Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest RobertBK

o intrebare despre preluare :P

Recommended Posts

Guest RobertBK
Posted

un exemplu la care am asistat azi ... eram 3 pe spot ... 2 afk eu on ... nu mai aveam mana am fugit oras sa cumpar mana ... revin pe spot cineva incepuse preluare ... eu ajung inapoi pe spot in timpul preluarii ... ii zic la om ca am party cu cei 2 si am fost sa iau mana ... el ca nu conteaza ... el continua preluarea cu intrebari de afk celor 2 pe mine ma ignora ... dupa ce a facut poze cu afk la cei 2 la 5 minute ma ia cu no ks pe mine ...

io mai noob de fel nu stiu ... e corecta preluarea ? e spotu lui ?

help :)

Posted

Da , ce o data u pleci de pe spot indiferent de motiv , ai pierdut dreptul asupra lui , iar el daca a facut preluarea cu cei 2 afk ... are toate drepturile asupra spotului chiar daca u erai in party cu ei ...

Guest RobertBK
Posted

pai cum ma io am ajuns in timpu preluarii ... el a terminat preluarea cu mine acolo ..

daca e asa cer 99 =))

ma joc dreaq solitair ca e mai fun

Posted

pierzi esentialu a terminato cu tine acolo dar u nu erai la inceput :)

cand pleci pierzi dreptu la spot.Daca te duci pe spot si vrei sa faci preluare incepi cu un print sa arati cati sunt si dupa iei cu afk..si regula este deoarece sa zicem ca ai plecat nu`ti pierzi dreptu la spot cand te intorci cum ii dovedesti u lu ala ca ai pt cu cei de pe spot :))

deci ai plecat spotu ramane la cei care au rams pe el sunt afk il pot pierde..

Guest RobertBK
Posted

ok 99 clar :)

Guest LowGmaN666
Posted

ok 99 clar :)

drum bun nu o sa-ti ducem lipsa...mai scapam de ink unu care ne strica tot jocul.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...