Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dilut3D

Sal,as vrea sa ma intorc

Recommended Posts

Posted

Nu am mai jucat de vreo 3-4 ani.

Jucam cu EagleHorn si un prieten bun HeavenFury.Am nevoie de ajutor pentru inceput niste basic stuff eventual sa ma ajute cineva la crescut,si un chaos pentru tichet la event e bun.

Faza e ca nu am timp mult de joc,muncesc deci nu va stresez prea tare.

Sunt level 20 s-au ceva da o sa cresc.

De cat timp e in picioare serverul?Sunt multi cu rr?adik multe rr..

O sa joc cu Elf si este greut de crescuT.

Posted

Da,eu am jucat pe celalalt server :/ dar cine stie. Eu oricum joc de fun,nu caut performante prea mari neavand timp.

Mai astept poate dau de cineva,oricum ne vedem in joc,s-a schimbat mult acum treb lvl 400 pt rr?cred ca imi ia 2-3 luni :)

Posted

nu mai dai peste cei vechi :)

Din pacate adica..cei vechi si buni ma refer aici :)

Ai dreptate, oare din ce cauza ? :adminpower:

Eu unul inca rezist :nanana:

:tiphat:

Posted

Singuru lucru de care imi aduc aminte e numele de ZOHAN ,de la aliante,stiu k radeam mult .

E tot ala cu "Sal,Zohan here.."? Era super tare omu,minim extraterestru:))

Apropo s-a transmis denumirea de UCP ? :)

Makaveli si D3m3ntu(ex admin) nu cred k mai joak,nu mai stiu guilda da aflu eu.

edit:macar sa mai schimb o vorba cu cineva cunoscut in joc,k asa e trist.

Guest Kamikaze
Posted

Singuru lucru de care imi aduc aminte e numele de ZOHAN ,de la aliante,stiu k faceam misto .

E tot ala cu "Sal,Zohan here.."? :))

zohan stiu ca inca joaca. UCP inca persista, dar acum e o forma putin schimbata, combinata cu cocalari.com

welcome back

Guest -Psycho-
Posted

tu taci ca nu te mai gasesc on ...matza, unde umbli?:))

sunt cativa vechi de pe 1st db dar numarati pe degete, zohan nu mai joaca insa guilda exista si sunt si acolo niste dinozauri, sa auzim de bine ;)

Posted

Singuru lucru de care imi aduc aminte e numele de ZOHAN ,de la aliante,stiu k radeam mult .

Este ceva Machiaveli,nu stiu daca e el ...

Nu vei mai afla ce ai lasat,sa fi tare :)

Posted

si eu am jucat pe 1st db prin 2005 si am facut pauza pana acum 1 luna jumate. poti reveni fara probleme, daca cauti gasesti lume de treaba si acum. bft cu noul char!

ps: chiar acum m-am uitat la screenshots de la Comunitatea LinkMania. poti incerca sa iti aduci aminte...

ps2: acum sunt multi vanatori. ai grija ce vorbesti si cu cine ca imediat te posteaza. nu se prea mai joaca de placere..

Posted

Jucam cu EagleHorn si un prieten bun HeavenFury.Am nevoie de ajutor pentru inceput niste basic stuff eventual sa ma ajute cineva la crescut,si un chaos pentru tichet la event e bun.

si eu as vrea sa ma reapuc, dar nu stiu daca are rost :P

sal la toata lumea

Guest Sadi022002
Posted

Bafta , si daca tot nu ai timp sa joci prea mult , te sfatuiesc sa nu faci elfa , este dependenta de pt :bananadance2:

Guest Kamikaze
Posted

Bafta , si daca tot nu ai timp sa joci prea mult , te sfatuiesc sa nu faci elfa , este dependenta de pt :bananadance2:

nu sunt spoturi punctiforme? ca eu asa stiu.

Posted

nu stiu de ce zici ca e trist sa joci asa... eu cand m-am apucat de mu nu cunosteam absolut pe nimeni si am dat de oameni foarte de treaba... unii dintre ei inca mai joaca si inca sunt alaturi de mine :beer: nu dau nume pentru ca nu vreau sa uit pe cineva... daca iti place jocul eu te sfatuiesc sa te reapuci si sa dai o sansa si "necunoscutilor" asa iti poti face noi prieteni si vei prinde iar "gustul" mu-ului :yum:

Succes cu elfita :)

PS:

nu sunt spoturi punctiforme? ca eu asa stiu.

da...sunt spoturi punctiforme...dar ele sunt arena....si o elfa are nevoie de mai mult de 1 rr sa tina acolo...si problema terminarii sagetilor nu este rezolvata de aceste spoturi... elf=party ca intotdeauna

Posted

Sunt level 60 am un arc exe foarte bun(de la un elf Ami s-au Amii) si il maresc pe masura ce gasesc jwls,dabea astept sa imi pun aripi dalea LIBRESS primele de elfita :))).

Ne vedem in joc :)

Apropo am intrat la blood castle si nu era nimeni am murit instant :| eram lvl 49

Posted

Sunt level 60 am un arc exe foarte bun(de la un elf Ami s-au Amii) si il maresc pe masura ce gasesc jwls,dabea astept sa imi pun aripi dalea LIBRESS primele de elfita :))).

Ne vedem in joc :)

Apropo am intrat la blood castle si nu era nimeni am murit instant :| eram lvl 49

numai este niciun interes la bc <_< inainte toti il faceau ca picau rare , acu nema :D

Posted

Sunt level 160,am avut drop bun la bok si mi-am tras set guardian exe farb boots si arc exe +)

Caut clan! cu medie de varsta 18+ ?am aplicat(cred) la hhunters.Ma vrea careva prin guilda?

ceva idei? :)

edit:Mi-au iesit aripi de elf+luck lvl 1 :happy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...