de milioane, dar o marire a costului nu ar strica.Sustin! :right: Costul unui post sa fie intre 10-20mil :tiphat: Deja lumea are prea mult zen si nu prea stie' sa il foloseasca cum trebuie... ca de exemplu,cand intra o anumita persoana in game, primul lucru pe care-l face e urmatorul " /post sal all " iar restu " / post sal.. " nu poti face o preluare calumea ca trebuie sa dai scrollul in sus sa se vada toate intrebarile ... nu poti purta o discutie cu cei din "PARTY" ca te incurci in culorile mesajelor de pe global cu cele din pt ..
boomeey Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Marirea costului unui post pe global la cel putin 50-100 de milioane. Motivul: un flame inutil aproape mai mereu. Cateodata de abia puteam sa vad ce scrie pe langa mine sau pe guild chat.Asa, dai doar strictul necesar pe global (iteme, party s.a.m.d...).Ma rog... poate exagerez cu 50-100 de milioane, dar o marire a costului nu ar strica.eu as zice sa fie ridicat costul postului pe global la 1 miliard :rofl2:
lixandra Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Deja lumea are prea mult zen si nu prea stie' sa il foloseasca cum trebuie... ca de exemplu,cand intra o anumita persoana in game, primul lucru pe care-l face e urmatorul " /post sal all " iar restu " / post sal.. " nu poti face o preluare calumea ca trebuie sa dai scrollul in sus sa se vada toate intrebarile ... nu poti purta o discutie cu cei din "PARTY" ca te incurci in culorile mesajelor de pe global cu cele din pt ..Poate de parerea lui tii cont.
al3xandru Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 nu`i buna..sa fim sinceri global e umplut de prosti nu de pt sal etc se iau la cearta si isi umfla muschi pe acolo sau duperi sefi cumpara nu stiu ce si da 20 de msj la rand..mai simplu e cu un regulament pentru post decat sa faci miliarde si tot va fi spam si se ingradeste accesul celor mici care poate vor si ei un pt sau sa vanda cva.. :tiphat:
C@mPionuL Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Contra ... de exemplu sunt care au si zen putin sa fim seriosi ... 10-20 mil pentru un post asta e o prostie #-o
_Deza Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Sunteti nebuni,eu abia am 10 milioane zen :rofl2:Contra -_-
iReal Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 si unu mic ce face ?mai bine se pedepseste spam pe global ;)
spauny Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 aveti dreptate, globalul a devenit loc de cearta intre jucatori, iar cei ce vand ceva sau cauta pe cineva pentru party nu mai au loc de disputele altora.sa se mareasca costurile :)
lixandra Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Daca se scoate Lehap vor disparea "miliardarii", costul unui post pe global va fi mai ridicat, deci se vor abtine. Exista metode de a face zen: JOL, JOC, Crest of Monarch... Daca s-ar pune o regula antispam moderatorii isi vor ingreuna lor munca si nu cred ca vor asta fiindca se vor inmulti plangerile. Cel mai bine e sa se scumpeasca. Daca stii ca ai nevoie sa spui ceva pe global strangi zeni (daca vrei, se poate) si postezi cand ai nevoie.
-SomE- Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 #Din cate stiu eu , e posibil ca sa se poata seta un interval de timp intre primu si al 2 lea post [ adica x posteaza acuma x va mai putea posta peste 20 secunde].:)#Contra ! , e ok 1 milion cum e acuma!
Guest LowGmaN666 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nu mai bine schimba intervalu de timp de la primu post pana la ultimul sa fie 2 minute sau 3 minute.#Contra.
al3xandru Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 si unu mic ce face ?mai bine se pedepseste spam pe global ;) :cool2: pacat ca nu se strang majoritatea sa ceara asta :) pana atunci e circ la greu =))
Guest sandrose Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 sincer - desi nu cred ca se poate - cel mai bine ar fi asa:primul post - 500kal doilea daca nu au trecut 5-10 minute de la primul - 5 milal treilea daca nu au trecut 5-10 minute de la ultimul - 20mil...daca au trecut 5-10 min de la ultimul, pretul sare la 500kideal :cool2:
Lamborghini Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Marirea costului unui post pe global la cel putin 50-100 de milioane. Motivul: un flame inutil aproape mai mereu. Cateodata de abia puteam sa vad ce scrie pe langa mine sau pe guild chat.Asa, dai doar strictul necesar pe global (iteme, party s.a.m.d...).Ma rog... poate exagerez cu 50-100 de milioane, dar o marire a costului nu ar strica.Pro.Hai nu 50 da' 10 20 ar merge.
[HellFire] Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 pro... este sa-sa destul spam si am observat ca multi dintre ei habar n-au de existenta forumului... :|10 mil este o suma ok, dar sunt de parere ca mai bn l-ar scoate de tot..., ca pe 97d nu exista /post, si tot a jucat si a ajuns full lumea... :beer:
ecko-kill Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Marirea costului unui post pe global la cel putin 50-100 de milioane. Motivul: un flame inutil aproape mai mereu. Cateodata de abia puteam sa vad ce scrie pe langa mine sau pe guild chat.Asa, dai doar strictul necesar pe global (iteme, party s.a.m.d...).Ma rog... poate exagerez cu 50-100 de milioane, dar o marire a costului nu ar strica.pentru mine e cam mult si 1 mil.ca sa vinzi iteme ceva e mai convenabil sa postezi pe forum,dar nu stiu cati dintre playeri citesc forumul.
euSadea Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 propun dezactivarea globalului pt prea mult spam, sau cel putin ss 2-3 instantNU VREAU SA STIU CINE E MAI SMECHER INTRE HONEY ROYAL etcintre sadi rosi lasama coca... etcnu vreau sa vad nici acelasi mesaj de trade de 50 ori / min - este deranjant
Alex86 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 solutia ideala in opinia mea ar fi cea cu delay intre mesaje