Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

radel

Help.

Recommended Posts

Posted

Salut . Am o problema nu stiu daca e foarte mare sau daca e o problema de fapt..in fine .... Doar ce mi-am creat cont ... asa ma rog .. si incerc sa intru in joc ... dar dupa ce introduc numele si parola imi da imediat enervantul mesaj " you are disconected from the server " . Ma puteti ajuta ? .Mersi .

Posted

Acum 20 de minute am donwloadat tot .. acum 20 de minute am facut contul .... ..ar fi bine ca lag-ul sa fie singura problema .. dar nu cred ...... ca tot incerc .... si nu merge .....

Guest drejan
Posted

bine ca am facut printuri la trade... mai stii... poate am vreo surpriza :> aflu ca sunt duper =))

Posted

Salut . Am o problema nu stiu daca e foarte mare sau daca e o problema de fapt..in fine .... Doar ce mi-am creat cont ... asa ma rog .. si incerc sa intru in joc ... dar dupa ce introduc numele si parola imi da imediat enervantul mesaj " you are disconected from the server " . Ma puteti ajuta ? .Mersi .

Acum e off serverul .

Asteapta sa isi revina apoi incearca iar .

Posted

Tot incerc de cateva ore si nu imi merge .... e ceva ce nu fac eu bine ? o_0 .. nu stiu ..... are cineva solutie si pentru problema asta .. sau ma agit degeaba ? ...

Posted

numai dak nu ai downloadat patch 5 iti apare asha.

dak tot zici ca l-ai downloadat l-ai extras in folderu cu mu ?

altceva nu are ce sa fie.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...